Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 06 April, 12:40

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 11 kl. 21:45

Lösning på väg för mer gitarrspelDet kan finnas en lösning i antågande för kommunens gitarrintresserade barn och ungdomar som väntar på plats i musikskolan..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lösning, vägför , mer, gitarrspel
Skånskan - 18 nov 16 kl. 09:12

Läxläsning, skolmat och mer kuratorstid

HÖRBY Obligatorisk läxläsning, mer tid för kuratorn och skolsköterskan att vara ute på skolorna och mer kött och mindre vegetarisk mat på skolmenyerna.
Det var några av de frågor som Östrabyeleverna tog upp när de ställde Hörbys kommunpolitiker mot väggen på torsdagskvällen. ERWP.

LV - 18 jan 14 kl. 06:06

Kommunen söker lösning för mer lokal mat i köken

En kommunal inköpscentral kan öka möjligheten för att köpa mer närproducerad och ekologisk mat till skolor och äldreomsorg.
Det föreslår Micael Glennfalk (M).
– Ett jättebra initiativ, men jag tror att det finns ännu enklare sätt, säger Håkan Jonsson, grisproducent i Brantestad, som aldrig levererat ett enda kilo kött till kommunens kök..

Sydöstran - 05 okt 19 kl. 15:00

Ingen lösning att skjuta mer älg

Oktober, kanske en av de vackraste månaderna på året. Naturen skiftar utseende i en explosion av färger. Men det händer mer i naturen under oktober månad..

Sydsvenskan - 14 apr 15 kl. 04:00

Läsning är mer än att förstå en text

Att kunna läsa är en attraktiv kompetens för framtiden.
Men läsning är mycket mer än att förstå innehållet i en text..

Helsingborgs Dagblad - 14 apr 15 kl. 04:00

Läsning är mer än att förstå en text

Att kunna läsa är en attraktiv kompetens för framtiden.
Men läsning är mycket mer än att förstå innehållet i en text..

Aftonbladet - 02 jul 17 kl. 04:00

Läsning – så mycket mer än bara böcker

NT - 16 okt 17 kl. 07:00

"Ingen lösning att ge mer pengar"

Stöd- och omsorgsutskottet väntas gå back med 7,3 miljoner kronor..

Skånskan - 06 apr 19 kl. 08:00

Skriver med högläsning som mål

Litteralund En tröstbok inspirerad av både Harry Potter och Sapfo. Så tänkte författaren Emma Karinsdotter när hon skrev sin andra barnbok, Tusen stjärnors ö, som firas med släppfest på Litteralunds familjedag på söndag. – Jag ville få med både det lyriska och det spännande, säger hon.

Cornucopia - 15 dec 15 kl. 16:01

Så här får mindre detaljhandlare försprång med omnikanal-lösning

Dagens kunder har ett helt annat köpbeteende än för bara ett par år sedan. Då valde man mellan att handla antingen i butik eller på nätet. Idag gör man allt på en gång; googlar på en produkt hemifrån eller kollar i butiken och bestämmer sig sedan för hur man vill handla, beroende på var man hittar det bästa erbjudandet.

Nyan - 08 okt 19 kl. 19:18

Moderaterna vill leverera mer pengar i plånboken

Moderaterna vill att folk ska få mer pengar att konsumera för och tror att folk väljer att konsumera hållbart. I en regeringsförhandling säger Annette Holmberg-Jansson att det viktigaste är att det blir så mycket borgerlig politik som möjligt. Och då är hon beredd att lyssna på andra lösningar gällande kommunstrukturen.

Nyan - 15 feb 18 kl. 11:47

Mer sagoläsning önskas på biblioteket

Mysigare inredning, mer sagoläsning och tystare ljudmiljö. Det vill stadsbibliotekets besökare ha.
Mariehamns stadsbibliotek har gjort en enkät bland sina besökare.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Regeringen går vidare med lag för ökad makt

Regeringen går vidare med förslaget som ska utöka regeringens makt tillfälligt, med större möjlighet till snabba beslut för att hindra smittspridning. En lagrådsremiss har nu skickats över till Lagrådet, utan egentliga ändringar jämfört med det utkast s.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Båda förlorade jobben: ”Man får inte ge upp”

Det skulle bli deras år. Båda hade äntligen hittat jobb och dottern skulle snart börja i förskolan. Men på en dag vändes livet upp och ned för Bisher Hanineh och Reham Shikho.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Japan vill bli historisk – mot sitt nionde OS

Den japanska backhopparen Noriaki Kasai satsar mot att kvalificera sig för OS i Peking 2022. Lyckas 47-åringen blir han historisk som den första vinteridrottaren som deltar i nio olympiska spel. Med nio OS-starter skulle Noriaki Kasai placeras bland en.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Frölundas spelare avstår bidrag från staten

SHL-laget Frölunda har permitterat alla spelare fram till slutet av april. Men hockeyklubben kommer i nuläget inte att ansöka om statligt stöd för att väga upp delar av spelarnas lönebortfall. A-lagets spelare står bakom beslutet som innebär att de går.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Scandinavian Mixed ställs in

Golftävlingen Scandinavian Mixed, där Henrik Stenson och Annika Sörenstam är arrangörer, ställs in, meddelar Europatouren. Tävlingen skulle ha spelats på Bro Hof utanför Stockholm den 11-14 juni. Damer och herrar från Europatouren skulle spela tillsamma.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

”Nödvändigt” med primärval i Wisconsin

Hon planerar att rösta själv – och hennes 73-årige mamma ska frivilligarbeta i en valkrets i närheten. Att USA-delstaten Wisconsin håller primärval mitt under viruspandemin förvånar många. Lokalpolitikern Erin Decker anser att det är rätt och säger att.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Färre döda för fjärde dagen i Spanien

Dödstakten fortsätter att minska i Spanien för fjärde dagen i rad, meddelar regeringen. Det senaste dygnet har 637 patienter avlidit, vilket tar den sammanlagda dödssiffran hittills under coronakrisen till 13 055. Spanien har det näst högsta dödstalet i.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Österrike öppnar för att öppna upp

Fler butiker kan efter påsk få öppna igen i Österrike. Men det görs med restriktioner, bland annat i form av ökat krav på ansiktsmasker. Åtgärderna meddelas vid en regeringspresskonferens i Wien.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

”Schäslongkort” fyller idrottens tomrum

Tomrummet efter matcherna som inte längre spelas är stort. Som idrottsälskare gäller det att vara kreativ i coronakrisen, säger etnologen Katarzyna Herd. – Man behöver inte gå på fotboll för att vara en bra människa.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

20-årig Kullabo åtalas för dopningsbrott och smuggling

Paket på Arlanda väckte tullen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.