Expressen > Nyheter

Monday, 30 March, 17:55

Expressen - 15 okt 11 kl. 21:31

Demonstrationerna i Rom urartadeWall Street-protesterna i Italien har frvandlats till rena upploppen. Demonstranter har satt eld p en sidobyggnad till det italienska frsvarsdepartementet i Rom. Samtidigt fr demonstranterna ovntat std frn centralbankschefen Mario Draghi. -De r frbannade p finansvrlden. Jag frstr dem, sger den 64-rige ekonomen..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Demonstrationernai , Rom, urartade
Expressen - 15 okt 11 kl. 19:45

Demonstrationer i Rom urartade

Wall Street-protesterna i Italien har förvandlats till rena upploppen. Demonstranter har satt eld på en sidobyggnad till det italienska försvarsdepartementet i Rom. Samtidigt får demonstranterna oväntat stöd från centralbankschefen Mario Draghi.

Nyheter 24 - 15 okt 11 kl. 18:46

Upplopp under Wall Street-demonstrationer i Rom


I dag hölls "Occupy Wall Street"-demonstrationer över hela världen. I Rom urartade dock demonstrationerna och flera bilar sattes i brand och skyltfönster krossades. I dag var det Occupy Wall Street-rörelsens officiella demonstrationsdag.

Expressen - 15 okt 11 kl. 17:54

Byggnad i brand under demonstrationer i Rom

Demonstranter har stuckit en sidobyggnad till det italienska försvarsdepartementet i brand vid de pågående demonstrationerna i Rom, uppger AFP. Samtidigt fick demonstrationerna i Italien oväntat stöd - från Mario Draghi, som väntas bli nästa chef för den Europeiska centralbanken (ECB). - De är förbannade på finansvärlden.

DN - 15 okt 11 kl. 14:58

Stora protester i Rom

Protesterna mot banker och politiker som anses sko sig på dem som har det sämre ställt tog ordentlig fart runt om i världen på lördagen. Från att ha börjat i Nya Zeeland har demonstrationerna spridit sig och bara i Rom samlades fler än 100.000 på gatorna..

Nyhetskanalen - 15 okt 11 kl. 17:10

Försvarsdepartementet i Rom sattes i brand

Wall Street-demonstranter har stuckit en sidobyggnad till det italienska försvarsdepartementet i brand vid de pågående demonstrationerna i Rom, uppger AFP..

DI - 15 okt 11 kl. 18:17

Brand i Rom efter Wall Street-protest

Demonstranter har stuckit en sidobyggnad till det italienska försvarsdepartementet i brand vid de pågående demonstrationerna i Rom, uppger AFP..

SR - 24 feb 18 kl. 18:16

Högerextrema och antifascister marscherar i Rom

I huvudstaden Rom har 3 000 poliser mobiliserats för två stora marscher och tre protestmöten av både vänster- och högergrupper. De olika demonstrationerna väntas samla upp till 20 000 deltagare..

SvD - 15 okt 11 kl. 17:50

Occupy-protester i Italien urartade

Brinnande bilar och krossade fönster i Rom..

YLE - 07 sep 17 kl. 18:44

Polisen vill flytta avvisningsflyg bort från Helsingfors-Vanda – ”Demonstrationerna är en säkerhetsrisk”

Polisen vill flytta avvisningsflygen från Helsingfors-Vanda flygplats till regionala flygplatser. Orsaken är de demonstrationer som uppstår i samband med avvisningarna, som i värsta fall kan påverka säkerheten och den övriga flygtrafiken. Under natten till torsdag skickades nio afghanska asylsökande som fått ett negativt beslut tillbaka till huvudstaden Kabul från flygplatsen i Villmanstrand.

