Expressen > Nyheter

Sunday, 29 March, 10:29

Expressen - 16 okt 11 kl. 07:04

Historiskt ras för S efter Juholts affärerHåkan Juholts turbulenta vecka sätter spår i väljaropinionen. Svenska Dagbladet presenterar i dag färska siffror som visar att Socialdemokraterna rekordrasar - från 35 till 26,9 procent på en vecka. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Juholts, Dagbladet, Socialdemokraterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Historiskt, rasför S efter , Juholts, affärer
YA - 13 okt 12 kl. 13:23

Hamnens polska affärer

På bordet i hamnbolagets konferensrum står ett litet verk som markerar att detta är ?Captain?s table?.

YLE - 23 apr 14 kl. 04:47

HOK-Elanto hårdsatsar på säkerhet - våld vardag i småaffärer

Hot och våld har ökat inom affärsbranschen. Speciellt småaffärer som håller öppet dygnet runt är i farozonen. Det här uppger man vid arbetshälsoinstitutet.

Cornucopia - 26 nov 15 kl. 16:14

Sök på börsmäklarnas affärer

Tjänsten BrokerStats låter dig helt gratis söka på de olika börsmäklarnas affärer. Kan vara användbart för den som vill spåra hur olika aktörer bakom olika börsmäklare kan misstänkas agera i olika aktier - vilka köper, vilka säljer, och när.
Börsmäklarna handlar förstås inte främst i egen bok, utan på olika mäklare (t ex Avanza, Swedbank etc) handlar det förstås om kunder som gör affärer.

Dagens PS - 24 okt 19 kl. 15:56

Sverige i topp tio när affärer ska göras

Sverige placerar sig på en tiondeplats när det gäller lättheten att göra affärer i olika länder. Världsmästaren befinner sig på en helt annan breddgrad. Världsbankens undersökning baserar sig på flera faktorer, däribland hur lätt det är att starta företag, skatter och att få byggtillstånd.

BT - 27 dec 14 kl. 13:53

Stampen-vd ångrar inte affärer och bonusar

2014 blev året då familjen Hjörnes västsvenska medieimperium Stampen och flaggskeppet GP kapsejsade och sånär hade kunnat gå till botten. Kinna-sonen Tomas Brunegård, mångårig vd fram till 2012, intervjuas här om affärerna, mångmiljonbonusarna och journalistikens framtid. Tomas Brunegård växte visserligen upp i Viskadalen och bor kustnära i Skintebo, strax söder om Askim, sedan 20 år.

Cornucopia - 20 mar 18 kl. 15:16

Problem deklarera affärer i Bitcoin

Läsare rapporterar att Skatteverkets begränsningar i sin webtjänst gör det svårt att deklarera affärer i Bitcoin på ett korrekt sätt. Detta då man måste avrunda andelar till närmaste heltal.
I år igen...

YA - 12 nov 13 kl. 10:03

Affärer måste bli bättre på säkerhet

Foto: Matz Jönsson

Affärer och handlare måste bli bättre att skydda sig mot rån. Just nu genomförs en kampanj där alla butiker i kommunen kontaktas.Under måndagen besökte kommunens säkerhetsansvarige Roland Keyser Autodemontering på Sandbäcks industriområde.

Dagens PS - 03 sep 19 kl. 10:21

Fastighetsförmedlingen: Här gör du bra affärer

Svensk Fastighetsförmedling skriver att aktiviteten på bostadsmarknaden i juli nådde ett nytt rekord. Bostadspriserna har börjat stiga men inte alla områden i Sverige har hängt med, vilket gjort att Fastighetsförmedlingen gjort en kartläggning över platser där bra affärer kan göras. Med hjälp av statistik från Svensk Mäklarstatistik har man kommit fram till att bostadsrätter har sjunkit som mest i Ljusnarsberg, ned 13 procent.

HBL - 07 mar 15 kl. 04:29

Hur man gör riktigt dåliga affärer

Nokias köp och makulering av egna aktier, Stora Ensos pappersäventyr i USA, Soneras satsning på tysk luft för fyra miljarder, Talvivaara, Olki­luoto, Valco ... Listan är lång och räkningen dyr när Finlands största affärsmissar blir bok.Det är lätt att vara efterklok, brukar man säga.

YLE - 23 sep 13 kl. 08:14

Bostäder och affärer byggs i depån i Forsby

Den nuvarande depån i Forsby i Helsingfors ska genomgå stora förändringar. Bostäder och affärer planeras till området och den gamla spårvagnshallen ska rivas. Bostäder på sammanlagt 20 000 - 25 000 kvadratmeter planeras vid Forsbyvägen och Valtimovägen.

