SVT > Sport

Friday, 10 April, 11:16

SVT - 15 okt 11 kl. 18:02

Kalmar vann möjligt cupgenrepKalmar FF vann mot Örebro med 4-1 i vad som kan ha varit ett genrep inför cupfinalen. Kalmar är redan där och får möta segraren av Örebro och Helsingborg (29/10). Final 5 november..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
FF, Örebro, Helsingborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kalmarvann , möjligt, cupgenrep
Barometern - 20 feb 14 kl. 07:39

Dragloket tappar fart Kalmar tappar mark Liten ökning för Kalmar Persson inte nöjd med Kalmars siffror Bostadsbrist bakom blygsam folkökning

Bostadsbrist. Det är Johan Perssons enkla förklaring till varför länets ”drag­lok” Kalmar saktar farten och bara ökar med 216 personer. Statistiska Centralbyråns befolkningssiffror för 2013 var ingen munter läsning för länets makthavare.

Barometern - 03 sep 14 kl. 07:12

Rödgrön majoritet fara för Kalmar län

politik ”Socialdemokraterna i Stockholm har lovat att stänga Bromma, något som både V och MP står bakom. Hur ska det bli fler jobb i Kalmar när möjligheten att pendla till Stockholm försämras? ” När Kalmars förstagångs­väljare i dag samlas för att lyssna på den traditions­enliga valdebatten kan de känna mer framtidshopp än ungdomar i något annat EU-land.

Barometern - 09 nov 13 kl. 15:21

Fortsatt möjligt att satsa på grön rehab

Framtiden för Grön rehabilitering är oviss. Men även om beskedet nu är att verksamheten läggs ned finns chansen att ha den kvar. Men då krävs att länets kommuner och landsting snabbt sätter ned foten.

Barometern - 09 sep 14 kl. 06:38

Kalmar AIK siktar ännu högre

De har brunnit när andra saknat glöd. De har fortsatt när andra sagt lägg ner. Nu kan de blåa eldsjälarna tillåta sig att njuta.

Barometern - 09 sep 14 kl. 06:38

Kalmar AIK siktar ännu högre

De har brunnit när andra saknat glöd. De har fortsatt när andra sagt lägg ner. Nu kan de blåa eldsjälarna tillåta sig att njuta.

Barometern - 09 sep 14 kl. 07:18

Kalmar regionenskraftcentrum

”Om det blir Fortsatt framåt med S, V och C, blir det Fortsatt uppåt med skatterna.” Kalmar har allt som kännetecknar framgångrika kommuner. Vi har ett underbart kustlandskap, vackert slott och en väl bevarad kulturmiljö och Öland som en pärla och magnet.

Barometern - 09 jul 14 kl. 06:20

Kalmar är en av få som visar plus

Flyttlassen väller fortfarande snabbt in mot storstadsområdena.
Men Kalmarområdet står upp mot strömmen. Ytterst få områden i Sverige har en positiv inflyttning – Kalmartrakten är ett av dem.

Barometern - 22 maj 13 kl. 09:26

Kalmar län räddat

1915 gick Kalmar stift upp i Växjö stift. 2015 skulle om Mats Sjöstrands utredningsförslag accepterats Kalmar ha förlorat också landshövdingen. Växjö skulle ha blivit sätesort i ett i realiteten sammanslaget län.

Barometern - 23 jul 14 kl. 13:44

Kalmar Vattens hantering är bedrövlig

I fredagens Barometern redovisas Kalmar Vattens satsning på 60 miljoner för att förse norra Kalmar­kusten med kommunalt vatten och avlopp. För att bidra till miljövinsten har kommunen förtjänstfullt subventionerat projektet med 60 000 kronor per fastighetsägare. När man läser detta är det inte möjligt att förstå varför Kalmar Vatten i snart 20 år, sedan huvudledningarna på Revsudden byggdes, förvägrat byborna i Vadstenalundsområdet framdragning av kommunalt VA.

Barometern - 05 jun 13 kl. 21:33

Olander ny klubbchef i Kalmar GK

Kalmar GK har klart med en ny klubbchef: Mårten Olander vänder hem igen. Conny Karlesand har varit tillförordnad klubbchef i Kalmar GK sedan Jimmy Gröns bortgång i december.
Nu är det klart att Mårten Olander blir ny klubbchef.

Fler nyheter från SVT

SVT - 10 minuter sedan

AIK spelar träningsmatch mot grannen Vasalund

AIK kommer att spela en träningsmatch mot Solna-kollegan Vasalund den 18 april..

SVT - 45 minuter sedan

Så har allsvenska lagen värvat – här är alla övergångar

Coronapandemin har tvingat fram en senare start av fotbollsallsvenskan. Här är läget i samtliga lag inför premiären – när den nu blir av..

SVT - 1 timme sedan

Oktober deadline för att genomföra F1-VM

F1-säsongen krymper ihop allt mer och nu skissas det på hur den ska räddas. – Om man tittar på en absolut sista starttid är det oktober, säger F1:s brittiske sportchef Ross Brown till BBC..

SVT - 2 timmar sedan

Tour de France arbetar med en plan B

Tour de France har börjat planera för att skjuta på klassikern en månad. – Det är bättre att ha Tour de France i augusti än att inte ha det, säger en borgmästare..

SVT - 3 timmar sedan

Andy Murray i Madrid Opens e-turnering

Allt fler sporter har tillfälligt under coronapandemin sadlat om till virtuellt. Madrid Open i tennis kommer att genomföras som e-sport och Andy Murray byter ut racketen mot en spelkonsol..

SVT - 4 timmar sedan

Edmonton ber för Cave: ”Vi behöver ett mirakel”

Mitt i coronakrisen kämpar NHL-laget Edmontons Colby Cave för sitt liv. Centern ligger fortsatt i koma efter en hjärnblödning tidigare i veckan. – Det är fruktansvärt.

SVT - 10 timmar sedan

Vändningen: UFC skjuter upp alla galor tills vidare

UFC skjuter upp alla galor tills vidare..

SVT - 13 timmar sedan

Basket-EM och OS-kval flyttas fram

Sveriges basketherrar har inlett EM-kvalet med en seger och en förlust. Men något EM 2021 blir det inte för svensk del oavsett hur man lyckas i de avslutande kvalmatcherna (i november 2020 och februari 2021)..

SVT - 14 timmar sedan

Khaddi Sagnia: ”Tror att många tappar motivationen”

OS-kvalet i friidrott har pausats fram till den 1 december vilket har ställt till det i planeringen för många av de aktiva. Längdhoppsstjärnan Khaddi Sagnia, 25, säger att hon känner sig ”förvirrad”. – Jag tror att många tappar motivationen just nu, säger hon till SVT Sport..

SVT - 16 timmar sedan

Trots coronakrisen – här är veteranorienterarna som håller igång

Idrotts-Sverige stängs ner på grund av coronakrisen och myndigheterna rekommenderar äldre att hålla sig hemma. Men i orienteringen gör sportens stora veteranskara precis tvärtom. – Det är kanon.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.