Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 01 April, 06:15

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 11 kl. 14:28

Från strippklubben in på gymmetTidigare var poledance något som främst hörde strippklubbarna till. Under senare år har den utmanande dansen tagit steget vidare in på gymmen och blivit en ny träningsform bland kvinnor..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Från strippklubbenin på , gymmet
Jönköpingsnytt - 03 apr 11 kl. 09:20

Nya klagomål mot strippklubben i Barnarp

Ägaren till strippklubben i Barnarp har lämnat in en ny ansökan om att få fortsätta sin verksamhet. Men den utreds nu av Jönköpings kommun som i sin tur har fått in flera klagomål riktade mot strippklubben. - Fortsätter det så här får vi utreda vad som pågår, säger Erik Engvall, miljöinspektör hos Jönköpings kommun..

Kristianstadsbladet - 28 maj 11 kl. 06:30

Gymmet är till för alla

Än så länge är utomhusgym en ovanlig företeelse i Sverige. "Men jag är övertygad om att det kommer att utvecklas framöver", säger Mats Gustafsson, utvecklare på Kristianstad kommuns fritidskontor.
KRISTIANSTAD.

Jönköpingsnytt - 10 dec 11 kl. 10:44

Strippklubben i Barnarp tänker expandera

Grannarna klagar, Jönköpings kommun vill ha bort den men kan inte göra någonting. Nu meddelar ägaren till strippklubben i Barnarp att ett ägarbyte är på gång - och att strippklubben kommer växa. - De vill expandera och bygga en våning till, säger ägaren Patrik Pettersson..

Jönköpingsnytt - 06 sep 12 kl. 17:54

Strippklubben vill ha öppet på natten - igen

I helgen går strippklubben Heavens tillstånd för stripteaseverksamhet ut. Under tiden som polisen i Jönköping behandlar strippklubbens nya ansökan får verksamheten inte bedrivas. Strippklubben har tidigare fått böta för att den inte följer öppettiderna.

Jönköpingsnytt - 18 mar 13 kl. 08:52

Strippklubben stäms - riskerar att vräkas

Idag lämnades en stämningsansökan in till tingsrätten mot strippklubben på Torpa i Jönköping. Stämningen kommer från Fastighetsägarna GFR, som är ombud för fastighetsföretaget Jönköpings Bygginvest AB, som arbetar hårt med att få strippklubben vräkt..

Nya Wermlands Tidningen - 18 dec 13 kl. 06:00

Polisen håller koll på strippklubben

Polisen undersöker nu om nyöppnade strippklubben Red Light i Säffle har de tillstånd som krävs. Samtidigt har fastighetsägaren kopplat in en advokat för att få bort strippklubben..

Nerikes Allehanda - 30 apr 17 kl. 08:22

I natt – ny polisrazzia mot strippklubben på Holmen

Här slår polisen till mot strippklubben Efter två på Holmen – igen. I en ny myndighetsgemensam insats – med bland annat Skatteverket och Kronofogden – kontrollerades strippklubben vid 03-tiden på söndagsnatten..

Expressen - 11 jun 17 kl. 20:41

Jonatans hårda ord mot strippklubben

Jonatan Alfvén, 24, såg hur strippklubben delade ut reklamblad med lättklädda kvinnor efter fotbollsmatchen.Nu riktar han skarp kritik mot strippklubben.– Att de är vid en fotbollsarena där de vet att det finns tusentals barn gjorde mig oerhört arg, säger han..

Trelleborgs Allehanda - 31 jan 13 kl. 09:15

Gymmet har redan växvärk

Foto: Claes Nyberg
Träningsviljan visade sig vara väldigt stor i Anderslöv. Mindre än ett halvår efter öppningen är det trångt på gymmet som redan planerar att flytta till en större lokal.
I flera år har den gamla Systembolagslokalen vid Landsvägen stått mer eller mindre tom.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ingen tillgång till bastu för kvinnor på gymmet: "Endast för herrrarna"

NORRKÖPING. Gymmet Nordic Club i Norrköping erbjuder gymkort till samma pris för både män och kvinnor. Skillnaden är dock att männen får tillgång till bastun medan kvinnorna inte får det.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

7 anledningarna att ta cykeln till gymmet

1. Du är färdig med din träning innan du ens börjat Varm och svettig entrar du gymmet. Du kan lika gärna vända i dörren och cykla hem.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Ukraina dammar av sovjetisk respiratordesign

För att möta det skriande behovet av respiratorer försöker Ukraina få igång inhemsk produktion – med hjälp av bortglömd teknik från Sovjettiden. Coronakrisen har lett till akut brist på respiratorer i många länder. Apparaterna är avgörande i vården av p.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Arbetet med Klippanvägen går fortare än planerat – avstängningen förlängs tre veckor

Men avstängningen av korsningen med Kristian II:s väg förlängs tre veckor..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Många hushåll har små marginaler

Drygt en av fem klarar sig ekonomiskt max tre månader vid arbetslöshet och var tionde saknar helt en sparbuffert. Det visar en färsk undersökning. Många är relativt väl rustade för en privatekonomisk kris i coronavirusets spår, men vissa klarar sig inte.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Kolbert: ”Förstörelsen drabbar allt levande”

Under de senaste 500 miljoner åren har jorden drabbats av fem massutdöenden. I "Det sjätte utdöendet" visar Elizabeth Kolbert att det sjätte orsakas av människan. Vi förändrar planetens fundament – vilket är ett hot även mot vår egen art.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Skrombergaverken har fått nya ägare

Ekeby Park AB tar över efter CC Höganäs..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Så ska de nya seniorbostäderna i Förslöv se ut

45 lägenheter kan vara inflyttningsklara nästa år..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Halva Sveriges befolkning smittad i april

I april månad kommer flest svenskar att smittas, visar beräkningar. Innan månaden är slut kommer runt hälften av befolkningen att vara smittad, enligt professor Tom Britton. – Om det är någon månad som man ska göra sig själv och andra en tjänst genom at.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Kristofferssons rallycrosscomeback hotad

Johan Kristofferssons rallycrossatsning är i fara. Coronaviruset slår hårt mot bilindustrin och finansieringen blir lidande. – Vi är beroende av bilbranschen, säger teamchefen Tommy Kristoffersson.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Friare vardag för djur i nedstängda storstäder

När människor håller sig undan och biltrafiken minskar lämnas större utrymme åt andra invånare i världens storstäder. Bland vinnarna finns kärlekskranka fåglar, som plötsligt kan sjunga ut. I ledan över virustidernas krav på isolering finner många männi.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Stor mängd narkotika funnen i razzia

Fyra män har gripits i centrala Luleå i en narkotikaräd. Männen är i 25- till 30 årsåldern och misstänks för grovt narkotikabrott, alternativt narkotikabrott av normalgraden. Tillslaget skedde under tisdagskvällen efter en spaningsinsats.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.