YLE - 13 apr 16 kl. 11:59

Snart finns inga Siwa-affärer kvar i Österbotten

Siwa-affärerna i Vasa, Jakobstad och Karleby blir K-market affärer i och med Keskos köp av Suomen Lähikauppa. Siwa har femton affärer i Vasa, fyra i Jakobstad och fyra i Karleby. Konkurrens- och konsumentverket godkände Keskos köp med det villkoret att 60 av Suomen Lähikauppas affärer säljs till andra aktörer.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

CORONA I KORTHET: 57 svenskar på väg hem efter karantän i Tyrolen • Sjuksköterskan larmar: Återanvänder skyddsutrustning • Trumps vändning: Ingen New York-karantän

Larmet från sjukvården: ”Går emot allt som kallas patientsäkerhet, moral och etik”■■■57 svenskar är på väg hem från coronadrabbade Tyrolen. ■■■Trumps vändning: New York, New Jersey och Connecticut slipper karantän – får reserestriktioner i stället.■■■Expressen ger dig morgonens coronanyheter i korthet..

Expressen - 1 timme sedan

57 svenskar på väg hem efter karantän

57 svenskar är nu på väg hem efter två veckors karantän i Tyrolen i Österrike.Många är säsongsarbetare som blev fast i landet.”Vi är glada och önskar dem en säker resa hem till Sverige” skriver den svenska ambassaden på Twitter..

Expressen - 2 timmar sedan

Man allvarligt skadad – golfbana avspärrad

En man hittades allvarligt skadad på en golfbana i Höör i natt. Efter att ha förts till sjukhus larmades polisen till platsen.Området har spärrats av och en teknisk undersökning kommer att genomföras under dagen.

Expressen - 2 timmar sedan

Grevinnan: ”Corona påminner om kriget”

Grevinnan Madeleine Ramel, 92, har upplevt andra världskriget och flera pandemier.Nu berättar hon om hur coronakrisen påverkar henne - och om hur hon engagerade sig i vaccineringen av en infektionssjukdom som dödade 12 000 svenskar om året.– Det här med att folk hjälper varandra berör mig mycket, säger hon..

Expressen - 2 timmar sedan

Från och med i dag gäller regeringens nya lag om allmänna sammankomster

Allmänna folksamlingar med över 50 personer är sedan i dag, söndag, förbjudna i Sverige. Detta beslutade regeringen och Folkhälsomyndigheten om i fredags.– Alla vi som individer måste ta vårt ansvar, sa statsministern Stefan Löfven i samband med det nya beslutet.

Expressen - 3 timmar sedan

Coronakrisen välter bordet – så här förändras politiken

Ekonomin kommer tillbaka, den starka staten blir de flestas bästa vän och omvärlden flyttar obehagligt nära.Expressens politiska kommentator Viktor Barth-Kron ser en nygammal politisk värld torna upp sig efter coronapandemin..

Expressen - 3 timmar sedan

Desperation i Italien –  slut på pengar och mat

Italien har varit isolerat i snart tre veckor till följd av coronaviruset. Nu växer missnöjet och desperationen bland befolkningen som enligt rapporter börjat stjäla mat för att pengarna börjat ta slut. I ett nytt krispaket kommer 4,4 miljarder kronor nu att avsättas till matkuponger..

Expressen - 4 timmar sedan

Fördubblade dödsfall i USA på två dagar

På bara två dagar har USA nu fördubblat sin dödssiffra till följd av Corona. Totalt ska nu 2000 personer i landet ha avlidit av viruset. Samtidigt meddelade president Donald Trump under natten att de värst drabbade områdena inte kommer sättas i karantän.

Expressen - 5 timmar sedan

Explosion i södra Stockholm

En kraftig explosion inträffade i ett flerfamiljshus i Bredäng södra Stockholm.– Det är en stor smäll i en lokal som höll på att byggas till en restaurang, säger Tomas Lundén, ledningsoperatör vid Räddningscentralen mitt, till Aftonbladet..

Expressen - 5 timmar sedan

Konstskolan rycker in – hjälper vården med visir

Sjukvården får hjälp från oväntat håll. Konstfack är en av alla skolor som nu hjälper till – genom att tillverka visirbågar. – Det känns bra att man kan göra något i den här situationen, säger Gunnar Söder, lärare och ansvarig för industridesignverkstaden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.