Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 03 April, 19:48

Västerbottens Folkblad - 16 okt 11 kl. 08:12

Inbrottsförsök i VännäsVÄNNÄS Vågen av villainbrott fortsätter. Under lördagskvällen upptäcktes ett inbrottsförsök i en villa i Vännäs. VÄNNÄS Vågen av villainbrott fortsätter. Under lördagskvällen upptäcktes ett inbrottsförsök i en villa i Vännäs. Klockan 22.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
VÄNNÄS Vågen, Vännäs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrottsförsöki , Vännäs
Skånskan - 30 okt 18 kl. 09:45

Man gripen för flera inbrottsförsök

En 26-årig man greps på vid 09.00-tiden på tisdagen, misstänkt för flera inbrottsförsök under morgonen.Allt började vid halv nio-tiden när polisen larmades till Anders Sörenssons gata i Riseberga.

BT - 16 nov 14 kl. 22:50

Inbrottsförsök i Annie Lööfs bostad

En stor mängd poliser ryckte ut till centerledaren Annie Lööfs bostad i Nacka på söndagseftermiddagen. - Så vitt vi vet har det varit ett inbrottsförsök som länskriminalpolisen har hanterat, säger Sirpa Franzén, presschef på Säpo och fortsätter:- Säpo och polisen samarbetar. Säpo ansvarar för personskyddet av skyddspersonen men själva utredningen kring inbrottsförsöket hanteras av dem.

Magazin24 - 01 okt 12 kl. 12:35

Inbrottsförsök under helgen

Två inbrottsförsök har ägt rum i helgen. Ett i Surahammar och ett i Hallstahammar. Någon gång mellan lördag och söndag blev en bostad vid Gökvägen i Hallsta utsatt för ett inbrottsförsök.

Trelleborgs Allehanda - 08 maj 14 kl. 14:31

Två män greps efter inbrottsförsök

Två unga män, 18 respektive 15 år gamla, har gripits misstänkta för inbrottsförsök i en villa på Sjöfararevägen.
Det var vid 12.45 på torsdagen som en uppringare larmade polisen om ett pågående inbrottsförsök på Sjöfararevägen utanför Trelleborg.

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 15 kl. 13:19

Inbrottsförsök på Bagerigatan

En villaägare på Bagerigatan i Höganäs har polisanmält ett inbrottsförsök i lördags kväll. Den misstänkte gärningsmannen ska ha slagit sönder och tagit sig in genom ett källarfönster. Enligt anmälan har saker flyttats runt och strömmen slagits av innan förbipasserande upptäckte inbrottsförsöket och den misstänkte tjuven tog till flykten.

Nyan - 16 maj 19 kl. 08:00

Tre inbrottsförsök under hektisk polisnatt

Polisens patruller har under natten varit hårt belastade med bland annat tre inbrottsförsök, misshandel och drogmissbruk.
Under tidiga onsdagskvällen inkom anmälan om störande och berusad samt aggressiv person på stadens gator. Men innan man påträffat denne omprioriterades polispatruller till ett nyligen inträffat inbrottsförsök i fastighet i Mariehamn.

BT - 17 jul 12 kl. 14:58

Fick fängelse för inbrottsförsök - greps när han urinerade

Under tisdagen dömdes en 33-årig man till två månaders fängelse för försök till stöld, stöld och narkotikabrott. Mannen ska i juni försökt ta sig in en fastighet genom att först bryta upp ytterdörren med en kofot men sedan inte lyckats ta sig in genom nästa dörr. Han valde då att frivilligt ge upp inbrottsförsöket.

Magazin24 - 13 nov 12 kl. 18:08

Inbrottsförsök hos glasfirma

Någon gång mellan lördagen och måndagen utsattes en glasfirma på Industrivägen i Surahammar för ett inbrottsförsök. Gärningsmännen har plockat bort lister som satt runt ett fönster och sedan brutit i fönsterkarmen med ett okänt föremål. Målsägarna gjorde det dock inte lätt för dem, för de hade limmat fast fönstret efter ett tidigare inbrott.

Magazin24 - 22 jan 13 kl. 07:13

Inbrottsförsök i järnaffär

Under natten mellan måndagen och tisdagen inträffade ett inbrottsförsök i Surahammar. Strax före klockan 04 på tisdagsmorgonen utlöstes inbrottslarmet i en järnaffär i centrala Surahammar. När polis kom till platsen upptäckte man att tjuvarna avbrutit inbrottsförsöket och att de hade skrämts iväg.

BT - 02 jul 13 kl. 07:26

Inbrottsförsök mot ICA City Fristad

Under natten till tisdag blev ICA City Fristad utsatt för inbrottsförsök. Inga ska vara gripen för brottet. Vid halv tvåtiden i natt kom larmet att någon eller några personer brutit sig in i ICA City Fristads lokaler.

Helsingborgs Dagblad - 04 jul 13 kl. 16:29

Inbrottsförsök i kiosk

En kiosk i Landskrona utsattes under natten till torsdagen för ett inbrottsförsök där någon eller några personer försökte ta sig in i byggnaden genom att krossa en ruta. Förövarna blev vid inbrottsförsöket skrämd av ett larm försvann tomhänta från kiosken innan polisen kom till platsen. Polisen har ännu inte kunnat säkra några spår efter förövarna som fortfarande är på fri fot..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.