Aftonbladet > Nyheter

Friday, 03 April, 18:23

Aftonbladet - 15 okt 11 kl. 22:00

Panik när de kämpade mot spindelfobin
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Paniknär de , kämpademot , spindelfobin
YLE - 24 maj 16 kl. 13:51

Sebastian dämpade sin ångest med sprit

Sebastian Granskog lider av panikångest och hypokondri. Tidigare drack han för att dämpa sin ångest, i dag har han lärt sig att tala om sina problem. "Jag har flörtat med den här tanken länge.

Expressen - 27 jan 13 kl. 18:49

Panik på studentfest: "Var massor av rök"

Studentfesten på nattklubben i Brasilien pågick för fullt när glädjen förbyttes i panik. Under en konsert började det brinna på scenen - och bara minuter senare var lokalen täckt av svart, giftig rök. Gästerna kämpade i panik för att ta sig ut genom den enda nödutgången, och flera sökte skydd på toaletterna.

Nyan - 26 dec 19 kl. 10:17

15 år sedan tsunamikatastrofen: ”När andra fick panik ville jag hjälpa”

Det tog ett helt år att identifiera alla finländska offer som tsunamivågen krävde. Fingerteckningar på daghem hjälpte polisen att få fingeravtryck på de allra minsta. I år har det gått 15 år sedan ”havsmonstret” svepte in över Sydostasien och skördade 300 000 människoliv.

Nerikes Allehanda - 22 sep 13 kl. 05:12

Panik inför minister som är kristen

Kristdemokraternas förre partiledare Alf Svensson, säger till tidningen Dagen att arbetsmarknadsminister Elisabeth Svantesson har drabbats av vuxenmobbning. Utan tvekan finns det drag av panik hos vissa av de opinionsbildare som har reagerat. Mattias Svensson från det liberala nyhetsmagasinet Neo beskriver Elisabeth Svantesson som ?

Expressen - 10 aug 19 kl. 07:03

”Blev väckt på ett hotell – det var panik hemma”

Samtidigt som Rikard Grönborg var förbundskapten för Tre Kronor kämpade hans nyfödda dotter för sitt liv.Hemma i lägenheten i Zürich berättar den nyinflyttade hockeytränaren om det otäcka telefonsamtalet, dotterns andningssvårigheter och familjens nystart i Schweiz. – När jag blev väckt på ett hotell i Calgary fem på morgonen och det var panik hemma, då var det jobbigt.

YLE - 17 nov 15 kl. 07:43

Berättelse 28: Jag skäms inte längre över att jag mår dåligt

Egentligen har jag väl gått på samtalsterapi sedan jag gick i lågstadiet. Det hela började med att jag rasade i vikt och blev allvarligt sjuk och tillika kände mig väldigt utanför i skolan. Men då var det annorlunda.

YLE - 16 nov 15 kl. 10:38

Berättelse 18: Låt det ta tid!

Jag såg ingenting. Ingenting. Och så här i efterhand kan jag inte förstå hur det ens är möjligt att bara falla handlöst ner i den där enorma gropen av panikångest, depression och rädsla.

PrivataAffärer - 04 jul 19 kl. 08:22

Instinkter och investeringar    

Mer om Fisher Investments Norden: Vill du veta mer om vart aktiemarknaden är på väg och hur den påverkas av politiska händelser och ekonomiska indikatorer? Gå då inte miste om regelbundna uppdateringar om aktiemarknaden och vad Fisher Investments Norden kan göra för dina investeringar. Ladda ner den kompletta aktiemarknadsutsikten här.

YLE - 24 maj 16 kl. 13:51

Bloggen hjälpte Sebastian ur ångesten

Sebastian Granskog lider av panikångest och hypokondri. Tidigare kunde han dricka några öl extra för att dämpa sin ångest, i dag har han lärt sig att tala om sina problem. "Jag har flörtat med den här tanken länge.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ibbe fick stanna – nu hjälper han andraIbbes fall

 – efter en lång kamp med Migrationsverket.
– Min advokat ringde och bad mig komma till honom. När han berättade att jag skulle få stanna började vi båda gråta, sa han till då till Nyheter24.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.