Opinionen.se > Opinion

Friday, 10 April, 01:17

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Kritiskt för skjuten 16-åring
Tillståndet för den 16-årige pojke som på lördagskvällen sköts i ansiktet i trappuppgången på ett asylboende i Eslöv är fortfarande kritiskt. Pojken påträffades blödande utomhus och fördes till universitetssjukhuset i Eslöv där han opererades under natten. Kort efter skottdramat grep polisen en 19-årig narkotikapåverkad man misstänkt för medhjälp till mordförsök. Senare greps en 21-årig man misstänkt för mordförsök. Det är oklart var som låg bakom händelsen..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Eslöv

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kritisktför , skjuten, 16-åring
Kristianstadsbladet - 15 okt 12 kl. 06:05

14-åring flygs utomlands för vård


Skolflickan Malala Yousufzai, som stod upp för kvinnors och flickors rätt i Pakistan, förs nu till Storbritannien för vård, enligt en pakistansk militär talesman. Hon blev skjuten av en taliban förra veckan, och tillståndet för henne är kritiskt. Efter mordförsöket har hon vårdats i respirator.

Sydsvenskan - 26 jan 13 kl. 15:51

Skjuten 31-åring genom krisen

Under natten var läget för den skjutne 31-åringen i Malmö mycket kritiskt, men han klarade sig. Polisen hoppas på att han snart ska vara möjlig att förhöra..

Sydsvenskan - 26 jan 13 kl. 15:51

Skjuten 31-åring överlevde

Under natten var läget för den skjutne 31-åringen i Malmö mycket kritiskt, men han klarade sig. Polisen hoppas på att han snart ska vara möjlig att förhöra..

NT - 18 mar 14 kl. 10:12

Man skjuten i huvudet i Rissne

Två män besköts i en bil i Rissne i Sundbyberg i natt. En 23-åring sköts i bakhuvudet och hans tillstånd är kritiskt. Ännu är ingen gripen för skjutningen, det finns ingen misstänkt och klar motivbild saknas.

Nyhetsverket - 27 okt 14 kl. 09:47

Ännu en tonåring död efter skolskjutning i USA

En av de fyra tonåringarna som skadades efter att ha blivit skjutna av Jaylen Fryberg, 14, på en skola i delstaten Washington förra veckan, har avlidit till följd av sina skador, uppger sjukhuskällor. Den 14 år gamla flickan var kritiskt skadad efter att ha blivit skjuten i huvudet, och hon avled sent igår kväll lokal tid. Tragedin skedde i fredags, då en 14 år gammal pojke öppnade eld på en skola i staden Marysville i Washington.

Expressen - 02 okt 19 kl. 11:22

18-årig man skjuten i bröstet i Hongkong

En tonåring har skjutits i bröstet av polis – på nära håll – mitt under protesterna i Hongkong.Hans tillstånd är kritiskt.Bilder från platsen visar kaosartade scener, och polisen hävdar att skottlossningen var ”rimlig och laglig”..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Läget kritiskt för tvååring

Tillståndet är fortfarande kritiskt för den tvååriga gosse som på lördagen hamnade i vattnet, sedan han startat bilen han satt i, uppger VG.Pojkens morfar slängde sig i vattnet, för att rädda tvååring. Men mannen blev så nedkyld att han själv fick räddas av andra.

Sydsvenskan - 27 mar 16 kl. 16:42

Kritiskt för man skadad i Gävlebråk

Två män i 20-årsåldern skadades vid ett jätteslagsmål i centrala Gävle på lördagskvällen. En av dem fick livshotande skador och ska ha förlorat mycket blod.— Läget för honom är fortsatt kritiskt och han har inte kunnat höras.

Supermiljöbloggen - 20 okt 16 kl. 07:20

”Att kritiskt granskas är inte alltid skönt – men väldigt viktigt”

"Min förhoppning och förväntan är att vi kan påverka näringslivet att öka takten i hållbarhetsarbetet", skriver Amanda Jackson, Koncernhållbarhetschef på Swedbank, idag i en debattartikel på Supermiljöbloggen. Banksektorn skulle kunna liknas vid ett finansiellt blodomlopp som gör det möjligt för företag att utveckla, bygga upp eller globalisera sin verksamhet. Detta är självklart positivt, men det medför också ett ansvar att vara en långsiktigt hållbar och ansvarsfull partner i en värld som förändras och där intressenternas krav på ansvar och hållbarhet ökar i en allt högre takt.

BT - 19 aug 13 kl. 09:07

Ring gärna Ring P1 ? Jag lovar att lyssna!

Måndagar innebär för mig att lyssna på Ring P1. Om det inte går att höra direktsändningen får det bli webben, för annars börjar veckan inte på rätt sätt. Inte heller kan jag skjuta upp måndagsprogrammet till tisdagen, och om jag mot förmodan ändå gör det så vet jag att det efteråt kan kännas fel.

Nya Wermlands Tidningen - 16 okt 12 kl. 14:12

Skjuten 19-åring misstänkt för mordförsök

Den 19-åring från Borås som blev skjuten i bröstet vid en gänguppgörelse på Rud i Karlstad misstänks för mordförsök..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.