Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 09 April, 08:42

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 11 kl. 14:48

Flaming Lips siktar på 24-timmarslåtDen excentriske Wayne Coyne och hans Flaming Lips skapade nyligen rubriker genom att spela in en sex timmar lång låt. Nu höjer bandet ribban. Nästa projekt är en låt som ska träcka sig över ett dygn, skriver Los Angeles Times. ? Vi arbetar utifrån idén att all musik inte är till för att verkligen lyssnas på.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Lips, Wayne Coyne, Flaming Lips, Los Angeles Times

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flaming, Lips, siktar, 24-timmarslåt

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Miljöaktivist mördad i Mexiko

En miljöaktivist som motsatt sig öppnandet av gruvor i delstaten Veracruz i Mexiko har skjutits ihjäl, uppger poliskällor enligt mexikanska medier. Hans kropp hittades, genomborrad av kulor, i det lilla kustsamhället La Mancha i kommunen Actopan. Adán V.

Helsingborgs Dagblad - 2 minuter sedan

Getinges vinst nästan fördubblad i krisen

Getinge har fått rejäl draghjälp av coronakrisen, visar en omvänd så kallad vinstvarning från medicinteknikbolaget. Getinges orderingång under första kvartalet i år ökade till 9 450 miljoner kronor, en ökning organiskt med 47,2 procent jämfört med motsv.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Tyskland rapporterar närmare 5 000 virusfall

Det senaste dygnet har 4 974 nya fall av coronaviruset konstaterats i Tyskland. Det är en ökning för tredje dagen i rad efter att antalet minskat de fyra föregående dagarna, visar siffror från Robert Koch-institutet, landets folkhälsomyndighet som ansva.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Scandic: Omsättningsras på 47 procent i mars

Scandic Hotels Group är i akut finansiell kris och skjuter på årsredovisningen för att få tid att hitta en finansieringslösning. Hotellkedjans omsättning rasade med 47 procent i mars, skriver hotellkedjan i ett pressmeddelande. För hela första kvartalet.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Högre potatispriser i hamstringens spår

Hamstrande svenskar har drivit upp priset på potatis, rapporterar atl.nu. I mars ökade försäljningen kraftigt och nådde nivåer som man annars bara ser vid storhelger som jul och påsk.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Stockholmare stannar hemma i påsk

Stockholmarna har hörsammat Folkhälsomyndighetens uppmaning om att inte resa i påsk. I coronakrisens spår väljer de flesta att skippa skidresan och stannar istället hemma. Helgen före påsk minskade resor till de stora skidorterna i fjällen med över 90 p.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Amerikansk stororder till Skanska

Skanska har fått i uppdrag att renovera den ikoniska hängbron Benjamin Franklin Bridge, som går mellan de amerikanska städerna Philadelphia och Camden. Kontraktet är värt motsvarande 1,9 miljarder kronor, skriver byggkoncernen i ett pressmeddelande. Bro.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Amanda Lind i EU-möte: Läget är akut

Sveriges kulturminister Amanda Lind (MP) deltog under onsdagen i ett möte med övriga EU-länders kulturministrar. – Fokus för mötet var kulturen och mediernas situation. Samtliga deltagare lyfte hur akut läget är och hur det påverkar och slår extremt hår.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Hon snuvades på toppjobb – polisen får skarp kritik för att ha gett tjänsten till man

Marie Jarnérus: ”Det är en lättnad och jag började faktiskt gråta”..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Bäddat för seriestart i mitten av juni

Så här inleder de NV-skånska lagen i sina förbundsserier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.