Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 05 April, 14:54

Aftonbladet - 15 okt 11 kl. 19:35

Slåss i rätten om TrissvinstHon skrapade fram drömvinsten i tv ? nu stäms Terecia, 35, av sin mamma på pengarnaMen ord står mot ord ? någon av dem ljuger..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Trissvinst, Terecia

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slåssi , rättenom , Trissvinst
NSD - 12 sep 14 kl. 11:05

Kalixbo skapade hem trissvinst

Kalixbon Anders Segerlund skrapade hem 100 000 kronor i trissvinst i TV4 i morse..

NSD - 17 dec 18 kl. 08:54

Kalixbons galna trissvinst

Camilla Isaksson, Kalix, skrapade fram en fin trissvinst under lördagen – en total vinst på hela 5,4 miljoner kronor..

Kristianstadsbladet - 10 okt 19 kl. 10:14

Blivande pappan skrapade hem trissvinst

Han ska snart bli pappa och blev på torsdagen dessutom rikare. David Samuel Muwange från Kristianstad skrapade hem en trissvinst på 100 000 kronor i TV4 Nyhetsmorgon..

Cornucopia - 10 mar 20 kl. 13:14

Gästinlägg: Nödvärnsrätten i Sverige

Nedanstående är ett gästinlägg och långläsning författat av twitterprofilen Ridefixer, tillika åklagare någonstans i Sverige.

Mot bakgrund av den senare tidens debatt om nödvärnsrätt i Sverige har jag fått den stora äran och förtroendet av Lars Wilderäng att beskriva nödvärnsrätten och den enskilde medborgarens rätt att försvara sig mot brottsligt angrepp.
En polisbil.

Skånskan - 11 feb 20 kl. 10:15

Hovrätten slår fast dom mot 17-åring

STAFFANSTORP Hovrätten skärper brottsrubriceringen till grovt narkotikabrott, men ändrar i övrigt inte tingsrättens dom mot den 17-åring som
tillsammans med sin 22-åriga flickvän dömts för narkotikabrott och grovt vapenbrott.17-åringen från Staffanstorp, som snart är 18 år, dömdes i tingsrätten till två års sluten ungdomsvård. Den 22-åriga flickvännen fick fyra års fängelse.

Skånskan - 12 feb 20 kl. 20:00

Hovrätten friar man dömd för våldtäkt

Skurup
Hovrätten friar man som dömts i tingsrätten för våldtäkt mot en kvinna som sov.
Hovrätten är överens med tingsrätten om att det objektivt sett skett en våldtäkt – men friar för att det inte går att bevisa att mannen inte förstått att hon inte var med på sex.
Tingsrätten i Ystad har dömt en nu 23-årig man för att ha våldtagit en kvinna i en lägenhet i Ystad hösten 2019.

BT - 25 apr 13 kl. 11:38

Hovrätten dömer Mangs till livstids fängelse

Hovrätten dömer Peter Mangs till livstids fängelse för två mord och åtta mordförsök. Mangs greps och häktades i november 2010, efter en serie skottdåd i Malmö, som främst riktades mot människor med invandrarbakgrund. Han kom att kallas "serieskytt och "en ny laserman".

BT - 24 jun 13 kl. 11:52

Hovrätten skärper dom mot 25-årig kidnappare i Göteborg

Hovrätten för Västra Sverige skärper straffet för den 25-årige mannen. Mannen döms till tre år och sex månaders fängelse för olaga frihetsberövande, misshandel, olaga hot och barnpornografibrott. I dag föll hovrättens dom mot den 25-årige man som i november förra året kidnappade en nioårig flicka i Göteborg.

YA - 10 sep 13 kl. 13:48

Hovrätten fastställer våldtäktsdom mot pojke

Hovrätten fastställer Ystads tingsrätts dom mot den tonårige pojke som i juli dömdes för våldtäkt mot barn. Pojken ska genomgå ungdomsvård och betala 115 000 i skadestånd till flickan.
Utöver den bevisning som pojkens försvar tidigare presenterat åberopades i hovrätten även tekniska undersökningar som gjorts i utredningen, samt tidningsartiklar och annan information kring forskning om barns benägenhet att ljuga.

BT - 27 maj 14 kl. 14:47

Kokaindömd släpps av hovrätten

En 41-årig man som dömdes till 18 års fängelse i en stor kokainhärva, har släppts av hovrätten, skriver dn.se. 41-åringen som dömdes till 18 års fängelse i en stor kokainhärva, har släppts av hovrätten, skriver dn.

BT - 20 nov 14 kl. 14:29

Hovrätten: Förhör Assange i London

Julian Assange ska fortfarande vara häktad, beslutar Svea hovrätt. Men rätten uppmanar åklagaren att förhöra den våldtäktsmisstänkte Wikileaksgrundaren i London, där han isolerat sig på Ecuadors ambassad. Eftersom utredningen stannat av, uppmanar hovrätten åklagarna att pröva "alternativa vägar" för att föra förundersökningen framåt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.