SVT > Videos

Friday, 10 April, 03:33

SVT - 15 okt 11 kl. 21:29

Protester mot kapitalismen också här
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Protestermot , kapitalismenockså här
Supermiljöbloggen - 01 aug 16 kl. 13:26

Kitty Ehn: Vi bygger upp och kapitalismen river ner

KRÖNIKA: Under lördagens Pride-parad i Stockholm samlades över 45 000 människor som manifesterade för allas lika värde och rätt i världen. Alla glittrade, skrattade, dansade. Högtalarna på RFSUs festivaltraktor spelade Alina Devecerskis ”flytta på dig”, och plötsligt blev allt så tydligt.

BT - 20 okt 11 kl. 00:30

Ned med kapitalismen ? fram för, ja vad?

Det är lätt att köpa bilden av Occupy Wall Street-rörelsen. Unga, hippa gräsrötter som protesterar mot Wall Street och hela det kapitalistiska systemet. Vem håller inte med om att bankerna i allmänhet kom väl lindrigt undan från den förra finanskrisen?

Nerikes Allehanda - 04 mar 16 kl. 05:09

Kapitalismen är bra för miljön

Volkswagen ökar sina satsningar på elbilar. Bland annat presenteras en ny konceptbil på bilmässan i Genève. Det kan vi tacka Volkswagen-skandalen – och kapitalismen för.

Västerbottens Folkblad - 14 mar 16 kl. 20:00

Kapitalismen avskaffas globalt

Det går inte att avskaffa kapitalismen lokalt då det är ett globalt system och bör så motarbetas, skriver Irma Olofsson och Agnes Blom Bringlöv i ett debattsvar till Feministiskt initiativ debatt från kvinnodagen 8/3. Kapitalismen och patriarkatet går hand i hand. Vår feministiska analys baserar sig på att vi lever i ett samhälle som bygger […].

Dagens PS - 23 apr 19 kl. 15:56

Kapitalismen i kris: ”Mitt i en revolution”

När kapitalismen ifrågasätts tar den yppersta eliten det personligt. Klyftorna växer i USA, och nu oroar sig miljardärerna för om deras livsstil kommer att överleva. I ett långt reportage i The Washington Post skriver Greg Jeffe om människorna som levt ”the American Dream”: de har startat från noll, gjort karriär och jobbat stenhårt för sin förmögenhet.

Nyheter 24 - 23 mar 11 kl. 12:59

Chávez: Kapitalismen dödade livet på Mars


Venezuelas starke man - den socialistiske presidenten Hugo Chávez - hävdar att det kan vara kapitalismens fel att Mars är en död planet. CARACAS/RYMDEN. I ett nytt utspel - av ungefär samma bisarra proportioner som vännen Muammar Khaddafis infall - hävdade Venezuelas hårdföre och omstridde president, Hugo Chávez, på tisdagen att det kan vara kapitalismens fel att livet utslocknat på planeten Mars.?

Eurosport - 08 aug 11 kl. 13:35

Fotboll - La Liga - Lämnar proffsfotbollen - på grund av kapitalismen

Sporting Gijons Javi Poves, 24, drar sig tillbaka från fotbollen. Anledningen: Han är trött på "korruptionen och kapitalismen"..

SVT - 18 nov 11 kl. 09:45

Protesterna mot kapitalismen fortsätter

Dom växande protesterna mot kapitalismen fortsätter. Igår drabbade polis och demonstranter samman på flera håll i världen..

DN - 26 jan 12 kl. 11:30

Davosmötet ifrågasätter kapitalismen

Kapitalismen ifrågasätts vid Världsekonomiskt forums möte i Davos. Kritiken går ut på att dagens system inte klarar två av vår tids stora utmaningar: ­jobben och inkomstklyftorna..

Nya Wermlands Tidningen - 09 jun 12 kl. 07:30

Den välsignade kapitalismen

Kapitalismen och globaliseringen är en jordisk välsignelse som tagit miljarder människor ur fattigdomen, skriver Anders Edwardsson..

Kristianstadsbladet - 03 apr 14 kl. 13:42

Tv-serier eller film? Skurken är kapitalismen

Foto: Francois Duhamel
Har filmbranschen stelnat? Är tv-serien kommersiellt skräp? Frilansskribent Oscar Sundell ger sig in i debatten om tv-serier kontra filmkonst.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.