SvD > Nyheter

Thursday, 02 April, 21:58

SvD - 16 okt 11 kl. 01:50

S-ras under JuholtsaffärernaSocialdemokraterna rasade i opinionen till 26,9 procent den senaste veckan enligt Sifo, som intervjuade väljare under två veckor i oktober..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Juholtsaffärerna, Sifo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S-rasunder , Juholtsaffärerna
YLE - 12 jun 18 kl. 09:06

Fastighetsmäklarna: Då bankkontoren försvinner försvåras bostadsaffärerna

Fastighetsförmedlarna klagar på det allt glesare nätet av bankkontor - det försvårar bostadsaffärerna..

Alingsås tidning - 17 dec 16 kl. 05:30

Frisörerna vill vinna Alingsåskampen

Nu ska första omgången av friskvårdssatsningen Alingsåskampen avgöras. Frisörerna hos No19 satsar hårt för att vinna.
– Det blev en timme och 57 minuter på löpbandet i morse, säger Marie Langwagen när AT hälsar på.

Nerikes Allehanda - 28 feb 20 kl. 11:10

Coronasmittad åkte tåg till Göteborg – kan ha passerat länet: så spåras resenärerna

En av de personer som smittats av det nya coronaviruset i Västra Götaland åkte flyg från Milano....

YLE - 18 jan 16 kl. 06:58

Stora förändringar på gång inom skärgårdstrafiken-avgifter kan införas

Förbindelsebåtstrafiken börjar sannolikt kosta igen för resenärerna. Trafik- och kommunikationsministeriet samt Närings-, trafik- och miljöcentralen funderar som bäst på hur skärgårdstrafiken kunde förnyas och hur man kunde "skapa nya tjänster i skärgården" som man uttrycker det. Dessutom vill man främja den privata marknaden inom skärgårdstrafiken.

Barometern - 20 sep 14 kl. 11:17

Tänk på pensionärerna

Det gick i valet som jag trodde. Jag förutspådde att Socialdemokraternas valresultat troligen skulle bli riktigt dåligt. Att SD förmodligen skulle göra ett rekordval.

YLE - 10 aug 17 kl. 17:56

Busschaufförerna drog tillbaka sitt hot om att sluta sälja biljetter

Helsingforsregions trafik HRT tog i bruk ett nytt biljettförsäljningssystem för ett år sedan. Systemet har lidit av många buggar som har drabbat chaufförerna. Busschaufförerna säger att buggarna lett till förseningar och i några fall till att chaufförerna har tvingats betala ur egen ficka då systemet krävt pengar för fler biljetter än vad som sålts.

Barometern - 17 sep 14 kl. 07:22

Vi glömmer inte pensionärerna

Svar på "Stella" om Vänsterpartiet och kollektivtrafiken. Vänsterpartiet presenterade för ett par veckor sedan ett förslag till fria resor för barn och ungdomar. Det är viktig fråga ur många aspekter.

SVT Debatt - 17 dec 13 kl. 17:03

Ge konstnärerna skäligt betalt!

GRATISARBETE Politiker och marknadsförare sjunger kulturens lov och samtida konst lockar miljontals besökare. Samtidigt lever konstnärer på svältlöner. Är det rimligt att alla från museichefen och administratören till ljussättaren och vaktmästaren får lön, men inte den som har producerat konstverken?

Kristianstadsbladet - 11 mar 14 kl. 07:49

SD står upp för pensionärerna

Foto: CHRISTINE OLSSON / TT
För få pensionärer känner till äldreförsörjningsstödet, tycker Mats Rosenqvist. Han anser att de olika regeringar som styrt sedan 2003 visat ett stort förakt mot pensionärerna och att äldreförsörjningsstödet borde marknadsföras bättre.
Endast Sverigesdemokraterna har tagit stark ställning för pensionärers eftersläpande pension och gick ut i senaste höstbudgeten med kraftigt sänkt pensionärsskatt.

YLE - 26 nov 15 kl. 10:35

"Pensionärerna blir fattigare med åldern"

Slopa det brutna brutna indexet för pensionerna, det är kravet i ett medborgarinitiativ som startats i höst. Men inte nog med det, initiativtagarna kräver en återgång till läget före år 1977 när pensionerna var hundraprocentigt bundna till löneutvecklingen Ifall initiativet kan samla 50 000 underskrifter fram till slutet av mars tas det upp till behandling i riksdagen. En av initiativtagarana är Kimmo Kiljunen från Vanda.

YLE - 07 sep 17 kl. 18:34

Nya tågturer till Raseborg gav taxichaufförerna mera nattarbete

Varje vardagsnatt är en av de två taxibilarna i Karis upptagen med att köra VR:s personal mellan Karis och Helsingfors. Övriga kunder behöver ändå inte oroa sig för att bli utan taxi. I augusti började det tidiga morgontåget och sena kvällståget att trafikera mellan Helsingfors och Karis.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.