Västerbottens Folkblad > Nyheter

Saturday, 04 April, 18:16

Västerbottens Folkblad - 15 okt 11 kl. 15:02

På plats i arenanLördag 15 Oktober 15:02 Nu är jag på plats i Umeå Arena och kan inte låta bli att bli lite besviken när jag blickar ut över de glesa läktarna. Skärpning!Nu är jag på plats i Umeå Arena och kan inte ? Continue reading ?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Oktober, Nu, Umeå Arena

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: På plats i arenan
Kristianstadsbladet - 06 mar 13 kl. 09:00

Kommunen sätter in vakter på Arenan

Foto: Bosse Nilsson
Misshandeln i Kristianstad Arena får konsekvenser. Nu sätter Kristianstad kommun in ordningsvakter i Arenan vid arrangemang.
?

YLE - 22 apr 13 kl. 08:00

Yle live på Arenan - vad innebär det?

Q&A Varför behövs den nya tjänsten?
Vi vill erbjuda våra tittare en möjlighet att se Yles tv-utbud direkt på alla mobila plattformar: smarttelefoner, surfplattor och datorer. Den nya tjänsten gör det lättare för Yle att nå olika tittargrupper och tv-programmen blir lättare att hitta.

YLE - 31 jan 14 kl. 09:35

Nu kan du ladda ner Sotji Arenan

Yles nya, omfattande OS-tjänst Sotji Arenan finns nu att ladda ner. Applikationen ger användaren möjlighet att själv välja vad hen följer med från OS i direktsändning. Yle bjuder som vanligt på en traditionell TV-version av de olympiska spelen på tre kanaler, men Sotji Arenan öppnar upp en helt ny värld för bänkidrottaren.

Barometern - 11 feb 14 kl. 12:32

Nya arenan kan bli Kalmar FF:s fall

Den var nödvändig att bygga för att hänga med i utvecklingen. Samtidigt kan den egenägda Guldfågeln Arena bli Kalmar FF:s fall om inte intäkterna blir högre. De senaste åren har flera nya idrottsarenor byggts i Sverige.

Barometern - 11 feb 14 kl. 12:32

Nya arenan kan bli Kalmar FF:s fall

Den var nödvändig att bygga för att hänga med i utvecklingen. Samtidigt kan den egenägda Guldfågeln Arena bli Kalmar FF:s fall om inte intäkterna blir högre. De senaste åren har flera nya idrottsarenor byggts i Sverige.

Sydsvenskan - 09 feb 11 kl. 07:30

Arenan kräver skattemiljoner

Arkiv: Ingemar D Kristiansen
Miljontillskott - annars åker handbollen ut, enligt arenachefen.
Det gör att Arenan behöver fortsatt miljontillskott av Lundabornas skattepengar. - Annars måste vi slänga ut handbollsverksamheten ur Arenan.

Trelleborgs Allehanda - 29 mar 11 kl. 00:31

Klarare planer för nya arenan

Planerna kring en ny fotbollsarena i Trelleborg klarnar. När TFF på måndagen sparkade igång säsongen med en kick off för inbjudna gäster, avslöjades detaljer kring 220-miljonersprojektet.
?

YLE - 22 apr 13 kl. 08:00

Yles tv-kanaler nu direkt på Arenan!

Nu blir det både lättare och mångsidigare att se Yles tv-program. Du får Yles samtliga tv-kanaler dit du själv vill ? till smarttelefonen, datorn eller surfplattan.

YLE - 29 okt 13 kl. 14:56

Arenan blir bättre nästa år

Långsam, snårig, besvärlig att hitta i. Bland annat de klagomålen riktas mot Yle Arenan. Arena-chefen Mary Gestrin svarar på kritiken och utlovar förbättringar.

YLE - 18 aug 17 kl. 13:42

Sport som du vill ha den – Sportmagasinet växer på Arenan

Missade du inslaget om bröderna Jensen eller Krista Pärmäkoski? Slukar du allt som handlar om basket eller tennis? Eller är motorsport viktigare än allt annat?

Skånskan - 05 nov 19 kl. 16:58

De ska öppna arenan på nytt

SKURUP
Skurupsungdomar har frågat och undrat. På lördag är det dags – då öppnar Skurups sparbanks arena igen för sport, föreningsaktiviteter eller möjlighet att bara sitta fika och snacka. För drygt ett år sedan var det premiär för Öppen arena.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.