Expressen > Nyheter

Wednesday, 01 April, 16:00

Expressen - 15 okt 11 kl. 15:28

Hundratals demonstranter - polisen är förbereddPolisen förbereder sig för krig på Södergatan i centrala Malmö. Inför dagens sverigedemokratmöte rensar polisen det förmodade slagfältet på alla lösa föremål. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Södergatan, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hundratals, demonstranter, polisenär , förberedd
Polisen - 27 apr 15 kl. 12:49

Polisen förberedd inför Valborg

På torsdag kommer tusentals människor att ge sig ut i Göteborg för att fira valborg. En viktig uppgift för polisen blir att minimera alkoholförtäringen främst bland ungdomar – gärna med hjälp av många vuxna på stan..

GöteborgsPosten - 20 dec 16 kl. 14:20

Polisen förberedd – men inte väl förberedd

Svensk polis har lärt sig av de senaste årens terrorattacker i Europa. I Malmö säger sig polisen vara väl förberedd – men i Göteborg vill man inte gå så långt..

Kristianstadsbladet - 03 jun 16 kl. 03:00

Polisen förberedd på studenternas Skattjakt

Reglerna är tydliga, droger eller alkohol får inte konsumeras under "Skattjakten". Men polisen är ändå förberedd för studenternas firande..

Expressen - 01 maj 18 kl. 05:53

Polisen förberedd inför NMR:s första maj-tal

I dag samlas Nordiska motståndsrörelsen för att demonstrera i Boden och Ludvika.Polisen är förberedd.– För eventuella brott är det nolltolerans som gäller, säger kommenderingschef Mats Lagerblad till DT.

Skånskan - 03 dec 19 kl. 12:38

Polisen förberedd på hämndaktion

Malmö För tre veckor sedan mördades 15-åriga Jaffar vilket föranledde den stora nationella satsningen Operation Rimfrost med kraftigt ökade resurser för Malmöpolisen.
På måndagen sköts ytterligare en ung man på öppen gata på Professorsgatan i Hermodsdal och Polisen förbereder sig för en hämndaktion.– Skulle vi få sådana indikationer så kommer vi att ta det på allra högsta allvar, säger Claes-Arne Hermansson, chef för avdelningen för grova brott vid Malmöpolisen.

YLE - 19 nov 15 kl. 05:51

Polisen förberedd också på allvarliga händelser

Det vara bara ett avgasrör som small, men det ledde till ett stort polispådrag vid Röda Korsets flyktingförläggning i Malax på tisdag kväll. Polisen är extra lyhörd när det gäller händelser i närheten av förläggningarna och speciellt vid så allvarliga misstankar som skottlossning, säger förundersökningsledare John Forslund vid Österbottens polisinrättning. - På grund av händelserna utomlands är alla lite på tårna.

Helsingborgs Dagblad - 31 mar 13 kl. 13:14

Polisen förberedd för premiär

Även polisen rustar upp inför matchen..

NSD - 13 maj 13 kl. 19:04

Polisen förberedd inför ministermötet

Polisen i Norrbotten är på tå inför ministermötet i Kiruna som startar på tisdagen..

Nerikes Allehanda - 25 dec 15 kl. 17:03

Polisen förberedd för utekväll

I kväll träffas hemvändare på krogarna runt om i Sverige för att checka av vad som hänt sedan de var hemma senast. För polisen innebär festandet extra mycket jobb..

Trelleborgs Allehanda - 23 aug 17 kl. 20:00

Polisen förberedd inför Palmfestivalen

I terrortider som det är nu gäller det för polisen att vara på sin vakt när det blir folksamlingar, som det blir när det är Palmfestivalen..

Hela Gotland - 09 sep 17 kl. 19:11

Polisen förberedd på protester under Aurora

Polisen håller nu på att förbereda sitt arbete inför den stora försvarsövningen som bland annat kommer att hållas på Gotland..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

?????? ??? ????? ???????

ارشادات جديدة للحد من انتشار كورونا القاتل
في وقت تحذر الحكومة من ارتفاع نسبة البطالة تجاوز عدد المصابين بالفيروس خمسة الاف شخص.

Expressen - 5 minuter sedan

Ett helt folk flyr städerna i Indien

Indien har inte sett något liknande sedan delningen av den indiska kontinenten 1947.Ett folk på marsch.Det är landets migrantarbetare som försöker ta sig hem till byarna från storstäderna.

Expressen - 45 minuter sedan

Två nya dödsfall på äldreboende

Ytterligare två personer har dött av covid-19 på ett särskilt boende i Torsås kommun.Det handlar om två män i 80- respektive 95-årsåldern, skriver region Kalmar på sin hemsida. Därmed har tre personer på samma boende avlidit.

Expressen - 1 timme sedan

”Allt gynnar SD - utom corona”

Stödet för Socialdemokraterna ökar under coronakrisen. Men minskar för Sverigedemokraterna.- SD får allt svårare att komma från en misstroendeposition, säger Viktor Barth-Kron i senaste avsnittet av podden Verkställande utskottet..

Expressen - 1 timme sedan

Bagaren Tomas samlade in 750 mackor till sjukhuset

Här är coronanyheter från landet runt..

Expressen - 1 timme sedan

Svenskarnas vädjan: Panik här – hjälp oss

Trots att många andra länder evakuerat sina medborgare från Peru i samband med coronakrisen så väljer svenska UD fortfarande en annan strategi.Många av de drygt hundra svenska resenärer som sitter fast i Peru känner oro och förtvivlan.– Vi känner oss lågt prioriterade av vårt eget land och jag börjar känna panik, säger Linnea Roslund.

Expressen - 1 timme sedan

Patriks företag räddades – av mejlet från Ryssland

Coronakrisen gjorde att beställningarna drogs in en efter en för textilföretaget Engtex i Ulricehamn.Men plötsligt kom ett mejl från Ryssland som förändrade allt. – Jag känner en sådan lättnad.

Expressen - 2 timmar sedan

Polisens nya varning för coronabedragare

Många äldre och sjuka behöver hjälp under coronakrisen. Det utnyttjar bedragare – som nu försöker lura till sig pengar med så kallad social manipulation. – De lockas framför allt fram under naturkatastrofer och pandemier som den här.

Expressen - 3 timmar sedan

Lars-Eriks stora hyllning till vården efter mardrömmen

Lars-Erik Pettersson, 80, skadade sig och fick föras till sjukhus på Mauritius.Sedan började coronaviruset spridas på ön.Väl hemma i Sverige har han fått fortsatt vård och nu vill han hylla vårdpersonalen.

Expressen - 4 timmar sedan

Hälsogurun: Så kan sömn hindra covid-19

Enligt den brittiske hälsogurun Michael Mosley kan sömn hjälpa mot coronaviruset.Mannen bakom 5:2-dieten förklarar varför sömn är ett viktigt – och helt gratis – sätt att stärka immunförsvaret.”Att få en god natts sömn är livsviktigt för att stärka ditt immunförsvar”, skriver han i Daily Mail.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.