Västerbottens Folkblad > Nyheter

Sunday, 29 March, 04:52

Västerbottens Folkblad - 16 okt 11 kl. 06:01

Lugn lördagsnatt i länetLÄNET Polisen beskriver natten mot söndagen som relativt lugn. LÄNET Polisen beskriver natten mot söndagen som relativt lugn. Totalt har nio fyllerister omhändertagits under natten, fyra i Umeå, fyra i Skellefteå och en i Lycksele. Ett gripande har också skett. ?
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
LÄNET Polisen, Umeå, Skellefteå, Lycksele

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lugn, lördagsnatti , länet
Västerbottens Folkblad - 17 mar 13 kl. 07:38

Lugn lördagsnatt i länet

Både polisen och SOS-Alarm rapporterar att lördagsnatten varit lugn i hela länet. Totalt har 17 personer, elva i Umeå och sex i Skellefteå omhändertagits för [...].

Nya Wermlands Tidningen - 13 dec 15 kl. 09:24

Lugn lucianatt i länet

Det blev en lugn lucianatt i länet. Totalt omhändertogs nio personer för fylleri. Polisen beskriver den gångna natten som en vanlig lördagsnatt..

Barometern - 17 aug 14 kl. 12:05

Lugn natt i länet ? trots flera tusen besökare

Ironman lockade flera tusen besökare men detta var inget som märktes hos polisen. Det var en ovanligt lugn lördagsnatt. Under Ironman fylldes gator och torg i Kalmar och även vägarna längs med cykeletappen på Öland med flera tusen besökare.

Västerbottens Folkblad - 02 dec 12 kl. 06:04

Lugn lördagsnatt i länet

Både polis och SOS-Alarm rapporterar att det varit en mycket lugn natt. Polisen har noterat ett fåtal händelser. De handlar om ett antal  fyllerister, som [...

Västerbottens Folkblad - 09 sep 12 kl. 07:32

Lugn lördagsnatt i länet

Polisen i Västerbotten rapporterar att den gångna natten har varit rekordlugn. Inte ett enda ingripande i hela länet finns noterat hos myndigheten. - Just nu [...

Västerbottens Folkblad - 17 jun 12 kl. 06:09

Lugn lördagsnatt i länet

Ett knivhot i Holmsund men annars mest småtjafts på krogarna. Så sammanfattar polisen den gångna natten. En 55-årig man greps strax före midnatt i anslutning [...

Västerbottens Folkblad - 09 aug 15 kl. 07:55

Lugn lördagsnatt i länet

En lös häst, olovlig körning och en trafikolycka. Det har polisen fått rycka ut på under natten.  Just efter midnatt inkom ett larm om att en lösspringande häst setts i Obbola.

Västerbottens Folkblad - 03 feb 13 kl. 07:21

Fjorton omhändertogs

Under lördagsnatten har fjorton personer omhändertagits för fylleri i länet. Enligt polisen har det varit en relativt lugn lördagsnatt i länet. Totalt har fjorton personer [...

Corren - 20 okt 19 kl. 06:30

I NATT: Det här hände medan du sov

Det har varit en ganska lugn lördagsnatt i länet, men i Norrköping tillkallades polis till en krog utanför vilken det uppstått stök..

NT - 20 okt 19 kl. 06:30

I NATT: Det här hände medan du sov

Det har varit en ganska lugn lördagsnatt i länet, men i Norrköping tillkallades polis till en krog utanför vilken det uppstått stök..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.