NSD > Nyheter

Friday, 03 April, 18:21

NSD - 16 okt 11 kl. 03:19

Israel namnger fångar som ska friasGaza och Västbanken förbereder sig för att de emot de hundratals fångar som Israel ska släppa i utbyte mot soldaten Gilad Shalit..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Västbanken, Israel, Gilad Shalit

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Israel, namnger, fångarsom ska , frias
Sydsvenskan - 20 jul 13 kl. 16:49

Israel friger fångar

Israel har gått med på att släppa palestinska fångar inför att fredssamtal med palestinierna ska sparkas igång i Washington. Inga centrala tvistefrågor är dock nära lösning, och få tror på konkreta resultat..

Sydsvenskan - 27 jul 13 kl. 21:13

Israel friger fångar

Israel kommer att frige 104 palestinska fångar, meddelar Israels premiärminister Benjamin Netanyahu via sitt officiella Facebook-konto..

Expressen - 28 jul 13 kl. 23:47

Israel friger fångar ? fredssamtal närmare

Israel godkände på söndagen frigivning av 104 palestinska fångar, ett steg närmare fredssamtal mellan de båda parterna..

Världen Idag - 28 okt 13 kl. 11:17

Israel friger fångar ? beskjuts med raketer från Gazaremsan

En av de två raketer som avfyrades mot Israel tidigt på måndagen var på väg mot staden Ashkelon när den sköts ned av raketförsvarssystemet Iron Dome, uppger Israels försvarsstyrkor, IDF. Den andra raketen slog ned i ett obebott område utanför Ashkelon. Det är ännu okänt om den orsakade några skador.

BT - 03 apr 14 kl. 19:53

Israel: Inga fler fångar släpps

Israel avbryter alla planer på att släppa fler palestinska fångar, enligt källor till både Reuters och AFP. Israel hänvisar till att palestiniernas president Mahmud Abbas nu ansöker om medlemskap i 15 FN-organisationer om att få Palestina erkänt som medlemsland. Chefsförhandlaren Tzipi Livni har enligt medier framfört till palestinierna att Israel inte kan frige fångarna när "'nya omständigheter har etablerats".

BT - 01 aug 14 kl. 14:47

Japan namnger omstridda öar

Japan namnger nästan 160 obebodda öar i utkanten av sitt territorium, bland dessa en ögrupp som ingår i den skärgård som även Kina gör anspråk på. Beslutet kan komma att tända en ny gnista i konflikten mellan länderna. Ögruppens förmodade värde ligger i de naturtillgångar som tros finnas under havsbotten.

Kristianstadsbladet - 01 aug 14 kl. 14:47

Japan namnger omstridda öar


Japan namnger nästan 160 obebodda öar i utkanten av sitt territorium, bland dessa en ögrupp som ingår i den skärgård som även Kina gör anspråk på. Beslutet kan komma att tända en ny gnista i konflikten mellan länderna.Ögruppens förmodade värde ligger i de naturtillgångar som tros finnas under havsbotten.

Helsingborgs Dagblad - 01 aug 14 kl. 14:49

Japan namnger omstridda öar

Japan namnger nästan 160 obebodda öar i utkanten av sitt territorium, bland dessa en ögrupp som ingår i den skärgård som även Kina gör anspråk på. Beslutet kan komma att tända en ny gnista i konflikten mellan länderna. Ögruppens förmodade värde ligger i de naturtillgångar som tros finnas under havsbotten..

Kristianstadsbladet - 20 jul 13 kl. 16:33

Israel släpper fångar inför samtal

Israel har gått med på att släppa palestinska fångar inför att fredssamtal med palestinierna ska sparkas igång i Washington.Inga centrala tvistefrågor är dock nära lösning, och få tror på konkreta resultat.
Israel har inte sagt hur många fångar som ska friges eller när, men enligt den israeliska regeringen rör det sig om "tungviktare".

BT - 20 jul 13 kl. 16:38

Israel släpper fångar inför samtal

Israel har gått med på att släppa palestinska fångar inför att fredssamtal med palestinierna ska sparkas igång i Washington. Inga centrala tvistefrågor är dock nära lösning, och få tror på konkreta resultat.Israel har inte sagt hur många fångar som ska friges eller när, men enligt den israeliska regeringen rör det sig om "tungviktare".Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.