DN > Utrikes

Monday, 06 April, 21:43

DN - 15 okt 11 kl. 17:35

Oppositionen drar sig ur valNio oppositionspartier i Liberia drar sig ur valprocessen efter det val som hlls den 11 oktober och dr rstrkning pgr. Representanter fr oppositionen pstr att valet prglats av fusk..
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oppositionendrar sig ur , val
UNT - 05 maj 13 kl. 19:49

Oppositionen: Val präglat av fusk

Premiärminister Najib Razaks styrande koalition Nationalfronten vann majoriteten i parlamentsvalet, meddelar Malaysias valkommission. Men oppositionsledaren Anwar Ibrahim vägrar enligt AFP att godta valresultatet..

Kristianstadsbladet - 27 jul 13 kl. 20:51

Kuwaitierna går till val - igen

En bojkott av den islamistdominerade oppositionen kan hjälpa liberala och oberoende kandidater i parlamentsvalet i Kuwait. Men entusiasmen bland väljarna är dämpad.
När kuwaitierna på lördagen gick val var det andra gången på åtta månader som de röstade i ett parlamentsval och sjätte gången på sju år.

BT - 27 jul 13 kl. 20:53

Kuwaitierna går till val - igen

En bojkott av den islamistdominerade oppositionen kan hjälpa liberala och oberoende kandidater i parlamentsvalet i Kuwait. Men entusiasmen bland väljarna är dämpad. När kuwaitierna på lördagen gick val var det andra gången på åtta månader som de röstade i ett parlamentsval och sjätte gången på sju år.

Kristianstadsbladet - 10 okt 13 kl. 12:06

Svensk kritik mot azeriskt val

När runt 80 procent av rösterna räknats uppgavs Ilham Aliyev ha fått nästan 85 procent av rösterna i gårdagens val i Adzjerbadjan, medan oppositionskandidaten Jamil Hasanli endast fått omkring fem procent. Allt tyder därför på en jordskredsseger för landets starke man och en ny femårig ämbetsperiod.
Den azeriska valmyndigheten hade vid tiotiden i dag lokal tid ännu inte offentliggjort något slutgiltigt valresultat från gårdagens presidentval.

Sydsvenskan - 24 sep 11 kl. 06:30

Oppositionen föreslår höjd skatt

Oppositionen kräver besked om det ekonomiska läget för att utforma sina budgetförslag. Vänsterpartiet vill ha en skattehöjning med minst 50 öre.
MALMÖ.

Sydsvenskan - 26 jun 15 kl. 11:28

Oppositionen i Burundi bojkottar val

Oppositionspartierna i Burundi meddelar att de bojkottar kommande val. Beskedet kommer efter våldsamma veckor där omkring 70 människor har dödats i protester som brutalt har slagits ned.Oppositionen är helt enig i sitt beslut och menar att ett rättvist val inte är möjligt.

Helsingborgs Dagblad - 26 jun 15 kl. 11:28

Oppositionen i Burundi bojkottar val

Oppositionspartierna i Burundi meddelar att de bojkottar kommande val. Beskedet kommer efter våldsamma veckor där omkring 70 människor har dödats i protester som brutalt har slagits ned.Oppositionen är helt enig i sitt beslut och menar att ett rättvist val inte är möjligt.

Kristianstadsbladet - 27 jul 13 kl. 08:56

Oppositionen bojkottar val i Kuwait


Kuwaitierna går till val i dag för att utse ett nytt parlament, för andra gången på åtta månader och för sjätte gången på sju år.Det största frågetecknet är hur högt valdeltagandet kan tänkas bli. Oppositionen har manat till bojkott, den heliga fastemånaden ramadan pågår och dessutom är det upp till 45 grader varmt utomhus.

BT - 27 jul 13 kl. 08:57

Oppositionen bojkottar val i Kuwait

Kuwaitierna går till val i dag för att utse ett nytt parlament, för andra gången på åtta månader och för sjätte gången på sju år. Det största frågetecknet är hur högt valdeltagandet kan tänkas bli. Oppositionen har manat till bojkott, den heliga fastemånaden ramadan pågår och dessutom är det upp till 45 grader varmt utomhus.

BT - 28 jul 13 kl. 14:12

Skärpt säkerhet efter val i Kambodja

Röstandet har nu avslutats i Kambodja där premiärminister Hun Sens parti CPP utmanas av en stark opposition. Samtidigt höjs röster om att valet inte går rätt till.Säkerheten har skärpts i Phnom Penh efter vallokalernas stängning, rapporterar Reuters.

Kristianstadsbladet - 23 nov 13 kl. 10:30

Mauretanien till val


Mauretanien gick på lördagen till val i omröstningar som redan på förhand överskuggats av bojkottbesked från delar av oppositionen.Cirka en tredjedel av landets 3,4 miljoner invånare får rösta i det första parlaments- och lokalvalet som hålls sedan 2006.President Mohamed Ould Abd el-Aziz - som för fem år sedan kom till makten i en kupp och för fyra år sedan vann ett omtvistat presidentval - och hans parti UPR väntas behålla greppet om makten.

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Specialstyrka ska stoppa fusk med krispengar

”Det här är till för företag i kris, inte för bedragare” säger finansministen..

DN - 45 minuter sedan

Amerikaner uppmanas göra munskydd

Generalläkaren visar hur medborgare kan konstruera masker av gamla handdukar..

DN - 3 timmar sedan

Norwegian varslar all kabinpersonal i Sverige

Passagerarna flyr och nu varslar flygbolaget Norwegian all sin kabinpersonal, totalt 400 personer, skriver företaget till DN..

DN - 4 timmar sedan

Hotell delar personal med butikskedjor

När Hotel Dannegården i Trelleborg blev av med alla sina bokningar undrade den lokala Ica-handlaren om han fick låna deras personal..

DN - 5 timmar sedan

Man hittad död i Tensta – misstänkt mord

En man har hittats död i en lägenhet i Tensta i nordvästra Stockholm. På måndagseftermiddagen fick polisen ett larm om hjärtstopp i….

DN - 6 timmar sedan

Coronakrisen påverkar jätteprojektet Älvstaden – skattebetalarna kan få betala

Coronakrisen börjar leta sig in även i Göteborgs jätteprojekt Älvstaden, som inte bedöms kunna gå runt..

DN - 7 timmar sedan

Österrike lättar restriktionerna

Österrike kommer steg för steg att lätta restriktionerna som införts för att minska spridningen av coronaviruset..

DN - 7 timmar sedan

Soldater dödade i attack i Mali

Runt 20 soldater har dödats i en attack i Mali, som tros ha utförts av islamistiska extremister, meddelar lokalpolitiker och en företrädare….

DN - 7 timmar sedan

Knutbypastorn Åsa Waldau överklagar fällande dom

Förra Knutbypastorn Åsa Waldau överklagar den fällande domen gällande misshandel av flera församlingsmedlemmar, skriver UNT..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.