Kristianstadsbladet > Nyheter

Friday, 03 April, 09:17

Kristianstadsbladet - 15 okt 11 kl. 19:00

En skåning till i FP-styrelse



Vid Folkpartiets landsmöte, som pågår i helgen, har skånska företrädare lett flera diskussioner. Det är en medveten strategi från Skåne, enligt riksdagsledamoten Christer Nylander från Kristianstad, som också är ordförande i länsförbundet.
.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
FP, Mats Persson, Folkpartiets, Skåne, Christer Nylander, Kristianstad, Folkpartiet, EU, Olle Schmidt, Torkel Sandberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En skåningtill i , FP-styrelse
Skånskan - 07 okt 16 kl. 09:45

Vilseledande av Tritons styrelse

STAFFANSTORP Klockan nio på torsdagsmorgonen drog SK Triton tillbaka varslet mot sin chefstränare Sven-Bertil Mattsson.
Fyra timmar senare gick det ändå ut ett meddelande till klubbens medlemmar i vilket det påstods att processen fortfarande är pågående.– Det verkar inte som om de vet vad de håller på med, eller så försöker de lura medlemmarna, konstaterar ”Bebbe” Matsson.

YLE - 16 dec 14 kl. 12:56

Förvåning över Jakobstads försäljning av energiverket

Jan-Erik Frostdahl, styrelseordförande i Nykarleby kraft, är förvånad över Jakobstads beslut att sälja bort sitt energiverk. Samtidigt är han glad över att Jakobstad gör det. - Det finns en grundregel som gäller nästan alla utom Bill Gates och Warren Buffett.

SmålandsPosten - 18 dec 14 kl. 22:29

Avhoppad styrelse tillbaka i Växjö GK

De svingar på banan. Och det svänger på årsmötena. Växjö GK-styrelsen som hoppade av under årsmötet är nu tillbaka efter föreningens extra årsmöte.

Dagens PS - 22 nov 19 kl. 07:16

Xerox funderar på att runda HP:s styrelse

Skrivarjätten Xerox har skickat ett brev till styrelsen i HP och uttrycker förvåning över att dess uppköpserbjudande avfärdats. Xerox pekar bland annat på att HP:s egna finansiella rådgivare Goldman Sachs utfärdat en säljrekommendation med en riktkurs på 14 dollar på aktien. Budet som Xerox lagt fram på 22 dollar per aktie motsvarar en premie med 57 procent mot Goldman Sachs riktkurs och 29 procent mot den volymviktade genomsnittskursen de senaste 30 dagarna.

YLE - 31 maj 16 kl. 04:57

Kundbetjäning allt svårare och allt viktigare

Det finns en allt större efterfrågan på tjänsteformgivare. Numera utbildar även yrkeshögskolan Novia och Åbo yrkeshögskola tjänsteformgivare. Den splitternya utbildningen är ett samarbete mellan de båda yrkeshögskolorna, där man delar på allt från lärare till antagningsprov.

UT - 23 jul 13 kl. 09:59

Provträning rör upp känslor

Nittorp IK är intresserat av Ulricehamn IFK:s Johanna Nilsson och mittfältaren ska provträna med Nittorps damer i veckan. Detta rör upp känslor hos UIFK:s tränare Dan Mårtensson som skrev ett starkt kritiskt inlägg på internet i ämnet. Johanna Nilsson har utmärkt sig i UIFK under våren och tränare Dan Mårtensson säger att man verkligen inte vill tappa henne, då hon är den typ av spelare som de bygger laget kring.

Corren - 03 dec 13 kl. 14:59

Hot om misstroende väcker ilska och förvåning

Kinda kommuns samarbete med grannkommuner är i farozonen. Det står klart efter kommunstyrelsens förslag om ett riktat misstroende mot Itsams styrelse och revisorer.S.

PrivataAffärer - 18 mar 19 kl. 12:57

Hoist stuvar om i ledning och styrelse

Hoists valberedning föreslår bland annat att den tidigare vd:n för Intrum, Lars Wollung, tar plats i styrelsen. Mellan 2009 och 2015 var han Lars Wollung vd för kredithanteringsbolaget Intrum. Styrelsen i Intrum sparkade Lars Wollung i november 2015 efter olika uppfattningar om bolagets väg framåt.

Realtid - 28 mar 19 kl. 06:15

Kritik mot KPMG:s styrelse

En ovanlig entré och förskräckande sorti. KPMG:s hantering av sin vd Magnus Fagerstedt har väckt förvåning i branschen.– Jag förstår det inte.

Kristianstadsbladet - 17 nov 12 kl. 14:34

Predators klart för superserien

Foto: Lasse Ottosson
Nu är beslutet taget. Kristianstad Predators är klart för superserien 2013. Senaste gången ett Kristianstadslag fanns representerat i den högsta serien var 1999.

SmålandsPosten - 20 jul 13 kl. 09:08

?Jag brinner för Tingsryd?

En före detta yrkesmilitär på 124 kilo med lång stubin och känsla för att koordinera och sälja. Mikael Håkansson är mannen som ska föra Tingsryds AIF tillbaka till den ljusa framtid som gick förlorad. ?

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Svensk tjänstesektor i fritt fall

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

HD fäller fentanylsäljande 25-åring

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Lloyd Webber visar sina musikaler – gratis

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Kvinnlig pionjär klar för ny STCC-säsong

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Ny chef på Naturhistoriska riksmuseet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Inget stopp för Gotlandstrafiken

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Så har krisen förändrat hur vi rör oss

Få torde ha missat att coronakrisen har förändrat våra rörelsemönster. Men exakt hur, och i vilken grad? Det försöker it-jätten Google reda ut, baserat på platsdata från användare.

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Coronasjuka patienter visade negativt vid test

Patienter i Danmark som testats negativt för coronaviruset har sedan visat sig bära på smittan. Flera medarbetare på en avdelning på sjukhuset i Holstebro, i västra Danmark, har nu smittats av patienterna, enligt Jyllands-Postens källor..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Polisen vill ha tips om påkörd man och hund

På torsdagseftermiddagen blev en man och hans hund påkörda – först i bilen de satt i, sedan när mannen lämnade bilen för att prata med föraren..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Miljontals skyddsmasker stoppas i Frankrike

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.