Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 08 April, 06:54

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 11 kl. 21:34

Wall Street-protester till EuropaEn Wall Street-kritisk vg svepte ver planeten p lrdagen. De globala protesterna mot finansvrldens girighet hrdes ven i svenska stder. I Rom skadades 70 personer, varav tre allvarligt, i samband med de antikapitalistiska protesterna..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wall, Street-protestertill , Europa
NT - 15 okt 11 kl. 21:31

Wall Street-protester till Europa

En Wall Street-kritisk våg svepte över planeten på lördagen. De globala protesterna mot finansvärldens girighet hördes även i svenska städer..

Sydsvenskan - 15 okt 11 kl. 17:12

Wall Street-protester i Malmö

De Wall Street-kritiska demonstrationer som pågått en tid i USA har spritt sig även till Sverige. I dag demonstrerar "Occupy Together", som rörelsen kallas både i Stockholm, Göteborg och Malmö.
STOCKHOLM.

Nyhetskanalen - 02 okt 11 kl. 02:28

700 greps i Wall Street-protester

Polisen har gripit 700 personer som blockerade körbanorna på Brooklynbron under Wall Street-kritiska demonstrationer i New York.
.

Nyhetskanalen - 02 okt 11 kl. 02:28

400 greps i Wall Street-protester

Polisen har gripit 400 personer som blockerade körbanorna på Brooklynbron under Wall Street-kritiska demonstrationer i New York.
.

Helsingborgs Dagblad - 04 okt 11 kl. 07:47

Wall street-protester sprider sig

De är vitsminkade och utklädda till kontors-zombies och de håller sig i storstädernas finanskvarter. De Wall Street-kritiska protesterna i USA är nu inne på tredje veckan och sprider sig. På måndagen hölls demonstrationer i Los Angeles, Chicago, Boston och Portland, skriver amerikanska medier..

Nyhetskanalen - 04 okt 11 kl. 07:48

Wall street-protester sprider sig i USA

Wall Street-protesterna har spridit sig över USA. Nu hålls demonstrationer i Los Angeles, Chicago, Portland och Boston..

NSD - 08 okt 11 kl. 03:07

Ordkrig om Wall Street-protester

Den snabbt växande proteströrelsen Occupy Wall Street börjar nu sätta sina spår i den politiska debatten i USA. Representanthusets republikanske talman Eric Cantor kallade på fredagen demonstranterna "en växande mobb" som försöker splittra landet..

Helsingborgs Dagblad - 08 okt 11 kl. 03:09

Ordkrig om Wall Street-protester

Den snabbt växande proteströrelsen Occupy Wall Street börjar nu sätta sina spår i den politiska debatten i USA. Representanthusets republikanske talman Eric Cantor kallade på fredagen demonstranterna "en växande mobb" som försöker splittra landet..

NT - 13 okt 11 kl. 15:57

Wall Street-protester till Sverige

De Wall Street-kritiska protesterna sprider sig som en löpeld över världen och har nu nått Sverige. På lördag uppges flera blågula manifestationer hållas i minst nio svenska städer..

Nyhetskanalen - 14 okt 11 kl. 21:33

Flera gripna i Wall Street-protester

Polis i New York grep 14 demonstranter på fredagen i anknytning till Wall Street-protesterna. Demonstranterna greps för att de hade trotsat förbudet att lämna trottoaren och i stället marschera på gatan..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 4 minuter sedan

”Run”-stjärnan fast i corona-limbo

I HBO-serien ”Run” reser Domhnall Gleesons rollfigur med tåg genom hela USA – något han själv definitivt inte kan göra just nu. Coronaviruset gör att han sitter fast i hemstaden Dublin utan möjlighet att arbeta "på riktigt". Pandemin har gjort att de fl.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Munka Ljungby tar in löfte från Engelholm

Poängstark anfallare blir nya allsvenskarnas första värvning..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Sparekonomen: Inte läge att chansa på börsen

Det är svajigt på världens börser och spararna måste fortfarande vara beredda på att en andra våg av pessimism kan skölja över marknaderna. – Det är inte läge att gå in och chansa med sina pengar, säger sparekonomen Frida Bratt. Trots att världens börse.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Snabbkoll på nattens nyheter

Snabbkoll på nattens nyheter..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Kyrkoherden: ”Jag har inte gjort det medvetet”

Annarella Hagenfeldt svarar om kvittohantering och privata köp..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Kyrkoherde handlade privat med församlingens kort

Kvitton för tiotusentals kronor saknas för de senaste två åren..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Corona stoppar barnadoptioner – ”traumatiskt”

Coronakrisen sätter tillfälligt stopp för internationella adoptioner. Flera svenska familjer med nyadopterade barn är nu utomlands och har svårt att ta sig hem. Samtidigt hindras också många adoptivföräldrar från att lämna Sverige för att hämta sina bar.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Långa köer när Wisconsin höll primärval

Trots uppmaningar till befolkningen om att hålla sig hemma genomförde den amerikanska delstaten Wisconsin sitt planerade primärval på tisdagen. Vem av demokraterna Joe Biden och Bernie Sanders som vann kommer troligen inte att offentliggöras förrän om f.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Bostadsmarknaden bromsar in

Bostadsmarknaden känner allt mer av coronapandemins påverkan. Antalet sålda bostadsrätter minskade dramatiskt under mars och den annars uppåtgående pristrenden mattas av, enligt nya siffror från Mäklarstatistik. – Under våren brukar marknaderna vara pos.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

”Sommarlov” filmas utan publik

Barnprogrammet "Sommarlov" kommer att spelas in traditionsenligt även i år, men årets upplaga görs utan publik för att minska risken för spridning av coronaviruset. Produktionen i Beijers park i Malmö har tidigare säsonger uppskattningsvis haft besökara.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.