Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 03 April, 21:59

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 11 kl. 18:59

Stark start av HöganäsHöganäs såg till att avgöra den här matchen tidigt. Redan efter tio minuter ledde man med elva poäng och i paus hade man drygat ut ledningen till 39?19.En ledning man aldrig släppte.? Starkt att göra en så stark insats i början av matchen och sedan spela på säkerhet, säger per Lundahl i Höganäs..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Höganäs, Lundahl

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Starkstart av , Höganäs
PrivataAffärer - 20 apr 17 kl. 07:09

Billerud Korsnäs spår stark efterfrågan

Billerud Korsnäs redovisar ett resultat i linje med det som kommunicerades vid vinstvarningen häromveckan. Men förpackningstillverkaren ser ljust på framtiden och spår stark efterfrågan och orderläge under det andra kvartalet....

PrivataAffärer - 17 okt 17 kl. 07:13

Billerud Korsnäs spår stark efterfrågan

Billerud Korsnäs redovisar ett rörelseresultat strax under förväntan. Men marginalen var något högre än prognoserna och förpackningstillverkaren ser stark efterfrågan och orderingång under innevarande kvartal....

DI - 21 mar 18 kl. 09:00

Gränges: Stark efterfrågan på samtliga marknader

Gränges uppger att året har startat bra med stark efterfrågan på samtliga marknader. .

DI - 06 apr 18 kl. 07:45

Stark efterfrågan lyfter Samsung

Samsung Electronics rapporterade under natten till fredagen ett bättre resultat än väntat för det första kvartalet, enligt en preliminär rapport. Stark efterfrågan på minneschip och på Samsungs senaste smarttelefon motverkade den nedåtgående försäljningen av skärmpaneler..

DI - 05 jul 18 kl. 07:55

Scanias vd ser fortsatt stark efterfrågan

Volkswagen-ägda Scania ser fortsatt stark efterfrågan, och spår en bättre europeisk marknad över helåret än i fjol, enligt vd:n Henrik Henriksson. "Vi börjar bli mogna för nästa steg", säger han till Di rörande tidpunkten för en möjlig börsnotering..

DI - 03 okt 18 kl. 13:31

Skistars vd: Väldigt stark efterfrågan inför kommande säsongen

Skistars vd Mats Årjes andas optimism efter onsdagens rapport, med vädret i vinter som enda orosmoln. "Att vi redan nu visar en bokningsuppgång på 5 procent vittnar om väldigt stark efterfrågan", säger han i Di TV..

Computer Sweden - 24 jul 19 kl. 06:00

It-konsulterna ångar på – "fortsatt stark efterfrågan"


I en skakig omvärld levererar It-konsultbolagen stabila resultat i delårsrapporterna för andra kvartalet. ”Det råder fortsatt stark efterfrågan trots konjunkturavmattning”, säger Hans Werner på Radar..

DI - 12 jul 17 kl. 15:48

Analytiker: Fortsatt stark efterfrågan väntas för Addtech

Vid sidan av en negativ kalendereffekt väntas teknikhandelsbolaget Addtech fortsätta att gynnas av en stark underliggande efterfrågan i Norden..

DI - 31 maj 18 kl. 10:51

Epirocs vd lämnar lugnande besked: Fortsatt stark efterfrågan

ÖREBRO. Gruvutrustningsjätten Epiroc, som noteras på Stockholmsbörsen i mitten av juni, har en ihållande stark orderingång från sina kunder under andra kvartalet. ”Det ser fortsatt bra ut”, säger vd:n Per Lindberg..

DI - 18 sep 17 kl. 10:57

Almega: tjänsteföretagen rapporterar stark efterfrågan

Det är en mycket stor efterfrågan på företagens tjänster, delvis på grund av att världshandeln börjar ta fart. Trots stort underskott på kompetens ser vissa kunskapsintensiva branscher ut att ha kunnat upprätthålla en hög tillväxt..

DI - 30 jan 19 kl. 16:16

Stark efterfrågan på privatjetplan gav vinst för General Dynamics

Växande efterfrågan på privata jetflygplan innebär klirr i kassan för General Dyanamics, som tillverkar Gulfstrem-plan..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

WHO: Möjligt att corona kan vara luftburet

Det finns en viss möjlighet att coronaviruset kan vara luftburet, uppger WHO vid en presskonferens på fredagen. Det skulle i så fall innebära att mindre droppkärnor kan spridas med luften och inandas. Det är dock inte vetenskapligt fastställt att corona.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

20 nya IVA-platser om dagen i Stockholm

Behovet av intensivvård för covidpatienter ökar i mycket hög fart i Stockholm – men än så länge ökar antalet vårdplatser i lika hög takt, enligt regionens hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson. – Vi ligger fortfarande steget före, men utvecklingen.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Flygbolag i kris: Återbetalningar till kunder dröjer

Flygbolagen hävdar att såväl resenärer som resebyråer ska få pengarna tillbaka för inställda resor – i sinom tid. Men researrangörsbranschen, som hamnar i kläm mellan flygbolag och kunder, ber om ytterligare hjälp från regeringen. – VI utesluter inte fl.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Nya ”Indiana Jones” med flera skjuts upp

Den kommande, femte och än så länge obetitlade, "Indiana Jones"-filmen skjuts upp till 2022, meddelar Disney. Filmen har haft en lång och brokig väg till vita duken. Det senaste budet var att den skulle ha premiär nästa år, men så blir inte fallet.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Närmare 15 000 döda i Italien

Minst 766 personer har avlidit i sviterna av covid-19 i Italien det senaste dygnet. Sammanlagt 14 681 dödsfall har därmed konstaterats sedan viruspandemin nådde landet, uppger institutet för civilskydd. Över 4 000 människor intensivvårdas.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

En till sjukhus efter slagsmål i Södertälje

En person fick föras till sjukhus efter ett slagsmål utanför en restaurang i Södertäljestadsdelen Saltskog på fredagskvällen. Den skadade ska ha blivit slagen med ett tillhygge under bråket. – När vi kom till platsen var personen vid medvetande och gick.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Coronadöda tros vara fler än rapporterat

Nederländska statistiker befarar att dödstalet i covid-19 är betydligt högre än vad som hittills rapporterats. Invånarna säger sig följa regler och rekommendationer – trots att få tror att de kommer att smittas. Inom EU har bara Italien, Spanien och Fra.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Pappan om nätdrogsdom: Ett varningens finger

Hans son är en av alla hundratals människor som dött av nätdrogen fentanyl i Sverige de senaste åren. Nu har den man som sålde drogen till Tommy Janssons son fällts för vållande till annans död av Högsta domstolen. – Domen blir en riktlinje: håll inte p.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

EU stöder USA-förslag om ny regim i Venezuela

EU ställer sig bakom ett förslag från USA om en övergångsregering i Venezuela. EU:s utrikeschef Josep Borrell konstaterar i ett uttalande på fredagen att EU:s samtliga länder ser positivt på försöken att bryta dödläget i Venezuela. USA har bytt taktig g.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Succéklubben hotad i coronakrisen

Högsbo damer gjorde succé som nykomlingar i basketligan när laget tog SM-silver i fjol. Men nu kämpar föreningen för sin överlevnad på grund av coronakrisen, skriver Göteborgs-Posten. Coronavirusets spridning slår hårt mot idrottsvärlden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.