Sydsvenskan > Kultur

Friday, 10 April, 07:52

Sydsvenskan - 16 okt 11 kl. 06:30

Dekorativa budskapKalligraffiti. Kombination av kalligrafi och graffiti ? att frmedla ett budskap som samtidigt r ett dekorativt element.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dekorativa, budskap
Världen Idag - 45 minuter sedan

Nu sprider kyrkorna påskens budskap på nya sätt

Coronapandemin och regeringens bestämmelse om sammankomster med högst 50 personer har tvingat landets kyrkor att söka efter nya sätt att fira påskhögtiden. Men corona rår inte på korsets budskap, som ändå kommer att gå ut på många olika sätt under påskhelgen..

YLE - 24 jan 17 kl. 16:00

Kända seriefigurer med tungt budskap - energisk, men trubbig politisk konst

Bildkonstnären Riiko Sakkinen gör politisk konst av kända seriefigurer och varumärken som han kombinerar med politiskt laddade ord och bergepp. Boven är oftast kapitalismen. Är Sakkinens kritik trovärdig?

YLE - 08 apr 17 kl. 10:33

Forskare: Ansikten på valaffischer kan förmedla politiska budskap

Många kandidater har ännu passfotoliknande bilder på sina valaffischer, vilket forskaren Tom Carlson tycker är korkat eftersom ett ansikte kan säga mycket. Ifall affischen saknar politiska texter så försöker väljarna hitta budskap i själva bilden, säger han. Valkampanjen för kommunvalet är nästan över och under flera veckors tid har valreklam synts på många platser, speciellt på sociala medier.

Nerikes Allehanda - 03 sep 14 kl. 20:20

Två enkla budskap till just dig

Sverigedemokraterna har två budskap till just dig: 1. Du ska inte behöva stå ut med arbetslöshet eller brister i välfärden. 2.

Dagensanalys.se - 13 jun 16 kl. 10:00

Sant och falskt om organisk spridning av budskap

Den svenska digitala kommunikationsbranschen ligger långt efter internationellt sett när det gäller att stimulera organisk spridning av budskap. Vad jag vill få sagt med det är att få svenskar som jobbar med marknadsföring idag har förmågan att påverka den stora massan, utan att lägga pengar på köpt utrymme. Framförallt är det konsten att ”dela” som behöver stimuleras.

Kristianstadsbladet - 09 maj 14 kl. 13:51

Hellre budskap än slogans

Foto: PONTUS LUNDAHL / TT

Supervalår. Undrar just vem som myntade detta uttryck? Det låter lite löpsedelsaktigt.

YLE - 17 dec 14 kl. 20:14

Dubbla budskap inom byggnadstillsynen

Byggnadstillsynen i Raseborg fungerar och har inte gjort några fel men ska ändå ändras så mycket att samarbetsförhandlingar behövs. Allt är bra anser man från stadens håll trots hård kritik av byggare och att en tillrättvisning delats ut inom avdelningen. - Största problemet är den bild som målats upp av byggnadstillsynen.

Dagensanalys.se - 19 apr 17 kl. 17:46

Är det möjligt att nå ut med sitt budskap på Snapchat?

Går det att nå ut med ett budskap i en bild eller film som visas i 10 sekunder? Det hoppas nog de företag som börjat marknadsföra sina produkter och tjänster på Snapchat. I denna artikel ger Smampion och studenter vid Uppsala universitet oss svaret.

Dagensanalys.se - 26 apr 17 kl. 14:27

Budskap slår humor i sponsrade videor

Budskap är viktigt när unga väljer vilket sponsrat videoinnehåll de väljer att titta på. Det visar undersökningen Ungdomsfokus 2017, som också slår fast att en av fyra unga ser på sponsrat videoinnehåll varje dag. Ungdomsfokus 2017, en undersökning från Nyheter24-Gruppen och Rasmussen Analys, visar att en av fyra unga i åldersgruppen 16–29 år tittar på sponsrat videoinnehåll en eller flera gånger om dagen.

Dagensanalys.se - 21 nov 17 kl. 09:31

Har du ett politiskt budskap får du vänta längre på publicering

Undersökningen kring Rysslands inblandning i det Amerikanska presidentvalet genom annonser på Facebook fortsätter. Som en direkt följd av detta har Facebook redan gjort en del förändringar av sina policys. Den senaste innebär en mer omfattande identitetsverifikation när du vill göra annonser med politiska budskap.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Harvey Weinstein fri från coronasymptom

Den före detta filmmogulen, Harvey Weinstein, är nu fri från symptom av sjukdomen covid-19, enligt hans talesperson Juda Engelmeyer. 68-årige Harvey Weinstein dömdes den 11 mars till 23 års fängelse för sexuella övergrepp och våldtäkt. Strax efteråt upp.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Allsvenskans fem största talanger

Alexander Isak dominerar för Real Sociedad i Spanien. I Italien är Dejan Kulusevski redan klar för Juventus. Vem blir nästa svenska stjärna att tändas på fotbollshimlen?

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Stödpaket lyfte Wall Street

Banksektorn hade en bra dag..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Över 12 000 virusdöda i Frankrike

I den kraftiga ökningen ingår en korrigering för dödsfall på vårdhem..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Tror inte på handelskrig om skyddsutrustning

Utrikeshandelsminister Anna Hallberg (S) är bekymrad över att flera länder försökt sätta upp handelshinder för att säkra den egna tillgången till sjukvårds- och skyddsutrustning under den pågående pandemin. Men hon tror inte att det finns ork för ett fu.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Fler döda i mars – för två år sedan

Trots coronaviruset dog det betydligt fler svenskar under mars månad för två år sedan, än under motsvarande månad i år. I Stockholm däremot, börjar antalet döda av coronaviruset nu synas i statistiken. Ända sedan det första dödsfallet rapporterades den.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Denna påsk får vi strömma passionen

Denna påsk får vi helt enkelt strömma passionen..

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Stor oro kring skyddsutrustning – Vårdförbundet kräver besked av Region Skåne

Huvudkyddsombud: ”Våra medlemmar undrar varför kraven sänkts”.

Sydsvenskan - 17 timmar sedan

Åsa Waldau återkallar sitt överklagande

Waldau dömdes av Uppsala tingsrätt till villkorlig dom med 120 timmars samhällstjänst..

Sydsvenskan - 17 timmar sedan

Generösare a-kassa avlastar kommuner

”Gå inte till kommunen, gå med i a-kassan i stället”, uppmanar LO-basen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.