Polisen > Nyheter

Saturday, 28 March, 18:58

Polisen - 15 okt 11 kl. 22:07

Polisen nöjd med lördagens omfattande polisinsatsLördagens SDU-demonstration i centrala Malmö genomfördes som planerat. Avmarschen försenades cirka en timma eftersom flera hundra personer samlats längs demonstrationsvägen för att störa både polis och demonstranter..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
SDU, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, nöjdmed , lördagens, omfattande, polisinsats
VBL - 26 sep 12 kl. 09:04

Polisen informerar om gårdagens kidnappning

Polisen ger i dag ut mera uppgifter om gårdagens kidnappning av en åttaårig flicka. Flickan var på väg hem från skolan då hon fördes bort i en skåpbil i Tavastila i Kotka..

NSD - 19 mar 17 kl. 11:12

Polisen söker vittnen till omfattande skadegörelse

Åtta postbilar utsattes för omfattande skadegörelse någon gång under helgen..

YLE - 08 maj 17 kl. 11:31

HJK-supportrar klagar till JO efter att polisen avbröt matchresa till Vasa

HJK-supportrarna har lämnat in ett klagomål till Justitieombudsmannens kansli efter att polisen avbröt lördagens matchresa till Vasa. Två bussar med HJK-supportrar stoppades av polisen i Ilmajoki på lördagen då de var på väg från Helsingfors till Vasa för att se ligamatchen mellan HJK och VPS. Orsaken var att polisen misstänkte att flera personer i bussarna hade varit inblandade i påskaftonens slagsmål i Mariehamn mellan anhängare från HJK och svenska Hammarby.

Helsingborgs Dagblad - 15 jul 11 kl. 04:00

Polisen utreder omfattande narkotikahärva

Polisen har misstankar om en omfattande narkotikahärva i Klippan. De inblandade är unga som sedan tidigare inte är kända av polisen. Enligt en källa kan det i ett fall röra sig om upp emot 70 fall av narkotikaöverlåtelser..

Polisen - 20 feb 12 kl. 14:21

Ungdomsgäng åtalas efter omfattande brottslighet

Efter en omfattande polisutredning inleds i veckan rättegången mot sex ungdomar från Växjötrakten misstänkta för omfattande brottslighet. Ungdomarna, som är i åldrarna 15 till 18 år gamla, misstänks bland annat för flera grova brott som exempelvis rån..

Polisen - 17 jun 12 kl. 15:41

Omfattande polisarbete efter explosion vid Blue Moon Bar

Stora delar av avspärrningarna kring området vid Blue Moon Bar har nu hävts. Nu pågår ett omfattande polisarbete. Polisen har även ökat sin synlighet i området och ett mobilt poliskontor finns på plats vid restaurangen..

Polisen - 03 dec 14 kl. 11:51

Omfattande insats mot narkotika

Under tisdagen genomförde polisen en omfattande insats mot grov organiserad narkotikabrottslighet i Västra Götaland, Skåne, Stockholm och Danmark..

Polisen - 25 sep 15 kl. 09:14

Omfattande trafikkontroll på E6 vid Heberg

Polisen i Halland genomförde under torsdagskvällen en omfattande trafikkontroll på E6 vid Heberg. Totalt kontrollerades 360 fordon – 48 av dem fick genomgå en grundligare kontroll..

Västerbottens Folkblad - 20 mar 16 kl. 15:13

Polisen: Misstankarna riktas österut

Det är fortfarande oklart vem eller vilka som låg bakom den omfattande IT-attacken mot flera svenska medier i går kväll. Angreppet sätter fingret på IT-samhällets sårbarhet, enligt en expert. Nationella operativa avdelningen (NOA) inom polisen har börjat det omfattande arbetet med att spåra vem eller vilka som ligger bakom IT-attackerna.

Polisen - 19 jul 17 kl. 13:35

Omfattande utbildning mot terrorism

Polisen genomför omfattande utbildningsinsatser för att kunna bemöta terrorism. Det finns inga planer på neddragningar av dessa utbildningar..

Polisen - 05 dec 17 kl. 15:12

Omfattande tillslag och utredning mot organiserad människohandel

Under tisdagen genomfördes ett omfattande tillslag av polisen i region Syd mot organiserad människohandel m.m. med internationella förgreningar som omsatt miljonvärden.

Fler nyheter från Polisen

Polisen - Igår: 13:57

Ytterligare begränsade möjligheter till allmänna sammankomster och tillställningar

Regeringen har fattat beslut om att ytterligare begränsa möjligheten till allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Beslutet gäller från 29 mars och begränsningen innebär ett maxantal på 50 deltagare..

Polisen - Igår: 10:32

Övergrepp mot barn på nätet ökar

Polisen har sett att förövare i högre utsträckning än tidigare tar kontakt med barn och unga för att utnyttja dem sexuellt. De delar också mer övergreppsmaterial på nätet. Det är en följd av att fler barn är hemma och online..

Polisen - Igår: 08:07

Polisen i Värmland beredda på effekterna av corona

Polisverksamheten är väl förberedda för effekterna av coronaviruset. Resursläget, förändringar i brottsligheten och arbetsmiljön för personalen är extra viktiga frågor i nuläget..

Polisen - I förrgår: 13:31

Man dömd för olaga hot mot spelombud i södra Stockholm – snabbspår i brottmål

Villkorlig dom, dagsböter och skadestånd. Det blev påföljden för den man som skulle lösa in en vinst i Norsborg och som hotade ett spelombud när maskinen var trasig. Trots att han fick vinstpengarna..

Polisen - 25 mar 20 kl. 13:10

Dom i grovt penningtvättbrott i Rågsved

I november förra året larmades polisen till Rågsved efter att vittnen reagerat på att flera personer befann sig vid en personbil. Vid en genomsökning av bilen hittades 2,4 miljoner kronor. Pengar som efter en tingsrättsdom i mars nu tillfaller staten..

Polisen - 25 mar 20 kl. 11:37

Frågestund om polisen och corona

Hur påverkar oron runt coronaviruset polisens arbete? Den 24 mars medverkade Ulf Johansson, regionpolischef i Stockholm tillsammans med Södermalmspoliserna Åsa Wahlgren, gruppchef och Manuel Firpo, kommunpolis – i en frågestund på Facebook..

Polisen - 25 mar 20 kl. 09:46

Narkotika för 42 miljoner - fyra män åtals idag

Fyra män åtalas idag vid Göteborgs tingsrätt misstänka för synnerligen grovt narkotikabrott synnerligen grov narkotikasmuggling. De greps i samband med att de förra sommaren transporterade narkotika till ett sammanlagt värde av 42 miljoner kronor..

Polisen - 24 mar 20 kl. 15:47

20-åring får fängelse för dödsolycka i södra Stockholm

En 20-årig man döms till fängelse i tre år och tre månader efter att ha vållat en olycka med dödlig utgång på Örbyleden i södra Stockholm den 14 januari. En man i 50-årsåldern avled i olyckan och ytterligare två skadades..

Polisen - 24 mar 20 kl. 10:00

Gripen för grov ekonomisk brottslighet

På morgonen tisdag 24 mars har polisen gripit en person misstänkt för grov ekonomisk brottlighet i Märsta..

Polisen - 23 mar 20 kl. 16:36

Sex dagar mellan brott och dom efter väskryckning i Liljeholmen

Söndagen den 15 mars blev en 88-årig kvinna bestulen på sin handväska i Liljeholmens centrum i södra Stockholm. Kvinnan blev förföljd av två män efter att ha handlat och i hennes port stal de handväska som bland annat innehöll en plånbok..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.