SVT > Videos

Thursday, 02 April, 20:39

SVT - 15 okt 11 kl. 18:33

Strandliv i krigets skugga
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Strandlivi , krigets, skugga
Expressen - 03 maj 16 kl. 17:54

Kvinnorna utnyttjas i krigets skugga

I början av april sprängdes det största traffickingnätverket någonsin i Libanon, skriver The Guardian. Många av kvinnorna var från krigets Syrien. – De pratar om att de är rädda, de känner sig många gånger förföljda och trakasserade, berättar Alexandra Karlsdotter Stenström som är på plats i Libanon för organisationen Kvinna till Kvinna..

DN - 22 nov 18 kl. 14:02

Filmrecension: ”Olegs barndom” skildrar barnaliv i krigets skugga

Dokumentären ”Olegs barndom” fångar livet i krigets Ukraina. En skildring som pendlar mellan intimitet och avstånd, mellan trygghet och stridens hetta..

YLE - 02 jul 17 kl. 07:58

“Min morfar var spion” – norrmannen Magnus Bratten spionerade för CIA:s räkning i det kalla krigets Finland

“Kom till en enslig bensinmack vid E18-vägen. Sök upp en man som har blå vindtygsjacka, keps och en tidning. Han sitter till vänster om fönstret”.

SVT - 17 jun 13 kl. 16:49

De tjänar pengar i krigets skugga

I spåren av kriget har en provisorisk entreprenörsinriktad ekonomi vuxit fram..

Världen Idag - 06 sep 13 kl. 00:00

De lever i krigets skugga

I Majdal Shams, som ligger intill det mäktiga berget Hermon i norra Golanhöjderna, studerar den 20-åriga drusen Majdi data. Han säger att livet rullar på som vanligt, trots det upptrappade inbördeskriget i Syrien. Men det pratas mycket om vad som händer om USA bombar mål i Syrien som hämnd för användandet av kemiska vapen.?

Nya Wermlands Tidningen - 28 feb 14 kl. 14:28

WEBB-TV: Boktjuv i krigets skugga

I Boktjuven hamnar en flicka hos en fosterfamilj i andra världskrigets Tyskland..

GöteborgsPosten - 01 mar 14 kl. 18:07

TV: Boktjuv i krigets skugga

I Boktjuven hamnar en flicka hos en fosterfamilj i andra världskrigets Tyskland. Den snälle fadern lär henne att läsa medan den bittra fostermodern lever upp och skyddar sin nya familj. - Böcker besitter otroligt mycket kraft, säger Emily Watson, som spelar fostermodern Rosa..

GöteborgsPosten - 31 jul 14 kl. 05:42

Andra kriser i krigets skugga: "Ett nytt kallt krig"

Krisen i Ukraina leder till allt tuffare sanktioner och ökat ordkrig. Risken är att utvecklingen går mot nytt kallt krig. Det påverkar andra akuta konflikter i Mellanöstern och Afrika..

Sydsvenskan - 10 aug 14 kl. 08:40

Livliga söndagar med te och bier i krigets skugga

Klipp ur Sydsvenska Dagbladet Snällposten söndagen den 10 augusti 1914..

DalaDemokraten - 19 aug 14 kl. 11:16

Sverige i krigets skugga

Flygarna togs omhand av svensk militär och myndigheter och transporterades till olika former av internering runt om i landet. Om detta rätt lite omskrivna kapitel i den svenska krigshistorien har Jan-Olof Nilsson skrivit en imponerande tjock bok, nära 500 sidor med mycket bilder. Han har rest, intervjuat, läst på.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.