Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 05 April, 11:20

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 11 kl. 15:10

Musikprotest mot SDU-marsch i MalmöI en manifestation mot SDU:s demonstration i Malmö på lördagen spelar flera butiker antirasistisk musik i sina högtalare. Två studenter vid Malmö högskola har gjort låtlistan som ska spelas i ett flertal av butikerna längs Södra Förstadsgatan, där Sverigedemokraternas ungdomsförbund demonstrerar på lördagen, skriver Sydsvenskan..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
SDU, Malmö, Södra Förstadsgatan, Sverigedemokraternas, Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Musikprotestmot , SDU-marschi , Malmö
BT - 10 apr 11 kl. 16:48

Stökig SDU-demonstration

Flygande ägg och hätsk stämning - men med polisens hjälp kunde SDU genomföra sin demonstration i centrala Göteborg i dag.
Ägg flög genom luften och stämningen blev snabbt hätsk när polisen röjde väg för Sverigedemokratisk ungdoms (SDU) marsch nedför Avenyn strax efter klockan 14. De motdemonstranter som inte ville flytta på sig trycktes bryskt undan av polisens hästar och fordon.

Helsingborgs Dagblad - 22 feb 12 kl. 15:30

Ordförande i SD och SDU omvalda

Sverigedemokraterna Landskrona och Sverigedemokratisk Ungdom; SDU, Landskrona har hållit sina årsmöten, i båda fallen fick sittande ordförande förnyat förtroende. Det innebär att Stefan Olsson omvaldes för femte året i rad, det enda nya namnet i SD:s styrelse är Fredrik Malm.Daniel Petersson sitter kvar som ordförande i SDU, även vice ordförande Daniel Engström omvaldes..

LV - 27 maj 13 kl. 08:59

På marsch genom Linköping

I lördags genomförde Sverigedemokraternas ungdomsförbund, SDU, en demonstration i Linköping. De hade fått tillstånd för demonstrationen som betraktades som en ”allmän sammankomst” av polisen..

Sydsvenskan - 06 sep 14 kl. 17:43

SDU demonstrerar i Malmö

Ikväll klockan 18 ska Sverigedemokraternas ungdomsförbund, SDU, valtala på Värnhemstorget i Malmö. Motdemonstranter har börjat samlats på plats..

Expressen - 06 sep 14 kl. 19:06

SDU överröstades på sitt torgmöte i Malmö

Sverigedemokraternas ungdomsförbund, SDU, hade under lördagskvällen torgmöte på Värnhemstorget i Malmö. Men man överröstades utan problem av hundratals motdemonstranter som också kom till platsen. "Att fly är inget val, ingen människa är illegal", stod det på en av många banderoller..

Skånskan - 06 sep 14 kl. 19:38

Lugnt men högljutt SDU-möte i Malmö


SDU:s valmöte på Värnhemstorget i Malmö avlöpte utan våldsamheter meddelar polisen..

Corren - 08 jul 13 kl. 11:43

Inga tjänstefel vid SDU:s demonstration

Chefsåklagaren vid Riksenheten för polismål i Malmö bedömer att det inte begicks några tjänstefel i samband med SDU:s demonstration i Linköping..

Skånskan - 06 sep 14 kl. 19:38

Lugnt men högljutt SDU-möte

SDU:s valmöte på Värnhemstorget i Malmö avlöpte utan våldsamheter meddelar polisen..

Polisen - 06 sep 14 kl. 14:49

Information till allmänheten inför kvällens valtal på Värnhemstorget i Malmö

Ikväll valtalar SDU på Värnhemstorget i Malmö. Eftersom det finns risk för ordningsstörningar sätter polisen upp avspärrningar. Ingångar till torget finns vid Föreningsgatan..

FriaTider - 19 jan 14 kl. 21:41

SDU-aktivister angreps på demonstration mot politiskt våld

Tre medlemmar i Sverigedemokratisk ungdom försökte i torsdags delta i en demonstration mot politiskt våld på Gustav Adolfs Torg i Malmö. Det slutade med att de angreps av en grupp vänsterextremister – för att sedan bli bortkörda av polisen..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Elitlöparen Samuel Russom blev påkörd när han tränade

”Jag kommer inte ihåg så mycket.”.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Legendarens coronafruktan: ”Väldigt tufft”

Samtidigt som fotbollslegendaren Roberto Donadoni försöker förbereda sin kinesiska klubb Shenzhen inför säsongen finns tankarna hos hans familj i coronakrisens Italien. – Det är väldigt, väldigt tufft, säger den före detta Milanstjärnan. Donadoni, 56 år.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Två grekiska flyktingläger i karantän

Ytterligare ett migrantläger i Grekland har satts i karantän, enligt migrationsdepartementet. Lägret, Malakasa, ligger i knappt fyra mil från Aten och har stängts för in och utpassering i två veckor sedan en afghansk man bekräftats smittad. Mannen och h.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Detta har hänt i Sverige under coronakrisen

Här är de viktigaste händelserna sedan det första bekräftade fallet i landet..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Chalamet och Hammer med i succéuppföljaren

Förproduktionen av uppföljaren till "Call me by your name" ligger på is under coronapandemin. En glad nyhet är dock att regissören Luca Guadagnino har bekräftat att både Timothée Chalamet och Armie Hammer har tackat ja till att reprisera sina roller frå.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Ridån går aldrig ner – ”Äppelkriget” med Elin Norin

Ny monolog i Helsingborgs stadsteater dagliga samarbete med HD..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Ökning av coronafall i Kina

30 nya fall av coronasmitta rapporterades från Kina under lördagen, en ökning jämfört med de 19 fall som rapporterades i fredags. Av de nya fallen gäller 25 personer som rest in i Kina från utlandet medan resterande fem alltså smittats i Kina, samtliga.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Digital räddningsaktion för krogar i kris

Matgästerna har slutat komma och många krogar befinner sig bara dagar från konkurs. Samtidigt sluter nu flera ideella initiativ från unga teknikbolag upp i ett försök att rädda landets restauranger och matställen – innan det är för sent. – Krogarna är s.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Han vill skildra smarta coronalösningar

Hur lever vi under coronakrisen? Vilka kluriga lösningar tar vi till för att mötas trots smittorisker och karantän? Fotografen Johan Bävman ska dokumentera det historiska skeende vi befinner oss i och har börjat leta positiva exempel.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Läkaren: Oroande om vi inte kan ge rätt vård

På Gröndals vårdcentral i Stockholm improviserar personalen för att lösa det akuta läget. Läkarna tar över telefonpassningen för att avlasta sjuksköterskorna – och patientkontakterna sker nästan enbart via videolänk. – Under en period hade jag vårdcentr.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.