Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 29 March, 07:39

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 11 kl. 17:37

Oppositionen drar sig ur valNio oppositionspartier i Liberia drar sig ur valprocessen efter det val som hlls den 11 oktober och dr rstrkning pgr. Representanter fr oppositionen pstr att valet prglats av fusk. ? Vi drar oss ur processen d den inte r demokratisk och d det frekommer fusk, sger en klla. Den sittande presidenten Ellen Johnson Sirleaf leder enligt preliminra rstrkningar..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oppositionendrar sig ur , val
UNT - 05 maj 13 kl. 19:49

Oppositionen: Val präglat av fusk

Premiärminister Najib Razaks styrande koalition Nationalfronten vann majoriteten i parlamentsvalet, meddelar Malaysias valkommission. Men oppositionsledaren Anwar Ibrahim vägrar enligt AFP att godta valresultatet..

Kristianstadsbladet - 27 jul 13 kl. 20:51

Kuwaitierna går till val - igen

En bojkott av den islamistdominerade oppositionen kan hjälpa liberala och oberoende kandidater i parlamentsvalet i Kuwait. Men entusiasmen bland väljarna är dämpad.
När kuwaitierna på lördagen gick val var det andra gången på åtta månader som de röstade i ett parlamentsval och sjätte gången på sju år.

BT - 27 jul 13 kl. 20:53

Kuwaitierna går till val - igen

En bojkott av den islamistdominerade oppositionen kan hjälpa liberala och oberoende kandidater i parlamentsvalet i Kuwait. Men entusiasmen bland väljarna är dämpad. När kuwaitierna på lördagen gick val var det andra gången på åtta månader som de röstade i ett parlamentsval och sjätte gången på sju år.

Kristianstadsbladet - 10 okt 13 kl. 12:06

Svensk kritik mot azeriskt val

När runt 80 procent av rösterna räknats uppgavs Ilham Aliyev ha fått nästan 85 procent av rösterna i gårdagens val i Adzjerbadjan, medan oppositionskandidaten Jamil Hasanli endast fått omkring fem procent. Allt tyder därför på en jordskredsseger för landets starke man och en ny femårig ämbetsperiod.
Den azeriska valmyndigheten hade vid tiotiden i dag lokal tid ännu inte offentliggjort något slutgiltigt valresultat från gårdagens presidentval.

Sydsvenskan - 24 sep 11 kl. 06:30

Oppositionen föreslår höjd skatt

Oppositionen kräver besked om det ekonomiska läget för att utforma sina budgetförslag. Vänsterpartiet vill ha en skattehöjning med minst 50 öre.
MALMÖ.

Sydsvenskan - 26 jun 15 kl. 11:28

Oppositionen i Burundi bojkottar val

Oppositionspartierna i Burundi meddelar att de bojkottar kommande val. Beskedet kommer efter våldsamma veckor där omkring 70 människor har dödats i protester som brutalt har slagits ned.Oppositionen är helt enig i sitt beslut och menar att ett rättvist val inte är möjligt.

Helsingborgs Dagblad - 26 jun 15 kl. 11:28

Oppositionen i Burundi bojkottar val

Oppositionspartierna i Burundi meddelar att de bojkottar kommande val. Beskedet kommer efter våldsamma veckor där omkring 70 människor har dödats i protester som brutalt har slagits ned.Oppositionen är helt enig i sitt beslut och menar att ett rättvist val inte är möjligt.

Kristianstadsbladet - 27 jul 13 kl. 08:56

Oppositionen bojkottar val i Kuwait


Kuwaitierna går till val i dag för att utse ett nytt parlament, för andra gången på åtta månader och för sjätte gången på sju år.Det största frågetecknet är hur högt valdeltagandet kan tänkas bli. Oppositionen har manat till bojkott, den heliga fastemånaden ramadan pågår och dessutom är det upp till 45 grader varmt utomhus.

BT - 27 jul 13 kl. 08:57

Oppositionen bojkottar val i Kuwait

Kuwaitierna går till val i dag för att utse ett nytt parlament, för andra gången på åtta månader och för sjätte gången på sju år. Det största frågetecknet är hur högt valdeltagandet kan tänkas bli. Oppositionen har manat till bojkott, den heliga fastemånaden ramadan pågår och dessutom är det upp till 45 grader varmt utomhus.

BT - 28 jul 13 kl. 14:12

Skärpt säkerhet efter val i Kambodja

Röstandet har nu avslutats i Kambodja där premiärminister Hun Sens parti CPP utmanas av en stark opposition. Samtidigt höjs röster om att valet inte går rätt till.Säkerheten har skärpts i Phnom Penh efter vallokalernas stängning, rapporterar Reuters.

Kristianstadsbladet - 23 nov 13 kl. 10:30

Mauretanien till val


Mauretanien gick på lördagen till val i omröstningar som redan på förhand överskuggats av bojkottbesked från delar av oppositionen.Cirka en tredjedel av landets 3,4 miljoner invånare får rösta i det första parlaments- och lokalvalet som hålls sedan 2006.President Mohamed Ould Abd el-Aziz - som för fem år sedan kom till makten i en kupp och för fyra år sedan vann ett omtvistat presidentval - och hans parti UPR väntas behålla greppet om makten.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Svenskar stannar i Spanien – trots karantänen

En mild vinter lockar tusentals svenskar att helt eller delvis bosätta sig i Spanien. Men golfrundor, vandringar och restaurangbesök förvandlades i en handvändning till strikt – polisbevakad – karantän. Trots detta stannar många, även de i riskgrupperna.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Minnesord om Henry Persson

Förre rektorn Henry Persson, Helsingborg, har avlidit i en ålder av 94 år..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Oskar Kroon är ny barnkulturskribent i HD

Vill skriva om ”dyngbaggar och universums oändlighet”..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Minnesord om Mattias Andersson

Mattias Andersson, Lund, har avlidit i en ålder av 45 år..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Filifjonkornas tid är nu

Undantagstillståndet kan få vardagsoron att försvinna, skriver Oskar Kroon..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Bolagen som trotsar börsstormen

De är en handfull – börsbolagen som i stormen hållit näsan ovanför vattenytan. Bactiguard, som tillverkar sjukvårdsutrustning som förhindrar bakterietillväxt, är en klockren vinnare. Stockholmsbörsen har sedan toppen runt 20 februari tappat över 30 proc.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Stort tryck på golfbanorna: ”Som kosläpp”

Social distansering kombinerat med idrott kan vara knepigt. Men golfen är coronakompatibel. När golfbanor på många ställen i landet tack vare vädret slår upp dörrarna rekordtidigt möts de av ett stort tryck.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Inför alkoholförbud – för att skydda barnen

Delar av Grönland inför alkoholförbud. Beslutet är tänkt som en trygghetsåtgärd för barn som tillbringar mycket tid i hemmet med anledning av coronapandemin. Förbudet gäller utskänkning och försäljning av alkohol över 2,25 procent i Nuuk, Kapisillit och.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

”Massera happy ending, vill du?” – slavlöner för thailändskor som runkar av män i Helsingborg

HD granskar sexhandeln på thaisalongerna..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Klockan klämtar i Lausanne

Den 3,4 ton tunga stålklockan högst upp i tornet på katedralen i schweiziska Lausanne får bara användas när staden är i fara. Det här är ett sådant tillfälle, menar nattväktaren Renato Hausler. I fredags klättrade han uppför stentrappornas 153 steg för.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.