Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 02 April, 13:31

Aftonbladet - 15 okt 11 kl. 14:43

Protesterar mot finansbranschenProtestrrelsen ?Occupy Wall street? vnder sig mot finansbranschenDemonstration i Stockholm i dag. Hannah, 22: Obalansen i kapitalismen har gtt fr lngt..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Protesterarmot , finansbranschen
Cornucopia - 01 dec 17 kl. 17:15

Fredagsmys: VA - Det blir inget #MeToo från finansbranschen

Dags för ett riktigt sjukt "fredagsmys". En av de branscher med den allra mest sjuka kvinnosynen är finansbranschen, vilket många läsare informellt påtalat. Läget är så illa att det nog inte kommer något #metoo-uppror skriver investeraren Cornelia Gustafzon i Veckans Affärer.

Dagens PS - 12 apr 18 kl. 12:14

”Finansbranschen skakar – det bör du också göra”

IDD, MiFid och MiFidII är bara några av de för vanligt folk fullständigt intetsägande förkortningar som har och kommer ha stor inverkan på finanssektorn framöver. Förändring skrämmer, förändring kan vara bra men också fruktansvärt dåligt. Det beror ju på drivkrafterna bakom förändringarna.

Realtid - 24 jun 19 kl. 06:00

Chefen har nyckeln till en bättre arbetsmiljö i finansbranschen

Det finns flera förklaringar till det stressiga arbetsklimatet i finansbranschen. Finasförbundets ordförande Ulrika Boëthius skriver om arbetsmiljön i finansbranschen där sex av tio anställda uppger att deras arbetsmiljö är för stressig..

Helsingborgs Dagblad - 19 jan 11 kl. 09:59

Finansbranschen växer

Den svenska finansbranschen växer igen, visar branschorganet Swedsecs statistik över antalet anställda på finansmarknaden. Antalet licensierade personer verksamma på finansmarknaden ökade i fjol med 10,5 procent till 8 400, skriver Swedsec i ett pressmeddelande..

DI - 06 mar 11 kl. 19:02

Nytt avtal klart i finansbranschen

Hotet om en konflikt i finansbranschen är undanröjt. Finansförbundet och Bankinstitutens arbetsgivareorganisation (BAO) kom överens om ett nytt avtal om löner och anställningsvillkor på söndagen..

SVT - 12 sep 11 kl. 16:42

Ett gyllene årtionde för finansbranschen

Knut Kainz Rogneruds andra reportage om hur de stora kostnaderna för AP-fonderna gynnat finansbranschen..

Realtid - 02 jan 12 kl. 08:29

Oro för jobben i finansbranschen

Oron för att bli av med jobbet ökar bland många i finansbranschen..

DI - 10 jan 12 kl. 08:16

Höjt tonläge mot finansbranschen

Regeringen skärper tonen mot finansbranschen och lovar hårdare tag mot företag som utnyttjar kundernas underläge för att göra stora vinster..

DN - 24 okt 12 kl. 00:50

?Finansbranschen tar inte ansvar för etik och miljö?

Finansbranschens ointresse för etik- och miljöfrågor leder inte bara till miljöförstöring och mänskligt lidande ? det skadar också trovärdigheten för hur våra pengar förvaltas. Det är hög tid för större öppenhet och större konsumentmakt i finansbranschen, skriver företrädare för Sveriges konsumenter..

SvD - 02 jun 14 kl. 08:01

Anställda går på knäna i finansbranschen

Det är hårda tider, folk går på knäna – och för mycket kompetens har tvingats lämna företagen. Sju av tio anställda räknar med ännu fler sparpaket. Nu har många i finansbranschen fått nog av pressen, visar tidningen Finanslivs senaste undersökning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.