SVT > Videos

Wednesday, 08 April, 13:41

SVT - 15 okt 11 kl. 18:08

Vilshed: Hoppas på OS-biljett
Läs mer på SVT
Läs mer om:
OS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vilshed, Hoppas, OS-biljett
Expressen - 12 jul 15 kl. 16:09

Minna Telde hoppas på att få en EM-biljett

FALSTERBO. För tre månader sedan blev hon mamma. Nu hoppas Minna Telde att helgens tävlingsresultat räcker till en EM-biljett.

Skånskan - 06 aug 16 kl. 18:00

Kräver tillbaka biljett-pengar

MALMÖ Eventbolaget ställde in konserten och lovade att ersätta de som köpt biljett.
Det har det ännu inte gjort. Nu anmäler bland annat en Malmökvinna bolaget.

BT - 27 aug 14 kl. 10:15

Han hoppas på stor publik trots EM-miss

Chansen till en EM-biljett försvann i söndags. Sveriges förbundskapten Vedran Bosnic hoppas ändå att många sjuhäringar ser kvällens kvalmatch mot Slovakien. Bosnic säger att kvällens match i Boråshallen är viktig ur flera aspekter.

BT - 27 aug 14 kl. 10:15

Han hoppas på stor publik trots EM-miss

Chansen till en EM-biljett försvann i söndags. Sveriges förbundskapten Vedran Bosnic hoppas ändå att många sjuhäringar ser kvällens kvalmatch mot Slovakien. Bosnic säger att kvällens match i Boråshallen är viktig ur flera aspekter.

Sydsvenskan - 12 nov 11 kl. 06:30

Statligt stöd för biljett tåg+kultur

En kulturbiljett har utretts i Skåne i flera år, utan att någonting har hänt. Men nu har Kulturrådet skjutit till pengar för att skynda på utvecklingen.
Ända sedan 1990-talet har möjligheten att inför en kulturbiljett som skulle gälla för både buss- eller tågresa och inträde till kulturevenemang diskuterats i Skåne.

Kristianstadsbladet - 17 aug 12 kl. 09:59

Karlsson ute efter VM-biljett

Det är bara två veckor sedan Kristianstadstjejen Lisa Nordén tog silver på OS. I morgon är sporten tillbaka till vardagen igen, men en ganska skön sådan. 1 500 aktiva har anmält sig till Kalmar Iron Man, däribland flera från Kristianstads Triathlonklubb.

Sydsvenskan - 19 aug 15 kl. 04:00

Uppmana inte oss som köpt biljett att ge dricks

Vi besökte nyligen Malmö. Som turist vill man ju se och uppleva så mycket som möjligt så vi tog en båttur på kanalen i Malmö. Vi hade knappt lagt ut från kajen när guiden hälsade oss välkomna och sa att han uppskattade om alla vi som var med på båtturen ville ge dricks till honom och styrmannen när vi kom i land om vi tyckt resan varit trevlig.

YLE - 13 okt 15 kl. 06:57

Slovakien fixade EM-biljett – Hollands öde avgörs i kväll

Slovakien är det 18:e landet som lyckades säkra sin medverkan i EM-slutspelet i Frankrike nästa sommar. Tidigare på kvällen lyckades också Ryssland med uppgiften. I kväll avgörs bland annat Hollands öde.

Helsingborgs Dagblad - 27 jan 16 kl. 05:17

Kanske en biljett till dockan också?

Du kanske hoppas att du inte hamnar bredvid ett litet barn när du ska flyga. I Thailand kan du nu hamna bredvid en — docka.Thai Smile Airways, Thai Airways lågprisbolag, har nyligen gett sin personal tillåtelse att sälja flygbiljetter till passagerares "Luk Thep"-dockor.

Sydsvenskan - 27 jan 16 kl. 05:17

Kanske en biljett till dockan också?

Du kanske hoppas att du inte hamnar bredvid ett litet barn när du ska flyga. I Thailand kan du nu hamna bredvid en — docka.Thai Smile Airways, Thai Airways lågprisbolag, har nyligen gett sin personal tillåtelse att sälja flygbiljetter till passagerares "Luk Thep"-dockor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.