DN > Ekonomi

Monday, 30 March, 07:46

DN - 15 okt 11 kl. 10:07

G20-möte hoppas på nytt möteFinansministrarna från världens 20 ledande ekonomier samlades i Paris för att finna en lösning på finanskrisen. Svaret: nästa toppmöte med EU:s ledare om en vecka..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Paris, EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: G20-möte, hoppas, nytt, möte
BT - 15 nov 14 kl. 10:39

Ukraina dominerar G20-träff

Ukrainakrisen skuggar G20-ländernas möte i Australien. EU överväger ytterligare sanktioner och USA:s Barack Obama säger att den ryska aggressionen i Ukraina hotar världen. Men mötet har också enats om att "utrota" ebola.

BT - 15 nov 14 kl. 11:44

G20 vill utrota ebolan

Ebolautbrottet i Västafrika ska "utrotas", säger G20-länderna vid det pågående mötet i Australien. Ukrainakrisen präglar också samtalen - EU överväger ytterligare sanktioner och Barack Obama säger att den ryska aggressionen i Ukraina hotar världen. "G20-medlemmarna förbinder sig att göra det som är nödvändigt för att säkerställa att internationella insatser kan utrota utbrottet och hantera dess ekonomiska och humanitära kostnader", heter det enligt AFP i ett uttalande från världsledarna i Brisbane.

BT - 15 nov 14 kl. 15:10

Putin kan lämna G20 i förtid

Ukrainakrisen skuggar G20-ländernas möte i Australien. EU överväger ytterligare sanktioner och USA:s Barack Obama säger att den ryska aggressionen i Ukraina hotar världen. Och nu uppges president Vladimir Putin lämna mötet i förtid.

BT - 14 apr 11 kl. 21:37

G20 vill ha larmsystem

G20-länderna hoppas på att kunna utveckla ett system som kan slå larm om ekonomiska problem i ett land innan de sprider sig och orsakar nya finanskriser. Under torsdagen började G20-ländernas finansministrar diskutera detaljer vid ett möte i Washington.
En av utmaningarna är att avgöra hur stora skulder och handelsunderskott som kan vara riskfaktorer.

Expressen - 14 apr 11 kl. 21:56

G20-länderna vill ha larmsystem

G20-länderna hoppas på att kunna utveckla ett system som kan slå larm om ekonomiska problem i ett land innan de sprider sig och orsakar nya finanskriser. Under torsdagen började G20-ländernas finansministrar diskutera detaljer vid ett möte i Washington..

VA - 15 apr 11 kl. 09:04

G20 vill ha larm

15 april G20-länderna hoppas på att kunna utveckla ett system som kan slå larm om ekonomiska problem i ett land innan de sprider sig och orsakar nya finanskriser. Under torsdagen började G20-ländernas finansministrar diskutera detaljer vid ett möte i Washington. En av utmaningarna är att avgöra hur stora skulder och handelsunderskott som kan vara riskfaktorer.

Nyhetskanalen - 20 jun 12 kl. 06:49

G20: "Folks vardag kommer påverkas negativt av krisen"

Den globala ekonomin är sårbar och folks vardagsliv kommer att påverkas negativt. Det konstaterar G20-länderna i sin slutkommuniké efter toppmötet i Mexiko.Samtidigt lovar euroländerrnas medlemmar i G20 att vidta alla nödvändiga åtgärder för att stoppa krisen, och USA:s president Barack Obama säger att han hoppas att ledarna ska vända krisen..

Helsingborgs Dagblad - 07 nov 11 kl. 08:10

G20-länderna planerar för snart möte

Den mäktiga G20-klubben planerar för ett nytt snart möte för att lösa eurokrisen. Det tar för lång tid att vänta till februari efter det tämligen misslyckade mötet i Cannes i förra veckan. Därför kommer G20-ländernas finansministrar att mötas före jul, uppger en källa för Financial Times.

DI - 14 apr 11 kl. 21:44

G20 vill ha larmsystem för finanskriser

G20-länderna hoppas på att kunna utveckla ett system som kan slå larm om ekonomiska problem i ett land innan de sprider sig och orsakar nya finanskriser..

SvD - 15 nov 14 kl. 05:12

G20-möte skuggas av Ukrainakris

Ukrainakrisen kastar en skugga över G20-ländernas möte som inleds i Brisbane i Australien i dag. Trots det hoppas värden, Australiens premiärminister Tony Abbott, att ledarna för världens största ekonomier ska få tid att diskutera ekonomiska reformer..

Helsingborgs Dagblad - 15 nov 14 kl. 05:15

G20-möte skuggas av Ukrainakris

Ukrainakrisen kastar en skugga över G20-ländernas möte som inleds i Brisbane i Australien i dag. Trots det hoppas värden, Australiens premiärminister Tony Abbott, att ledarna för världens största ekonomier ska få tid att diskutera ekonomiska reformer. — Uppenbart så skulle jag vilja att den här diskussionen fokuserar på ekonomiska reformer..

Fler nyheter från DN

DN - 18 timmar sedan

Stängda bilfabriker kan betyda stora förseningar

Flera biltillverkare har tvingats stänga sina fabriker runtom i världen. För svenska bilkunder kan det betyda försenade leveranser av nya….

DN - Igår: 08:10

Rätt sommardäck viktigare än du tror

Tipsen när det är dags att välja däck • Testvinnare fungerar under flera förutsättningar..

DN - Igår: 08:11

Lär dig tolka däckens tecken

Viktig information på sidan..

DN - Igår: 08:11

Vattenplaning och älgar del i testet

Körning på vanliga vägar och flygfält..

DN - I förrgår: 21:57

Juristbyråer: Allt fler skriver testamenten

Flera juristfirmor märker en stor ökning av människor som vill skriva testamenten i samband med coronapandemin. – Vi ser en ökning med 50….

DN - I förrgår: 21:24

Eniro ansöker om rekonstruktion

Finansieringsplanen sprack för det förlusttyngda söktjänstföretaget Eniro. Därför beslutade styrelsen på fredagen att upprätta en….

DN - I förrgår: 20:05

Skansens vd: Vi går mot likviditetskris till sommaren

Den pågående coronapandemin slår hårt mot Skansen. Nu varnar vd John Brattmyhr för att utomhusmuseet kan gå i konkurs om inget görs..

DN - I förrgår: 14:33

Stor fusion inom Coop på gång

Coop Väst och konsumentföreningen Göta planerar att gå ihop. Det rapporterar Fri Köpmanskap..

DN - I förrgår: 08:13

Börsfest i Tokyo – plus 16 procent på en vecka

Torsdagens kraftiga uppgång på Wall Street fick Tokyobörsen att göra detsamma under handelsveckans sista dag. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.