SvD > Ekonomi

Monday, 06 April, 03:33

SvD - 14 okt 11 kl. 13:54

Framgångsnycklarna till chefen Steve JobsDärför var han en bra chef ? trots sin ledarstil..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Steve Jobs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Framgångsnycklarnatill , chefen, Steve, Jobs
Metro - 04 nov 14 kl. 16:01

12 knep – Så blir du lika manipulativ och framgångsrik som Steve Jobs

Fjäska för dem du ogillar, stjäl bra idéer och var en perfektionist. Här är knepen som gjorde Steve....

Dagens PS - 24 nov 16 kl. 11:23

Så räddades Steve Jobs ur finansiell knipa

När man säger Steve Jobs är det ofrånkomligt att tänka på Apple. Dagens PS har tidigare skrivit om den hyllade innovatören ”sista idé” innan han gick bort samt om hur han till en början ratade succé-prylen Ipod. Nu berättas historien som kommit lite i skymundan för Apples fantastiska comeback de senaste åren: den om hur Jobs tog ett krisande techbolag vid namn Pixar till världsherravälde inom datoranimerad film.

IDG - 24 jun 13 kl. 13:01

Trailer till filmen om Steve Jobs ute nu - Se Ashton Kutcher spela Apple-chefen

Filmen om den avlidne Steve Jobs dyker upp i biosalonger landet runt den 25 oktober. Men redan nu kan du dyka in i hur Jobs och Wozniak tillsammans lyckades skapa ett av världens mest framgångsrika företag..

Dagensanalys.se - 17 dec 16 kl. 15:32

Steve Jobs förutspådde Apples fall innan hans död

Steve Jobs var en klok man. Långt innan hans död förutspådde han Apples fall. Ett fall som påbörjas när försäljning och marknadsföring får styra ett företag som byggt sin framgång på innovation.

Resume - 03 okt 14 kl. 14:59

Lee Clow: "Steve Jobs den tuffaste jag mött"

Reklamlegendaren Lee Clow trodde att han hade mött den tuffaste och mest kompromisslösa ledaren i form av Jay Chiat. Men det var fram tills han mötte Steve Jobs. Det framgår i en kortfilm om Lee Clows liv och karriär..

DN - 17 feb 17 kl. 12:00

Susanne Ljung: Därför är det manliga mysmodet Steve Jobs fel

STILKRÖNIKA. Polotröjan är en sorts hommage till en man vars finansiella framgång många basketstjärnor beundrar..

Cornucopia - 26 nov 16 kl. 13:11

Arvet efter Jobs slut - dags för Apple att köra vilse igen?

Det finns goda anledningar att tro att det kulturella och innovativa arvet som Steve Jobs lämnade efter sig åt Apple när han dog 2011 nu är slut. Därmed återstår bara för den feta katten Apple att stagnera, för att sedan låta historien upprepa sig, även om man denna gången rimligtvis inte riskerar konkurs så länge krigskassan är överfylld. Problemet har sin grund i att Apple allt mer ser ut att överge sina professionella produkter och på sikt kanske helt slutar med Mac-datorerna.

BT - 08 nov 13 kl. 09:43

Framgångssaga som går upp och ner

Öppningsscenen är briljant och känslokittlande. Det är 2001 och Steve Jobs presenterar, på sitt karakteristiska sätt, iPoden. Vi forslas sedan tillbaka till 70-talet när Jobs var en barfota student som tog syra och älskade Bob Dylan.

YLE - 22 nov 15 kl. 09:32

En framgångsrik arbetsgivare litar på dig

Kontrollkulturen är död. Ett företag som vill lyckas måste lita på sina anställda och lyssna på kunderna. Det här eftersom förändringen i dag är hisnande snabb.

Dagens PS - 03 jan 17 kl. 11:55

12 helgrutiner att sno från världens framgångsrika

Hälso- och livstilssajten Lifehack har samlat enkla tips och knep från några av de mest framgångsrika ledarna och företagsbyggarna genom historien. Specifikt handlar artikeln om hur succé-företagare spenderar sina helger för få ut det mesta ur varje minut. Gemensamt för alla, konstaterar artikelförfattaren, är att toppresterare hanterar lediga dagar precis som vilken annan som helst.

DrivaEget - 05 mar 15 kl. 10:29

Tips från framgångsrika kvinnor – Så krossar du glastaket

 Affärer  Bara 15 procent av Sveriges vd:ar är kvinnor och andelen kvinnor i ledningsgrupper minskade från 37 till 34 procent 2014, jämfört med året innan. Vad förenar de kvinnor som trots allt lyckats ta sig igenom glastaket? Här är framgångsnycklarna du kan lära av.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i Turkcell

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.