SvD > Nyheter

Wednesday, 01 April, 06:01

SvD - 15 okt 11 kl. 17:50

Occupy-protester i Italien urartadeBrinnande bilar och krossade fnster i Rom..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Occupy-protesteri , Italien, urartade
DI - 03 nov 11 kl. 18:57

Våldsamma occupy-protester i Oakland

Tusentals människor från Occupy-rörelsen demonstrerade i Oakland, Kalifornien och stängde en av USA:s största hamnar. Men de fredliga protesterna övergick under natten till torsdagen i våld..

NT - 13 dec 11 kl. 06:02

Occupy-protester mot hamnar i USA

Occupy Wall Street-aktivister försökte på måndagen stoppa verksamheten vid hamnar längs den amerikanska västkusten. Tusentals demonstranter tågade mot hamnar från Kalifornien i söder till Alaska i norr. De lyckades stänga flera terminaler och drabbade samman med polis men kunde inte uppfylla löftet om en fullständig blockad av gods..

Sydsvenskan - 15 okt 11 kl. 17:12

Wall Street-protester i Malmö

De Wall Street-kritiska demonstrationer som pågått en tid i USA har spritt sig även till Sverige. I dag demonstrerar "Occupy Together", som rörelsen kallas både i Stockholm, Göteborg och Malmö.
STOCKHOLM.

Nyheter 24 - 17 okt 11 kl. 10:56

Occupy Sweden - engångsföreteelse eller ännu pågående?


Flera demonstrationer planeras, men på många håll har det redan tystnat efter helgens aktioner. På vissa platser tältar människor fortfarande. SVERIGE.

BT - 30 sep 14 kl. 16:18

Hongkong-protester trots varning

Tusentals prodemokratiska aktivister fortsätter att ockupera Hongkongs gator - trots krav från de regionala myndigheterna att dra sig tillbaka. - Inget kan stoppa oss, säger studenten Choi.Demonstranter i Hongkong trotsar uppmaningen från stadens myndigheter och fortsätter med de stora protesterna med krav på mer demokrati.

BT - 16 nov 11 kl. 03:22

Man skjuten vid Berkley-protester

Polisen sköt på tisdagen en beväpnad man på universitetsområdet på Berkeley i Kalifornien samtidigt som hundratals Wall Street-demonstranter protesterade vid elitskolan.
Det var oklart om skottlossningen hade koppling till demonstrationerna som skedde utanför den ekonomiska institutionen Haas School of Business.
Skottlossning skedde när minst 1 000 demonstranter befann sig på Berkeley, strax utanför San Francisco, med anledning av de två månader långa protesterna mot Wall Street.

Sydsvenskan - 16 nov 11 kl. 04:40

Man skjuten vid protester

Foto: AP
Polisen sköt på tisdagen en beväpnad man på universitetsområdet på Berkeley i Kalifornien samtidigt som hundratals Wall Street-demonstranter protesterade vid elitskolan.
Det var oklart om skottlossningen hade koppling till demonstrationerna som skedde utanför den ekonomiska institutionen Haas School of Business. Skottlossning skedde när minst 1 000 demonstranter befann sig på Berkeley, strax utanför San Francisco, med anledning av de två månader långa protesterna mot Wall Street.

Nyhetskanalen - 18 mar 12 kl. 14:57

Flera gripna och poliser skadade vid Occupy Wall Street-protest

Vid en demonstration i New York som markerade halvårsdagen av Occupy Wall Street-rörelsens protester greps tiotals personer. Flera poliser skadades när demonstranter fördes bort från Zucottiparken..

BT - 04 okt 14 kl. 19:13

Tiotusentals samlas i nya protester

Demokratidemonstrationerna växer i styrka i centrala Hongkong, trots att ligister attackerat de som protesterar. Sent på lördagen hade tiotusentals samlats för en manifestation.Invånare vällde in mot de centrala delarna av staden under kvällen för att visa sitt stöd för demonstrationerna som pågått en vecka.

UNT - 03 nov 11 kl. 03:04

Protester stängde Oaklands hamn

En av USA:s största containerhamnar, i Oakland, Kalifornien, stängdes inför en väntad demonstration av den antikapitalistiska Occupy-rörelsen. Liknande protester i Oakland förra veckan ledde till våldsamheter. (TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.