Västerbottens Folkblad > Nyheter

Wednesday, 01 April, 12:27

Västerbottens Folkblad - 15 okt 11 kl. 11:55

Nya videoinläggVideoinlägg med fladdrande innehåll ser du här!.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya videoinlägg
Expressen - 08 aug 17 kl. 07:57

Stora oron efter stjärnans skrämmande videoinlägg

Sångerskan Sinead O’Connor har publicerat en 12 minuter lång video på sin Facebook.I videon berättar stjärnan att hon är hemlös och om sin kamp för at överleva. Nu är fansen rädda för den den irländska stjärnans hälsa..

Dagensanalys.se - 05 dec 17 kl. 11:23

5 heta digitala spaningar för 2018

2017 börjar närma sig sitt slut och alla har lagt sin budget för det kommande året. Den stora frågan är har man prioriterat rätt och har man koll på användarna? Vi på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 19 jan 16 kl. 11:57

Periscope vill vara världens bästa digitala videoplattform

Tillväxten på Twitter har stagnerat och tjänsten har inte direkt förbättrats, åtminstone inte tillräckligt snabbt. Men så är inte fallet med Twitter Periscope. Twitters microblogg Periscope som de förvärvade för ett år sedan, tjänsten där man kan sända live-streaming video, växer så det knakar just nu.

Dagensanalys.se - 28 feb 18 kl. 12:39

6 viktiga digitala trender som du bör ha koll på under 2018

Alla har idag en strategi för sin digitala marknadsföring och man jobbar med sin digitala transformation. Men det är oerhört mycket man skall ha koll på för att lyckas, vi bjuder på sex heta trender. Här kommer mina 6 heta trender 1.

Dagensanalys.se - 28 feb 18 kl. 12:53

5 viktiga digitala trender som du bör ha koll på under 2018

Alla har idag en strategi för sin digitala marknadsföring och man jobbar med sin digitala transformation. Men det är oerhört mycket man skall ha koll på för att lyckas, vi bjuder på fem heta trender. Här kommer mina 5 heta trender 1.

Skånskan - 18 mar 20 kl. 14:36

Zlatan startar coronainsamling

fotboll Italien är hårt drabbat av coronavirusets spridning.
Nu agerar Zlatan Ibrahimovic för att hjälpa den ansatta vården.
– Italien har alltid gett mig så mycket och i den här dramatiska tiden vill jag ge tillbaka ännu mer till det här landet som jag älskar, säger den svenske fotbollsstjärnan.

Posh24 - 27 nov 12 kl. 08:22

Danny Saucedo i blåsväder efter rasistiskt uttalande!

Danny är näst på tur efter Gina Dirawi att hamna i stormen och nu skakas Melodifestivalen ännu en gång av skandaler innan det ens dragit igång. Efter ett rasistiskt uttalande om "svartingar" i ett videoinlägg på nätet har Danny tvingats be om ursäkt. "Om någon tagit illa vid sig så är jag jävligt ledsen", säger han som ursäkt.

Kristianstadsbladet - 17 sep 13 kl. 13:12

Kvinnliga komiker kritiserar HBO


Att HBO inte drar sig för att visa nakenhet i serier som "True blood", "Girls" och "Game of thrones" är ingen nyhet. Men nu har en rad kvinnliga komiker fått nog och uppmanar till en bojkott av det amerikanska tv-bolagets serier - om inte nakenheten fördelas jämnare mellan kvinnor och män.Det är fyra komiker från humorsajten College Humor som i ett videoinlägg frågar sig varför det kryllar av nakna kvinnor i serierna, medan de nakna männen lyser med sin frånvaro.

Trelleborgs Allehanda - 17 sep 13 kl. 13:12

Kvinnliga komiker kritiserar HBO


Att HBO inte drar sig för att visa nakenhet i serier som "True blood", "Girls" och "Game of thrones" är ingen nyhet. Men nu har en rad kvinnliga komiker fått nog och uppmanar till en bojkott av det amerikanska tv-bolagets serier - om inte nakenheten fördelas jämnare mellan kvinnor och män.Det är fyra komiker från humorsajten College Humor som i ett videoinlägg frågar sig varför det kryllar av nakna kvinnor i serierna, medan de nakna männen lyser med sin frånvaro.

Nyheter 24 - 23 jan 14 kl. 20:43

"Hon skickade använda trosor med posten"Se "Tänk till"Så beskriver han sig själv:

ÖREBRO. Han är den 18-årige killen som nyligen ägnat ett helt program i SVT åt att prata om mens. Dennis "Dewide" Widehammar från Örebro har precis fått sin egen teveserie som börjat sändas i public service-kanalen och på nätet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Jesper mobbades – fick 900 nya vänner på Facebook

STRÄNGNÄS. Jesper Lundin, 18, laddade upp ett klipp på sin Facebook där han gick ut med en vänskapsannons.
"Jag har inte haft det så lätt i livet, jag har blivit mobbad och kallad tjockis.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.