Magazin24 > Ekonomi

Thursday, 02 April, 21:54

Magazin24 - 15 okt 11 kl. 15:47

Hälsomässa lockade både stora och småI dag var det full fart inne på Medborgarhuset i Arboga. Det var nämligen dags för årets Hälsomässa, som även inleder Hälsoveckan som kommer att pågå fram till den 20:e oktober.

Omkring 45 utställare och ett tiotal företag som bjöd på prova på-behandlingar visade upp sig för besökarna på dagens mässa. Mässdeltagarna fick även delta i några olika föreläsningar och för barnen fanns bland annat ponnyridning, ansiktsmålning och ballongknytning. Just barnfamiljerna är något som det satsades lite extra på i år.
Läs mer på Magazin24
Läs mer om:
Medborgarhuset, Arboga, Hälsomässa, Hälsoveckan, Åsa Fjellström, Åsa, Monica Borell, Kosthälsan, Monica, Alva Sonnerfeldt, Camaro, Lindström, Prickis

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hälsomässa, lockade, bådestora och , små
YA - 06 apr 19 kl. 15:53

Bred hälsomässa lockade många besökare

Skönhetsprodukter, behandlingar, skor, kläder, böcker, hantverk, qigonguppvisningar, medium och mycket, mycket mer. Utbudet var brett när det på lördagen vankades hälsomässa i Folkets park. .

Barometern - 15 okt 19 kl. 10:34

Hälsomässa lockade cirka 800 personer

Årets hälsomässa i Blomstermåla hade ungefär lika stor publik som förra året..

Barometern - 12 nov 17 kl. 12:38

Hälsomässa slog rekord

Årets hälsomässa i Hultsfred lockade rekordmycket folk och utställarna stod på kö för at få vara med. Totalt kom omkring 2000 personer till Rock city för att lyssna på föreläsningar, se trollerishow och lära sig mer om hälsa..

Helsingborgs Dagblad - 10 okt 12 kl. 15:00

Program klart för hälsomässa

Senast kommunen arrangerade en hälsomässa var för sex år sedan, nu är det dags igen.På onsdag i nästa vecka, 17 oktober, arrangerar kommunens folkhälsoråd en mässa för hälsa och fritid. Medarrangörer är en rad kommunala förvaltningar, vårdcentralen, samt lokala föreningar och företag som på något sätt arbetar med hälsofrågor..

Nya Wermlands Tidningen - 02 apr 13 kl. 07:30

Hälsomässa i sporthallen

Nu har Lesjöfors fått sin egen hälsomässa. Studier kring hälsa och livsstil av Stålvallaskolans elevers utmynnade i en mässa i sporthallen. Där kunde man vandra runt bland stationer, pröva pilates och smaka på smoothies..

Magazin24 - 15 okt 17 kl. 11:02

Hälsomässa lockade många nyfikna besökare

"Jag har fått väldigt positiv feedback"..

Jönköpingsnytt - 27 apr 13 kl. 08:40

Nayana bjuder in till alternativ hälsomässa

Jönköpingsbon Nayana Chouhan som är känd från SVT i programmet ?Från Sverige till himlen" jobbar med yoga och ayurveda. Idag arrangerar hon en hälsomässa i Norrahammar..

Dalarnas tidningar - 06 dec 13 kl. 09:32

Nu har de premiärför en hälsomässa

Anitta Monter och Annette "Bojsan" Malmén jobbar båda hälsoinriktat med människor. De gick och funderade på samma sak, och när de talades vid i telefon så sa de ungefär samtidigt - hälsomässa i Malung..

Nerikes Allehanda - 01 apr 14 kl. 08:16

Choklad- och hälsomässa stundar

Nu är det dags för årets chokladgästabud och hälsomässa på lördag. Det blir en mängd utställare och till nyheterna hör en historisk tipspromenad om Nora som Åke Mossberg gjort..

Nya Wermlands Tidningen - 28 sep 14 kl. 20:01

Välbesökt hälsomässa i Sunne

– Vi har spånat en tid på att göra något på temat hälsa och livsstil, sa Ingalill Gunnarsson från Värmlands läns diabetesförening om den välbesökta hälsomässa som hölls i Selma Spa..

Vimmerby Tidning - 06 okt 15 kl. 17:51

"Kom igång" på årets hälsomässa

Landstinget bygger vidare på "kom igång"-satsningen på årets hälsomässa..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.