Opinionen.se > Opinion

Sunday, 05 April, 15:19

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Juholt säger sig ha 100 procent
Håkan Juholt intervjuades på lördagsmorgonen av TV4 och sade då att förtroendet för honom i Socialdemokraternas verkställande utskott är 100 procent. Att några av medlemmarna i utskottet inte skulle ha förtroende för Håkan Juholt tillbakavisade han med orden att det inte fungerar så. Det är som att vara gravid, enligt Juholt, angående huruvida utskottets förtroende för honom. "Antingen har man det eller så har man det inte.".
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Juholt, TV4, Socialdemokraternas, Håkan Juholt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Juholtsäger sig ha , 100procent
Nyheter 24 - 11 jun 11 kl. 11:43

SSU-basen om Juholts 100 första dagar


Våga öppna och modernisera partiet, säger Jytte Guteland. Avgående SSU-ordföranden och tidigare Nyheter24-bloggaren Jytte Guteland intervjuas av Nyheter24 om socialdemokratins framtid och Håkan Juholts 100 första dagar. Guteland har tidigare sagt att de 100 första dagarna blir avgörande Juholts framtid.

BT - 07 okt 11 kl. 12:26

Juholt informerades redan i somras

S-ledaren Håkan Juholt har under flera år fått full ersättning för övernattningsboende i Stockholm - trots att lägenhetens delats med hans sambo.
- Jag har inte haft koll på reglerna, säger han.
Men Juholt informerades redan i somras, enligt riksdagsförvaltningen.

Kristianstadsbladet - 29 sep 12 kl. 12:56

Juholt tvistar med S om 100 000


Socialdemokraterna och den förre partiledaren Håkan Juholt bråkar om en advokaträkning på 100 000 kronor, skriver Expressen.I samband med rapporteringen kring hyresersättningen för hans lägenhet hösten 2011 vände sig Juholt till partikansliet för att anlita en advokat som skulle undersöka om det gick att stämma Aftonbladet och Expressen.Partikansliet sade nej, men Juholt anlitade ändå en advokat.

BT - 07 okt 11 kl. 10:24

Juholt: Hade inte koll på reglerna

S-ledaren Håkan Juholt har under flera år fått full ersättning för övernattningsboende i Stockholm - trots att lägenhetens delats med hans sambo.
Juholt lovar nu att betala tillbaka pengarna.
- Jag har inte haft koll på de regler som finns och det är jag ledsen för, säger Håkan Juholt inför ett stort pressuppbåd på en presskonferens på Socialdemokraternas partikansli.

BT - 07 okt 11 kl. 08:53

Juholt : "Jag kände inte till reglerna"

Upp till 90 000 kronor kan S-ledaren Håkan Juholt vara skyldig riksdagen för att inte ha redovisat sina boendeförhållanden korrekt, skriver Aftonbladet. Juholt lovar nu att betala tillbaka summan. Riksdagsledamöter får ersättning för övernattningsboende i Stockholm.

BT - 03 mar 14 kl. 07:51

Glad Juholt åter i blickpunkten

– Den borgerliga alliansen är slut som politisk kraft och kommer att förlora valet. Men det gäller att vi vinner det också! En stridslysten och energisk Håkan Juholt besökte i går partikamraterna i 100-årsfirande Kinna S-förening och förklarar med eftertryck att han inte saknar partiledartiden.

Sydsvenskan - 10 okt 11 kl. 06:30

Juholt förnekar varning Expert: Misstagen har varit till Juholts fördel

En S-ledare under press slog tillbaka igår. - Det är lögn, säger Håkan Juholt om att han redan 2009 skulle ha förstått att riksdagens bostadsbidrag var för stort.
Vid en hastigt inkallad pressträff i fredags gjorde Juholt en så kallad pudel genom att lägga sig platt för avslöjandet om att han sedan 2007 har tagit emot 160 000 kronor för mycket i bidrag från riksdagen för dubbel bosättning.

Helsingborgs Dagblad - 29 sep 12 kl. 12:58

Juholt tvistar med S om 100 000

Socialdemokraterna och den förre partiledaren Håkan Juholt bråkar om en advokaträkning på 100 000 kronor, skriver Expressen. I samband med rapporteringen kring hyresersättningen för hans lägenhet hösten 2011 vände sig Juholt till partikansliet för att anlita en advokat som skulle undersöka om det gick att stämma Aftonbladet och Expressen. Partikansliet sade nej, men Juholt anlitade ändå en advokat..

BT - 17 jan 12 kl. 09:03

Håkan Juholt är på hemmaplan i Sälen

Håkan Juholts besök på rikskonferensen Folk och Försvar i Sälen kan jämföras med herrarnas 100-meters lopp under Olympiska spelen. Det finns betydligt viktigare programpunkter, men det är Juholts närvaro som väcker det ojämförligt största intresset. Salen är fullsatt under föredraget ?

Nyheter 24 - 16 jan 12 kl. 14:29

Idrottspsykologen: "Så ska Juholt palla trycket"


"Det ska vara eftertraktat att vara medlem i sossarna. Det finns ett skäl till att alla vill spela i Barcelona och inte i Mjällby." Krisen är total.

Nyheter 24 - 20 jan 12 kl. 23:14

Juholt kallar till presskonferens på lördagen


Enligt ett pressmeddelande ska Socialdemokraternas partiordförande Håkan Juholt hålla en pressträff i Oskarshamn på lördag eftermiddag Håkan Juholt och det verkställande utskottet ska vara överens om att han måste lämna posten som partiledare för Socialdemokraterna. Detta rapporterar TV4-Nyheterna som talat med en "insatt S-källa".I så fall ska avgången presenteras inom kort, "under ordnade former".?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.