Expressen > Nyheter

Thursday, 02 April, 14:53

Expressen - 15 okt 11 kl. 21:04

Oväntat FP-nej till drogtester i skolanFolkpartiets landsmöte sade oväntat nej till frivilliga, slumpvisa drogtester i skolan. FP har stött de frivilliga försök som pågår och en enhällig partistyrelse hade ställt sig bakom dem. Men med röstsiffrorna 85-82 sade ombuden på lördagens landsmöte i Karlstad nej..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
FP, Karlstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oväntat, FP-nejtill , drogtesteri , skolan
Dagens PS - 30 aug 19 kl. 11:05

Engelska Skolan rusar efter utdelningsbesked

Utbildningsbolaget Engelska Skolan redovisar en högre vinst och omsättning än väntat och lämnar även en utdelning. Omsättningen uppgick till 756,5 miljoner kronor (611,4), att jämföra med Factset analytikerkonsensus som låg på 718. Rörelseresultatet blev 71 miljoner kronor (27,8), väntat rörelseresultat var 69.

Kristianstadsbladet - 11 aug 13 kl. 14:26

Björklund sommartalade om skolan


Folkpartiets ledare Jan Björklunds sommartal i Göteborg kom, som väntat, att kretsa kring skolan.Han upprepade budskapet att partiet vill förstatliga skolan. Antalet förstalärare ska fyrdubblas och ett nytt lärlingssystem införas.

BT - 11 aug 13 kl. 14:28

Björklund sommartalade om skolan

Folkpartiets ledare Jan Björklunds sommartal i Göteborg kom, som väntat, att kretsa kring skolan. Han upprepade budskapet att partiet vill förstatliga skolan. Antalet förstalärare ska fyrdubblas och ett nytt lärlingssystem införas.

UNT - 11 aug 13 kl. 14:26

Björklund sommartalade om skolan

Folkpartiets ledare Jan Björklunds sommartal i Göteborg kom, som väntat, att kretsa kring skolan. Han upprepade budskapet att partiet vill förstatliga skolan. Han vill också att antalet förstalärare fyrdubblas.

Sydsvenskan - 11 aug 13 kl. 14:41

Björklund talar om skolan

Folkpartiets ledare Jan Björklunds sommartal i Göteborg kom, som väntat, att kretsa kring skolan. Han upprepade budskapet att partiet vill förstatliga skolan. Han vill också att antalet förstalärare fyrdubblas..

DI - 11 aug 13 kl. 15:48

Björklund sommartalade om skolan

Folkpartiets ledare Jan Björklunds sommartal i Göteborg kom, som väntat, att kretsa kring skolan. Han upprepade budskapet att partiet vill förstatliga skolan..

UNT - 11 aug 13 kl. 16:03

FP vill förstatliga skolan

Folkpartiets ledare Jan Björklunds sommartal i Göteborg kom, som väntat, att kretsa kring skolan. Han upprepade budskapet att partiet vill förstatliga skolan..

SvD - 11 aug 13 kl. 14:26

Björklund sommartalade om skolan

Folkpartiets ledare Jan Björklunds sommartal i Göteborg kom, som väntat, att kretsa kring skolan..

Dalarnas tidningar - 04 apr 14 kl. 11:46

Nej till skyddsjakt på varg

Nu har Naturvårdsverket slutligen bestämt sig. Det blev inte helt oväntat, ett nej på ansökningen om skyddsjakt på varg inom Olsjöreviret..

SmålandsPosten - 27 jun 18 kl. 14:49

LOV intakt som väntat

Det blev som väntat ett nej tack till att byta Lagen om valfrihet mot Lagen om upphandling under kommunfullmäktige i Fröseke. Men S ger inte upp. .

Cornucopia - 03 dec 19 kl. 14:01

Svenska skolan fortsätter bättra sig i PISA - nu över snittet i OECD

Resultaten för den svenska skolan fortsätter stärka sig under nuvarande regering och framför allt kommunala styret över skolan, upp från Alliansens botten 2012. Sverige är nu sjunde bäst på PISA, av 36 OECD-länder. Många får nu svårt att förklara sina tidigare uttalanden om PISA-resultaten, utan att göra bort sig.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Falskt rykte gav extremt hög frånvaro i skolorna

Här är coronanyheter från landet runt..

Expressen - 30 minuter sedan

Nya danska åtgärden: 15 000 test om dagen

Danmark hoppas kunna göra en drastisk ökning av antalet coronatester. Efter påsk planerar man att komma upp i 15 000 test om dagen. I Sverige hoppas man på upp till 30 000 tester – i veckan.

Expressen - 1 timme sedan

Buss har kört in i järnvägsbro

En buss har kört in i en järnvägsbro i Lund.Bussen sitter nu fast under bron och tågtrafiken är stoppad mellan Malmö och Lund..

Expressen - 1 timme sedan

Låt oss fortsätta träna – lita på oss, Tegnell!

Folkhälsomyndighetens nya rekommendation har rört till det.Nu väntar ett påsklov med aktiva och springsugna barn.Snälla, Anders Tegnell, lita på oss i idrottsrörelsen.

Expressen - 1 timme sedan

Hundratals smittade på äldreboenden i Stockholm

Ett vårdföretag i Stockholm uppger att 230 äldre personer på boenden i Stockholmsregionen har smittats med covid-19. 50 har nu avlidit, rapporterar SVT..

Expressen - 2 timmar sedan

Klara-Maria och Gustav har corona tillsammans

Paret Klara-Maria och Gustav har corona tillsammans – men helt olika sjukdomsförlopp.Gustav fick en lindrigare form med trötthet och muskelvärk.Klara-Maria fick vätskebrist, kramp och en hosta som inte vill ge med sig.

Expressen - 2 timmar sedan

Kastades ur – anklagar styrelsen för ”grova fel”

IBK Dalen överklagar Svenska innebandyförbundets beslut att lag som låg på nedflyttningsplats när allt spel stängdes, på grund av coronakrisen, flyttas ner en division..

Expressen - 2 timmar sedan

46 coronasmittade vårdas på intensiven

Västra Götalandsregionen rapporterar på torsdagen en liten ökning av antalet inneliggande patienter med covid-19.Nu vårdas 91 patienter på sjukhus i länet.Av dessa ligger 46 på intensivvårdsavdelning, vilket är en ökning på två personer sedan i går..

Expressen - 3 timmar sedan

Kommunchefen i Thailand: ”Är läget så kaosartat?”

Mitt under coronakris och stabsläge åkte Hyltes kommunchef Per Borg på semester till Thailand.Därifrån skrev han till kommunalrådet: ”Viktigt att ni håller lugnet” och ”är läget så kaosartat?”.

Expressen - 3 timmar sedan

Sex personer insjuknar i Skåne – varje dag

Skåne ligger efter huvudstaden vad gäller utvecklingen av coronaviruset. I dagsläget har 291 personer konstaterats vara smittade, men siffran kan komma att öka nu när regionen satsar på mobil provtagning för äldre..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.