SVT > Videos

Sunday, 29 March, 10:35

SVT - 15 okt 11 kl. 21:32

Protesterna fortsätter i USAOckså i USA har protesterna mot kapitalismen fortsatt..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Protesternafortsätter i , USA
Expressen - 22 nov 19 kl. 17:56

USA inför sanktioner mot Iran – mitt under protesterna

USA inför sanktioner mot Iran informations- och kommunikationsminister på grund av landets blockering av internet, rapporterar AFP.Enligt USA försöker Irans regim dölja våldsdåden som utförs mot befolkningen under de pågående protesterna.”USA kommer att avslöja och sanktionera förtrycket” skrev USA:s utrikesminister, Mike Pompeo, på Twitter under torsdagen..

Sydsvenskan - 23 okt 11 kl. 06:30

USA-vänsterns primalskrik

En ny våg av populism sveper över USA. Martin Gelin har besökt Occupy Wall Street-protesterna i New York och Washington DC och hittat de progressivas nya hjälte. Det är inte Barack Obama.

Nyheter 24 - 03 mar 11 kl. 11:21

USA ger sitt stöd till diktaturen i Bahrain


Monarkierna i Mellanöstern och Nordafrika kan bli nästa offer för de folkliga upproren. Nu träder USA in till stöd för den kungliga familjen i Bahrain. MANAMA.

Sydsvenskan - 30 jan 11 kl. 06:30

USA:s vänskap stöter på patrull

Med upproret i Egypten riskerar USA att förlora en viktig allierad i kriget mot terror­ismen. Det är?
Med upproret i Egypten riskerar USA att förlora en viktig allierad i kriget mot terror­ismen.

Dagen - 31 aug 11 kl. 03:00

"USA och EU - Håll fingrarna borta"

Om Libyens övergång till demokrati ska lyckas, så måste EU och USA hålla fingrarna borta från landets politiska process. Det menar Ziad Abdel Samad, generalsekreterare för Arab NGO Network.

- Detta gäller särskilt EU, men också USA och andra västländer.

SR - 11 nov 16 kl. 11:44

Protesterna mot Trump i USA fortsätter

Protesterna efter Donald Trumps valseger fortsätter i USA. Många har haft svårt att acceptera att han kommer att bli USA nästa president, och tusentals människor har de senaste dagarna demonstrerat i olika städer. Vid sidan av protesterna vittnar allt fler om en ökad rasism och sexism som de tror har fått kraft av Trumps seger..

Kristianstadsbladet - 01 okt 14 kl. 08:21

Protesterna växer på nationaldagen

Farhågor om att polisen i Hongkong skulle slå till hårt inför Kinas nationaldag verkar ha varit obefogade. Demonstrationerna har nu spritt sig till Tsim Sha Tsui.
Shoppingområdet Tsim Sha Tsui ligger på Kowloon- eller fastlandssidan av Hongkong, en kort färjetur från den stadsdel, Central, som gett namn åt proteströrelsen Occupy Central.

BT - 01 okt 14 kl. 08:33

Protesterna växer på nationaldagen

Farhågor om att polisen i Hongkong skulle slå till hårt inför Kinas nationaldag verkar ha varit obefogade. Demonstrationerna har nu spritt sig till Tsim Sha Tsui. Shoppingområdet Tsim Sha Tsui ligger på Kowloon- eller fastlandssidan av Hongkong, en kort färjetur från den stadsdel, Central, som gett namn åt proteströrelsen Occupy Central.

BT - 26 nov 14 kl. 07:23

USA på marsch i Fergusonprotest

Över hela USA har människor i natt tågat i protest mot att en jury inte funnit fog för att åtala polisen som sköt ihjäl en svart tonåring i Ferguson i augusti. Protesterna har till största delen gått lugnt till.I över 170 städer runt om i landet demonstrerade människor mot polisens övervåld mot svarta.

Expressen - 26 jan 11 kl. 07:56

USA uppmanar till Egypten att bemöta protesterna fredligt

USA uppmanade på onsdagen myndigheterna i Egypten att bemöta protesterna fredligt. I uttalandet från amerikanska utrikesdepartementets talesman P J Crowley sades också att Washington hoppas på reformer i Egypten och på andra platser för att skapa fler politiska och ekonomiska möjligheter..

Sydsvenskan - 09 feb 11 kl. 12:02

Protesterna i Egypten sprider sig

Foto: Scanpix
Protesterna i Egypten sprider sig till fler delar av landet. Tre personer har dödats.
Tre personer har dödats och fler än 100 har skadades i oroligheter i södra Egypten, uppger tjänstemän för AFP.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.