Expressen > Nöje

Wednesday, 08 April, 10:10

Expressen - 15 okt 11 kl. 15:09

Flodvågen av jubileumsboxar har växt till en tsunamiBoxhysterin ser ut att slå nya rekord i år igen. Men i framtiden kan de bästa hyllningarna till gamla albumklassiker göras av - musikjournalister. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flodvågenav , jubileumsboxarhar , växttill en , tsunami
YLE - 26 dec 12 kl. 07:52

Åtta år sedan ödesdiger tsunami i Sydostasien

Åtta år har gått sedan den förödande tsunamin i Sydostasien. Kring 300 000 människor miste livet eller försvann när flodvågen den 26 december 2004 drog över delar av Thailand, Indonesien, Indien, Sri Lanka och Malaysia. 179 av dessa var finländare.

DN - 06 dec 14 kl. 11:00

Tiden efter vågen

På annandag jul är det tio år sedan tsunami­katastrofen. Lördagsmagasinet har vävt samman minnen från tre föräldrar, som tillsammans förlorade sju barn och två livskamrater i flodvågen. Sorgen försvinner inte, men man lär sig att leva med den.

YLE - 19 dec 14 kl. 06:01

Ödet förde dem samman - Gerts och Liisa förlorade sina familjer i tsunamin

Liisa Suonsivu från Esbo och Gerts Friman från Mariehamn är ödeskamrater. Båda förlorade sina familjer i flodvågen annandag jul för tio år sedan. De träffades för första gången ett halvt år efter tsunamin i en terapigrupp som Röda Korset ordnade.

BT - 15 mar 13 kl. 10:41

Medmänsklighet i katastrofläge

26 december 2004. En jordbävning skakar Indiska oceanen och utlöser en jättelik tsunami. Skalvet är ett av de värsta någonsin.

DN - 26 dec 18 kl. 08:11

Tsunamidrabbat Indonesien varnar för extremväder

Räddningsarbetet efter helgens katastrofala tsunami i Sundasundet har försvårats av kraftiga skyfall. Nu varnar Indonesien för att extremt oväder också hotar vulkanön som orsakade den förödande flodvågen..

Dagens PS - 19 sep 19 kl. 09:55

Chefer frias i domstol efter Fukushima-olyckan

En japansk domstol har mer än åtta år efter kärnkraftsolyckan i Fukushima friat tre tidigare chefer vid kärnkraftverket från brottsanklagelser, rapporterar BBC. Domstolsfallet var det enda som som kom efter kärnkraftsolyckan, som är den värsta sedan Tjernobyl 1986. Fler än 470.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

Ilska mot Harry Potter- stjärnans strypningsvideo

Skådespelaren Ezra Miller är i blåsväder, efter att en alarmerande video spridits på sociala medier.I videoklippet syns ”Fantastic beasts”-stjärnan ta stryptag om ett fan och dra ner henne på golvet.– Vill du slåss?

Expressen - 4 timmar sedan

Gynning och Berg om förfallet efter 40: ”Stackars min make”

När man har fyllt 40 år tar det kroppsliga förfallet fart – det tycker i alla fall Carolina Gynning och Carina Berg.I sin podcast ”Gynning och Berg hittar sig själva” berättar Berg om hur hon förolämpats av sin son, och tycker synd om maken Erik Berg.– Stackars min make.

Expressen - 5 timmar sedan

Gunilla Perssons hårda krav på Sverige i krisen: ”Spärras in”

Hollywoodfrun Gunilla Perssons riktar kritik mot Sverige – och hur coronakrisen hanteras.Hon tycker att landet skulle kunna ta efter Kaliforniens beslut om en lockdown.”Jag undrar varför ska Sverige vara ett av de få länder i västvärlden som inte tar Corona viruset på allvar?

Expressen - 12 timmar sedan

Mcuze får nog i ”Paradise hotel” – skäller ut alla i tv

Marcus ”Mcuze” Johansson blir less på de andra deltagarna i ”Paradise hotel” – till slut ryter han ifrån.Under pandoras ask tycker Johansson att han inte får prata till punkt och besvara de frågor som ställts till honom.– Kan jag få svara på hela frågan innan nån avbryter mig?

Expressen - 12 timmar sedan

SVT:s drag i succéprogrammet – mörkar detaljen om avhoppet

Elahe Eskandari lämnar ”Gift vid första ögonkastet” mitt under inspelningarna.Men att hon hoppar av efter bara 2,5 vecka får tittarna aldrig veta.– Tittarna kommer se att jag gör slut tidigare även om det inte nämns att det exakt gått endast 2,5 veckor, säger Elahe Eskandari..

Expressen - 13 timmar sedan

Vändningen efter Ben Mitkus miljonköp – allt var inte lögn

Youtube-stjärnan Ben Mitkus lurade sina följare – nu visar sig en del av skämtet vara sanning.Han påstod att det nya lägenhetsköpet för 12 miljoner var ett skämt men har nu flyttat in i en ny lägenhet.– Så vi är faktiskt nu i vår nya lägenhet, säger Ben Mitkus i en Youtube-video..

Expressen - 16 timmar sedan

Jesper Bengtsson i tårar efter hoten mot familjen

”Paradise hotel”-profilen Jesper Bengtsson berättar om hoten han fått – som också blev till verklighet.Även hans föräldrar har fått hårda och kränkande kommentarer.– Varför ska hon få ta en känga som är under all kritik för att jag varit med i ett tv-program, säger Bengtsson i ”Trolljägarna”.

Expressen - 16 timmar sedan

Rickard Olsson stoppas från ”Bingolotto” i påsk

Rickard Olsson tvingas fortsätta hålla sig borta från ”Bingolotto”-studion, efter att ha drabbats av förkylningssymptom.Därför tar Lotta Engberg över ”Bingolotto” även under påskens sändningar.– Vi tar det säkra före det osäkra.

Expressen - 18 timmar sedan

Mandy Moores ikoniska gåva till fansen – 18 år efter succén

Så här i kristider gör de amerikanska Hollywood-stjärnorna vad de kan för att muntra upp sina följare från sina hem.En av dem är skådespelerskan Mandy Moore, som verkar vilja ge lite hopp.I en Instagram live-sändning på måndagen sjöng hon nämligen ledmotivet till kultklassikern ”A walk to remember” från 2002 – ”Only hope”..

Expressen - 19 timmar sedan

Ernst Kirchsteigers kryptiska besked under krisen: Uppmanar

Det blir ”Sommar med Ernst” på TV4 i år igen – men coronaviruset gör att produktionen tvingas ändra programmet.I en video på Instagram avslöjar Ernst Kirchsteiger att de kommer tvingas göra uppdateringar i det älskade sommarprogrammet.– På grund av rådande omständigheter så kommer vi förändra programmet litegrann, säger han i videoklippet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.