Västerbottens Folkblad > Nyheter

Wednesday, 08 April, 20:57

Västerbottens Folkblad - 15 okt 11 kl. 18:08

Rattfylleri i VilhelminaVILHELMINA En frare blev fast fr rattfylleri vid en rutinkontroll i Vilhelmina vid 17-tiden p lrdagen. VILHELMINA En frare kte fast fr rattfylleri i Vilhelmina p lrdagen. Det var polisen som hade rutinkontroll av frare lngs Volgsjvgen. Kontrollen gjordes vid? Continuereading?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rattfyllerii , Vilhelmina
Västerbottens Folkblad - 18 jan 12 kl. 22:09

Misstänkt rattfylla i Vilhelmina

VILHELMINA En bilist i Vilhelmina fick följa med till polisstation efter misstankar om rattfylleri. VILHELMINA En bilist i Vilhelmina fick följa med till polisstation efter misstankar om rattfylleri. Bilisten stoppades av polispatrull i Vilhelmina vid klockan 21 på onsdagskvällen.

Västerbottens Folkblad - 20 nov 16 kl. 07:55

Misstänkt rattfylleri i Vilhelmina

En misstänkt rattfyllerist stoppades i Vilhelmina under natten mot söndagen. Det var vid en rutinkontroll av ett fordon på Tingsgatan i Vilhelmina som misstanke uppstod om att föraren av bilen var onykter. Föraren, en kvinna, misstänks för rattfylleri och medtas för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 24 sep 11 kl. 23:33

Misstänkt rattfylleri i Vilhelmina

VILHELMINA En bilist backade in i en annan bil i Vilhelmina. Anmälaren misstänker att bilföraren var berusad. VILHELMINA En bilist backade in i en annan bil i Vilhelmina.

Västerbottens Folkblad - 29 jun 11 kl. 15:46

Misstänkt rattfylleri i Vilhelmina

VILHELMINA En Vilhelminabo som stoppades av polis i dag misstänks ha kört bil påverkad. VILHELMINA Strax före klockan två i dag stoppades en personbil av polisen i centrala Vilhelmina. Detta för en rutinkontroll.

Västerbottens Folkblad - 23 mar 12 kl. 10:36

Döms för vinstöld och rattfylleri

VILHELMINA Kvinnan stal en flaska vin i en bostad i Vilhelmina. Nu döms hon till skyddstillsyn med särskild föreskrift. I domen ingår också ett rattfylleri, detta skede 1,5 månad efter vinstölden..

Västerbottens Folkblad - 14 dec 15 kl. 09:07

[PLUS] Kvinna i Vilhelmina döms för grovt rattfylleri

En kvinna i 70-års åldern i Vilhelmina döms för grovt rattfylleri efter att ha kört bil med en....

Västerbottens Folkblad - 01 nov 16 kl. 22:00

Frikänns från misstankar om rattfylleri

En kvinna i Vilhelmina frikänns från misstankar om rattfylleri. Kvinnan drack alkohol under augustikvällen och lade sig för att sova. Ett par timmar senare körde hon bil igen på gator i Vilhelmina.

Västerbottens Folkblad - 22 apr 17 kl. 10:28

Misstänkt rattfylleri på skoter

En skoterförare misstänks för rattfylleri i Vilhelmina kommun. I samband med kontroll av snöskoterförare har polisen påträffat en misstänkt rattfyllerist. Händelsen inträffade på lördagsförmiddagen i Vilhelmina kommun.

Västerbottens Folkblad - 05 dec 13 kl. 13:38

Får fängelse efter grov rattfylla i Vilhelmina

En man i 30-års åldern körde bil på Volgsjövägen i Vilhelmina den 27 september i år med 2,17 promille alkohol i blodet. Nu döms mannen till fängelse i två månader för grovt rattfylleri efter en dom i Lycksele tingsrätt. Mannen körde bilen på en europaväg samt på gator i Vilhelmina.

Västerbottens Folkblad - 13 sep 13 kl. 15:38

Körde full på moped i Vilhelmina

En man i 50-års åldern i Vilhelmina döms för rattfylleri på moped samt olovlig körning. Mannen körde i juli i somras moped med 0,61 milligram [...].

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.