DI > Ekonomi

Thursday, 02 April, 06:13

DI - 15 okt 11 kl. 16:36

Oroliga Wall Street-protester i RomTiotusentals har samlats i Rom som en del av de globala Wall Street-protesterna under lrdagen. Vid demonstrationer i den italienska huvudstaden har fnster slagits snder och bilar antnts uppger AFP. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oroliga, Wall, Street-protesteri , Rom
Sydsvenskan - 15 okt 11 kl. 17:12

Wall Street-protester i Malmö

De Wall Street-kritiska demonstrationer som pågått en tid i USA har spritt sig även till Sverige. I dag demonstrerar "Occupy Together", som rörelsen kallas både i Stockholm, Göteborg och Malmö.
STOCKHOLM.

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 11 kl. 21:34

Wall Street-protester till Europa

En Wall Street-kritisk våg svepte över planeten på lördagen. De globala protesterna mot finansvärldens girighet hördes även i svenska städer. I Rom skadades 70 personer, varav tre allvarligt, i samband med de antikapitalistiska protesterna..

Nyhetskanalen - 02 okt 11 kl. 02:28

700 greps i Wall Street-protester

Polisen har gripit 700 personer som blockerade körbanorna på Brooklynbron under Wall Street-kritiska demonstrationer i New York.
.

Nyhetskanalen - 02 okt 11 kl. 02:28

400 greps i Wall Street-protester

Polisen har gripit 400 personer som blockerade körbanorna på Brooklynbron under Wall Street-kritiska demonstrationer i New York.
.

Helsingborgs Dagblad - 04 okt 11 kl. 07:47

Wall street-protester sprider sig

De är vitsminkade och utklädda till kontors-zombies och de håller sig i storstädernas finanskvarter. De Wall Street-kritiska protesterna i USA är nu inne på tredje veckan och sprider sig. På måndagen hölls demonstrationer i Los Angeles, Chicago, Boston och Portland, skriver amerikanska medier..

Nyhetskanalen - 04 okt 11 kl. 07:48

Wall street-protester sprider sig i USA

Wall Street-protesterna har spridit sig över USA. Nu hålls demonstrationer i Los Angeles, Chicago, Portland och Boston..

NSD - 08 okt 11 kl. 03:07

Ordkrig om Wall Street-protester

Den snabbt växande proteströrelsen Occupy Wall Street börjar nu sätta sina spår i den politiska debatten i USA. Representanthusets republikanske talman Eric Cantor kallade på fredagen demonstranterna "en växande mobb" som försöker splittra landet..

Helsingborgs Dagblad - 08 okt 11 kl. 03:09

Ordkrig om Wall Street-protester

Den snabbt växande proteströrelsen Occupy Wall Street börjar nu sätta sina spår i den politiska debatten i USA. Representanthusets republikanske talman Eric Cantor kallade på fredagen demonstranterna "en växande mobb" som försöker splittra landet..

NT - 13 okt 11 kl. 15:57

Wall Street-protester till Sverige

De Wall Street-kritiska protesterna sprider sig som en löpeld över världen och har nu nått Sverige. På lördag uppges flera blågula manifestationer hållas i minst nio svenska städer..

Nyhetskanalen - 14 okt 11 kl. 21:33

Flera gripna i Wall Street-protester

Polis i New York grep 14 demonstranter på fredagen i anknytning till Wall Street-protesterna. Demonstranterna greps för att de hade trotsat förbudet att lämna trottoaren och i stället marschera på gatan..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Oklara regler skapar huvudbry för 18.000 pendlare över Öresund

När Danmark och Sverige väljer olika strategier kring corona har det uppstått frågetecken för dem som bor i ett land och arbetar i ett….

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: 15 nya miljarder i coronastöd

Kommuner och regioner kommer att få ytterligare cirka 15 miljarder kronor till följd av coronakrisen, erfar Sveriges Radio Ekot..

DI - 1 timme sedan

Hoppas vi lärt oss läxan när nästa pandemi är här

I Tyskland upptäcktes 1967 ett nytt virus. ”Marburg-viruset” tros härstamma från fladdermöss och spreds från apor som användes för….

DI - 1 timme sedan

Brett nedåt på Asienbörserna

I Tokyo föll såväl Nikkei 225-index som det bredare Topixindex med 1 procent i den tidiga handeln..

DI - 1 timme sedan

Detta händer torsdag 2 april

STÄMMOR - Bublar, Cloetta, Elisa, Episurf Medical, Essity, Fabege, Goldblue, Husqvarna (stämman inställd), ISS, Logistri, Mangold (stämman….

DI - 7 timmar sedan

Smittspridningen tar fart i Latinamerika

Coronaviruset tycks spridas på allt bredare front i Latinamerika. AFP har sammanställt siffror från ländernas vårdmyndigheter och från….

DI - 7 timmar sedan

Klimatmötet i Glasgow ställs in

FN:s stora klimattoppmöte COP26 som var planerat att äga rum i Glasgow 9–19 november i år ställs in på grund av coronavirusets framfart,.

DI - 7 timmar sedan

SEB-chefen: ”Lavinartad ökning av låneförfrågningar från företagen”

SEB har under mars månad sett en lavinartad ökning av låneförfrågningar från företag som söker likviditet för att övervintra coronakrisen,.

DI - 8 timmar sedan

Professorn: Värt en fjärdedel av BNP att stoppa smittan

Det kan vara värt upp till en dryg fjärdedel av BNP att stoppa spridningen av coronaviruset..

DI - 8 timmar sedan

Chefsekonomen: BNP-ras på 17 procent hotar Europa

Europeisk BNP lär falla 5 procent i år jämfört med fjolåret, varnar DWS – Deutsche Banks avknoppade kapitalförvaltningsarm..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.