Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 31 March, 07:51

Trelleborgs Allehanda - 15 okt 11 kl. 15:00

Många nyfikna på Kunskapskolan? Vi har båda barn som går i trean på Ljunggrenska montessoriskolan, säger Cecilia Falk och Maria Grönqvist, så vi är här för att se vad Kunskapsskolan kan erbjuda och känna av stämningen på skolan.
.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Kunskapskolan, NybergUngefär, Kunskapsskolans, Ljunggrenska, Falk, Maria Grönqvist, Kunskapsskolan, Liljeborgsskolan, Zander, Trelleborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många nyfikna, Kunskapskolan
BT - 15 jun 13 kl. 16:01

Nyfikna föräldrar besökte ny förskola

Flera nyfikna småbarnsföräldrar passade på att kika in när den nya förskolan i Borås hade öppet hus i går. Förskolan har fokus på språk och kultur. Syrenerna har precis blommat ut på den lummiga gården som vetter mot baksidan av huset.

UNT - 13 jul 12 kl. 11:06

Nyfikna stör räddningspersonal

Nyfikna lockas till översvämningsområdena i norra Kalmar län. De kör runt för att titta på det förändrade landskapet. Men bilarna är ofta i vägen för arbetet med att bygga vallar och nyfikna uppmanas att visa förståelse.

Helsingborgs Dagblad - 02 jan 11 kl. 11:39

Nyfikna samlas kring brandhus

Allt fler nyfikna samlas vid Per Oscarssons nedbrunna hus utanför Skara, rapporterar polisen. Bevakningen har därför skärpts av brandplatsen. Många kommer för att ta adjö av skådespelaren och hans hustru som befaras ha omkommit i branden.

Nya Wermlands Tidningen - 26 feb 11 kl. 07:30

Många företagare nyfikna på nya näringslivsutvecklaren

Näringslivsutvecklaren Agneta Svensson lockade en stor samling företagare till frukostmöte i torsdags morse. Många var nyfikna på hennes visioner ? men också besökarna själva blev ?

BT - 03 maj 11 kl. 19:39

Nyfikna strömmar till Usamas hus

Hundratals nyfikna pakistanier vallfärdade på tisdagen till huset där amerikanska kommandosoldater sköt ihjäl terrorledaren Usama bin Ladin. De ville titta närmare på huset och kanske ta ett foto.
- Vi vill lägga ut det på Facebook, för att visa våra vänner att vi bor nära bin Ladins hus, sade 14-åriga Hiba som kommit dit med sin mamma och två systrar.

SvD - 03 maj 11 kl. 19:38

Nyfikna strömmar till bin Ladins hus

Hundratals nyfikna pakistanier vallfärdar till huset där amerikanska kommandosoldater sköt ihjäl terrorledaren Usama bin Ladin..

Dagen - 22 jul 11 kl. 03:00

Jesustroende imamer gör missionärer nyfikna

Jesustroende imamer väcker reaktioner, det har varit tydligt efter Dagens artikel i förra veckan. Nu berättar fler missionärer att de hört talas om liknande saker i andra delar av världen, men ämnet är känsligt och de kan därför inte träda fram med namn.

- Jag har hört talas om fenomenet från olika ställen i Asien, att det finns hela folkgrupper som fortsätter kalla sig muslimer, men som helt klart är lärjungar till Jesus.

UNT - 07 nov 11 kl. 16:02

Nyfikna besökare i moskén

Anställda inom Uppsala stift ville veta mer om islam. Därför gjordes ett studiebesök i Uppsalas moské under måndagen ? med flera nyfikna frågor..

Nya Wermlands Tidningen - 28 nov 11 kl. 07:55

Många nyfikna på Måkebergsprojektet

Intresset för Måkebergsprojektet är stort. När en modell av området och handlingar för detaljplanen visades under två timmar i lördags var det en strid ström av nyfikna som sökte sig till Kulturhuset i Åmål. ?

Kristianstadsbladet - 04 maj 12 kl. 08:30

Många nyfikna på nya husen

Foto: Bosse Nilsson
Vid årsskiftet är bygget klart. Inflyttning sker nästa vår. Men redan i dag kan hugade spekulanter börja teckna sig för ABK:s nyproducerade lägenheter i Nya Finlandshusen.

VBL - 13 jul 12 kl. 13:59

Nyfikna stör räddningspersonal i Sverige

Nyfikna lockas till översvämningsområdena i norra Kalmar län i Sverige. De kör runt för att titta på det förändrade landskapet..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Bärplockning på Söderslätt hotad av coronakrisen

Många verksamheter påverkas av åtgärderna för att motverka det nya coronavirusets spridning. En del av traktens bärodlare tror att det blir svårare att få tag på utländsk säsongsarbetskraft om det blir en långvarig kris. ”Då skulle det gå rent illa”, säger Mats Olsson, som driver Lönnslätts bär..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Insändare: Stadsparken och torget är invånarnas

Kan bara hålla med alla som (den 28 mars) skrivit insändare om nya höghus vid torget..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Insändare: ”Låt hela Trelleborg bli lastbilsfritt”

Svar till LBP (den 26 mars)..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Insändare: ”Surt sa räven...”

Vår regering med finansminister Andersson i spetsen borde verkligen skämmas! Lögner och felaktigheter samlas på hög i dessa virustider och skampålen har verkligen fått ett ansikte..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Insändare: Ännu en anledning att bygga ringvägen med östlig nerfart

"Hamnområdet höjs för att skydda husen i Sjöstaden." Så stod det på första sidan i Trelleborgs Allehanda (den 18 februari). .

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Insändare: Jag litar på Svenska kraftnät

Replik till Bertil Berggren (den 26 mars)..

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Varannan stol tom under fullmäktige

Det blev ett rekordsnabbt fullmäktigemöte där både ärendelistan och antalet ledamöter hade minskat till hälften. Oppositionen tryckte på kommunalråd Mikael Rubin (M) om att släppa in samtliga partier i beslut som rör coronakrisen. ”Vi måste kroka arm” sa Lennart Höckert (S)..

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Trelleborgshem säljer fastigheter värda en miljard

”Vi kommer inte att sälja till underpris”. Trelleborgshem berättar nu om den stora utförsäljningen av 800 lägenheter och 15 000 kvadratmeter lokalyta. Man säljer inga fastigheter styckevis, utan hoppas att en eller två spekulanter köper allting – och därmed blir Trelleborgs största privata fastighetsägare.

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

TFF:s nya försäsongsschema klart

På onsdagen börjar TFF träna gemensamt igen. Klubben har nu också gjort klart med fyra av fem nya träningsmatcher. De fyra matcher som är bokade är alla mot allsvenska lag..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Brand: Utryckning till Simlinge – ved brann

På måndagseftermiddagen gjorde räddningstjänsten en utryckning till Simlinge. En vedhög brann och kunde släckas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.