Nyhetskanalen > Nyheter

Friday, 10 April, 06:48

Nyhetskanalen - 15 okt 11 kl. 15:40

Wall Street-protester i SverigeDe Wall Street-kritiska demonstrationer som pgtt en tid i USA har spridit sig utanfr landets grnser. P lrdagen demonstrerar "Occupy Together", som rrelsen kallas, vrlden ver, bland annat i Stockholm och Malm.

Demonstranterna planerar att ockupera Kungstrdgrden i Stockholm om de r tillrckligt mnga, uppger en av fretrdarna..
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wall, Street-protesteri , Sverige
Sydsvenskan - 15 okt 11 kl. 17:12

Wall Street-protester i Malmö

De Wall Street-kritiska demonstrationer som pågått en tid i USA har spritt sig även till Sverige. I dag demonstrerar "Occupy Together", som rörelsen kallas både i Stockholm, Göteborg och Malmö.
STOCKHOLM.

NT - 13 okt 11 kl. 15:57

Wall Street-protester till Sverige

De Wall Street-kritiska protesterna sprider sig som en löpeld över världen och har nu nått Sverige. På lördag uppges flera blågula manifestationer hållas i minst nio svenska städer..

Nyhetskanalen - 02 okt 11 kl. 02:28

700 greps i Wall Street-protester

Polisen har gripit 700 personer som blockerade körbanorna på Brooklynbron under Wall Street-kritiska demonstrationer i New York.
.

Nyhetskanalen - 02 okt 11 kl. 02:28

400 greps i Wall Street-protester

Polisen har gripit 400 personer som blockerade körbanorna på Brooklynbron under Wall Street-kritiska demonstrationer i New York.
.

Helsingborgs Dagblad - 04 okt 11 kl. 07:47

Wall street-protester sprider sig

De är vitsminkade och utklädda till kontors-zombies och de håller sig i storstädernas finanskvarter. De Wall Street-kritiska protesterna i USA är nu inne på tredje veckan och sprider sig. På måndagen hölls demonstrationer i Los Angeles, Chicago, Boston och Portland, skriver amerikanska medier..

Nyhetskanalen - 04 okt 11 kl. 07:48

Wall street-protester sprider sig i USA

Wall Street-protesterna har spridit sig över USA. Nu hålls demonstrationer i Los Angeles, Chicago, Portland och Boston..

NSD - 08 okt 11 kl. 03:07

Ordkrig om Wall Street-protester

Den snabbt växande proteströrelsen Occupy Wall Street börjar nu sätta sina spår i den politiska debatten i USA. Representanthusets republikanske talman Eric Cantor kallade på fredagen demonstranterna "en växande mobb" som försöker splittra landet..

Helsingborgs Dagblad - 08 okt 11 kl. 03:09

Ordkrig om Wall Street-protester

Den snabbt växande proteströrelsen Occupy Wall Street börjar nu sätta sina spår i den politiska debatten i USA. Representanthusets republikanske talman Eric Cantor kallade på fredagen demonstranterna "en växande mobb" som försöker splittra landet..

Nyhetskanalen - 14 okt 11 kl. 21:33

Flera gripna i Wall Street-protester

Polis i New York grep 14 demonstranter på fredagen i anknytning till Wall Street-protesterna. Demonstranterna greps för att de hade trotsat förbudet att lämna trottoaren och i stället marschera på gatan..

DI - 15 okt 11 kl. 16:36

Oroliga Wall Street-protester i Rom

Tiotusentals har samlats i Rom som en del av de globala Wall Street-protesterna under lördagen. Vid demonstrationer i den italienska huvudstaden har fönster slagits sönder och bilar antänts uppger AFP.  .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.