Opinionen.se > Opinion

Monday, 06 April, 09:14

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stort S-ras efter Juholtaffären
Den så kallade Juholtaffären har orsakat ett historiskt stort ras för Socialdemokraterna. På bara en vecka i oktober sjönk förtroende för partiet med drygt åtta procent.Den 6 oktober låg opinionssiffrorna för S på 35 procent. Dagen efter kom avslöjandet om Juholts omdebatterade hyresbidrag. Den 13 oktober var siffrorna för S nere på 26,9 procent.
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Juholtaffären, Socialdemokraterna, Juholts, Moderaterna, Sverigedemokraterna, Svenska Dagbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stort, S-rasefter , Juholtaffären
YLE - 28 mar 17 kl. 20:47

Tyska soldatöden i Hangö visar hur stort andra världskriget var

Nazitysklands läger kallades ofta för ”Lilla-Berlin” och de fanns på många olika håll. Arkeologiska utgrävningar på Tulludden i Hangö vittnar om många olika människoöden under åren 1942-1944. För arkeolog Jan Fast är det på sätt och vis en cirkel som sluts.

YLE - 07 aug 17 kl. 12:26

Vasa universitet satsar stort på energisektorn

Vasa universitet stärker sin profil inom energikunnande. Indiern Krish Sankaran, doktor i teknik, blir ny ledare för universitetets forskningsenhet. Ibruktagandet av energilaboratoriet på Brändö försenas dock en aning.

Sydsvenskan - 04 mar 13 kl. 06:30

Han hade ett stort intresse för jakt

Sten K Johnson,Malmö, 67 år, har, som tidigare meddelats, avlidit.Sten K var en mångfasetterad person med många strängar på sin lyra. Framförallt förknippas han i affärslivet av de flesta med industrikonglomeratet Midway Holding, där han var huvudägare via Tibia Konsult AB.

BT - 19 nov 12 kl. 13:54

Bättre villkor behövs för jägarkåren

Den svenska jägarkåren har många uppdrag från samhället i skötseln av viltvården, såsom att bibehålla lagom stora viltstammar, minska skador, eftersöka trafikskadat vilt, dokumentera sjukdomar, hantera kött med mera. Det innebär att jägarkåren har ett stort ansvar och ett stort förtroende att sköta detta, vilket också görs på ett mycket bra sätt.
Dessvärre fungerar det inte alltid lika bra från samhällets sida.

YA - 21 jan 14 kl. 11:32

Premiär för stort stipendium

Foto: Bass Nilsson
För några år sedan fick Tomelilla konstsamling en jättedonation från dottern till en av grundarna. I augusti i år ska nu Bror Ljungrens stipendium – ett rese- stipendium på 50 000 kronor – delas ut för första gången.
Konstnären Bror Ljunggren var med och startade Tomelilla konstsamling på 1920-talet, tillsammans med författaren och folkhögskoleläraren Theodor Tufvesson, järnhandlare Yngve Andrén och konstnären Anders ”Artist” Olsson.

Skånskan - 26 feb 16 kl. 14:33

Ghost har något stort på gång

Kultur och Nöje KONsert
Ghost
Baltiska Hallen, Malmö den 25 februari
ppp För att travestera vår rapparpionjär Petter; det går bra nu för Ghost. De senaste veckorna har de vunnit både en amerikansk Grammy för sin hit Cirice och en svensk Grammis för höstens albumsläpp Meliora. Och det slutar inte där.

YLE - 09 okt 16 kl. 10:42

"Kinesiska borde läras ut i skolor och dagisar"

Både kinesiska investerare och nordiska uppstartbolag är hungriga på nya jaktmarker. Men ska handelsrelationerna bli framgångsrika, behövs ökad förståelse för det kinesiska. Salen vid uppstartbolagens högsäte Start up sauna i Esbo är fylld.

Kristianstadsbladet - 12 jun 14 kl. 12:16

Renée Nyberg leder tv-tävling om antikviteter

En Mingvas från 1300-talet eller en kallskål - vilken är värd mest pengar?I Renée Nybergs nya program tävlar deltagarna i att värdera antikviteter. "Bytt är bytt" börjar på TV4 i höst.

Trelleborgs Allehanda - 12 jun 14 kl. 12:16

Renée Nyberg leder tv-tävling om antikviteter

En Mingvas från 1300-talet eller en kallskål - vilken är värd mest pengar?I Renée Nybergs nya program tävlar deltagarna i att värdera antikviteter. "Bytt är bytt" börjar på TV4 i höst.

Kristianstadsbladet - 10 aug 12 kl. 16:29

Intresset är stort inför teaterhösten

Teaterföreningen i Kristianstad presenterade igår sitt höstprogram. Och intresset är stort. Till informationsträffarna kom det 500 personer.

Kristianstadsbladet - 30 dec 12 kl. 16:24

Hel bygd isolerad efter ras


Västra Norge har under de senaste dagarna drabbats av så svåra oväder att hela bygder isolerats efter ras och ishalka, som lett till att ett stort antal vägar stängts av. Polis och röjningsmanskap har på sina håll mycket att göra.De 100 invånarna i Veitastrond i fylket Sogn og fjordane mellan Bergen och Ålesund är helt isolerade sedan i lördags när enda vägen in till området fick stängas efter ett ras.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.