Skånskan - 14 jun 16 kl. 14:00

Kärleksförklaring till Rom och Rydelius

Kultur och Nöje bok
Vi romantiska resenärer: Med Ellen Rydelius i Rom. Författare: Carina Burman Förlag: Natur & Kultur Carina Burman disputerade 1988 på avhandlingen Vältalaren Johan Henric Kellgren och debuterade som romanförfattare 1993 med Min salig bror Jean Hendrich, som handlar om just Kellgren. Hon är en fängslande romanförfattare och skriver då gärna med ett oemotståndligt gott humör och en slösande rik fantasi.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 minuter sedan

?????? ???? ????????

ارخت ازمة كورونا ظلالاها على الاقتصاد وسوق العمل في السويد كما اطاحت باحتفالات الفصح المجيد. والعدوى تنتشر في دور المسنين في معظم ارجاء البلاد. .

Expressen - 30 minuter sedan

Greta Thunbergs stöd till barnen i coronakrisen

Miljökämpen Greta Thunberg bjuder in barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser till en frågestund på Youtube.Det är en del av initiativet Min stora dag, och förhoppningen är att stötta många av de barn som till följd av coronakrisen nu tvingas stanna hemma.– Det här är svåra tider för många och det kan vara extra jobbigt för barn med olika svårigheter, säger hon i ett pressmeddelande..

Expressen - 45 minuter sedan

Ambulanssjuksköterskornas glada video gör succé i krisen

Coronapandemin slår hårt mot sjukvården och samhället i stort.Ambulanssjuksköterskorna Linnea Nilsson och Pontus Svensson är dock noga med att fortsatt ha kul på jobbet.Nu gör deras video, där de mimar till Disneylåtar och Roger Pontare, succé på nätet.

Expressen - 1 timme sedan

Kristina, 63, förlorar halva sin årsinkomst utan Konstrundan

Under halva sitt liv har Kristina Assarsson försörjt sig med sin konst.Men nu när Skånes konstrunda ställs in räknar Kristina med att förlora halva sin årsinkomst.– Det känns som att jag flyter med pinnar på vattnets yta och kan sjunka när som helst, berättar hon..

Expressen - 1 timme sedan

SVT hindrar Suzanne Axell från ”Fråga doktorn”

Suzanne Axell stoppas från att leda ”Fråga doktorn” på grund av SVT:s coronarestriktioner.Den populära programledaren ersätts tills vidare av Linda Olofsson.– Vi tar det säkra för det osäkra, säger ”Fråga doktorn”-projektledaren Jenny Gustafsson..

Expressen - 1 timme sedan

Åtgärder i förorten dröjde två veckor – trots dödslarm

Boende trodde inte att de första dödsfallen berodde på viruset. Moskéerna var öppna, pensionärerna gick och handlade.Redan då anade både smittskyddet och sjukvården att coronaviruset spreds snabbt i de utsatta och trångbodda förorterna runt Järvafältet.

Expressen - 1 timme sedan

Smittskyddsexperten varnar för gymmen: Kvar i flera timmar

Spridningen av det nya coronaviruset innebär stora påfrestningar på vårt samhälle.Vi uppmanas att hålla avstånd, tvätta händerna och nysa i armvecket.Men det är fortfarande fritt fram att träna på gym.

Expressen - 2 timmar sedan

Larmet: Unga hostar och skriker ”corona”

Ungdomar i Eslöv har medvetet hostat och nyst i närheten av äldre personer. Det uppger Ingrid Westerlund, verksamhetschef på Eslöv kommun. – Ungdomar kan gå förbi äldre i affärer och hosta och säga ”corona”.

Expressen - 1 timme sedan

Skånetrafiken utökar trafiken – efter larm om trängsel

När Danmark stängde gränserna för att förhindra coronavirusets spridning så minskades antalet avgångar.Efter det har pendlare larmat om trängsel på tågen.Nu sätter Skånetrafiken in fler tåg..

Expressen - 2 timmar sedan

Rekordhögt utbud av bostadsrätter till salu

De senaste veckorna har det byggts upp ett för årstiden rekordhögt utbud av bostadsrätter till salu på bostadssajten Hemnet.Det visar statistik från Hemnet som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.