Expressen > Nyheter

Sunday, 29 March, 05:28

Expressen - 15 okt 11 kl. 13:31

S-väljare vill att Juholt sitter kvarFörtroendet sviktar bland de egna men de flesta vill ända att Håkan Juholt sitter kvar som S-ledare, enligt två opinionsundersökningar. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Juholt, Håkan Juholt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S-väljarevill att , Juholtsitter , kvar
BT - 20 jan 12 kl. 13:08

Håkan Juholt kvar - tills vidare

Håkan Juholt sitter tills vidare kvar som partiledare, trots att några S-distrikt öppet krävt hans avgång. Se tv-klippet längst ned i artikeln. Striden riskerar att klyva Socialdemokraterna ?

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 12 kl. 20:40

Juholt kvar ? oklart hur länge

Håkan Juholt sitter kvar som partiledare för Socialdemokraterna ? men frågan är hur länge. Flera distrikt har öppet krävts hans avgång och bedömare tror att Juholt sitter fortsatt osäkert..

NT - 20 jan 12 kl. 20:37

Juholt kvar - oklart hur länge

Håkan Juholt sitter kvar som partiledare för Socialdemokraterna - men frågan är hur länge. Flera distrikt har öppet krävts hans avgång och bedömare tror att Juholt sitter fortsatt osäkert..

UNT - 20 jan 12 kl. 20:37

Juholt kvar - oklart hur länge

Håkan Juholt sitter kvar som partiledare för Socialdemokraterna - men frågan är hur länge. Flera distrikt har öppet krävts hans avgång och bedömare tror att Juholt sitter fortsatt osäkert..

Sydsvenskan - 08 jul 18 kl. 04:00

Ett annat val med Juholt kvar?

S kan ha förlorat en möjlighet att fånga fler missnöjda väljare..

Helsingborgs Dagblad - 08 jul 18 kl. 04:00

Ett annat val med Juholt kvar?

S kan ha förlorat en möjlighet att fånga fler missnöjda väljare..

DI - 20 jan 12 kl. 13:30

Därför sitter Juholt kvar

Partikulturen, bristen på motkandidater och det faktum att valet börjar närma sig är de främsta skälen till att Håkan Juholt troligen får sitta kvar som partiledare för S. Det säger författaren och S-kännaren Christer Isaksson..

UNT - 20 jan 12 kl. 16:45

FLASH:Juholt kvar som S-ledare

Håkan Juholt sitter kvar som partiledare för Socialdemokraterna. Verkställande utskottet har fortsatt förtroende för honom..

Sydsvenskan - 20 jan 12 kl. 16:45

Juholt kvar som S-ledare

Håkan Juholt sitter kvar som partiledare för Socialdemokraterna. Verkställande utskottet har fortsatt förtroende för honom.
.

Kristianstadsbladet - 20 jan 12 kl. 16:47

Juholt kvar som partiledare

Foto: Scanpix
"Han har åkt hem till Oskarshamn för att vila."
Efter flera långa överläggningar under tordagen och fredagen kom Jämtin ut för att berätta vad som sagts på Socialdemokraternas verkställande utskott. Verkställande utskottet har fortsatt förtroende för Juholt och han sitter kvar, men har efter de långa mötena åkt hem till Oskarshamn för att vila upp sig efter den turbulens som varit i media den senaste tiden.

E24 - 21 jan 12 kl. 03:02

Juholt kvar - men vad händer i dag?

Socialdemokraternas verkställande utskott har deklarerat sitt fortsatta förtroende för Håkan Juholt. Men enskilda socialdemokrater och flera partidistrikt har krävt partiledarens avgång. Och allt eftersom fredagen gick blev ryktena intensivare om att VU egentligen beslutat att han inte kan sitta kvar..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Explosion i södra Stockholm

En kraftig explosion inträffade i ett flerfamiljshus i Bredäng södra Stockholm.– Det är en stor smäll i en lokal som höll på att byggas till en restaurang, säger Tomas Lundén, ledningsoperatör vid Räddningscentralen mitt, till Aftonbladet..

Expressen - 30 minuter sedan

Konstskolan rycker in – hjälper vården med visir

Sjukvården får hjälp från oväntat håll. Konstfack är en av alla skolor som nu hjälper till – genom att tillverka visirbågar. – Det känns bra att man kan göra något i den här situationen, säger Gunnar Söder, lärare och ansvarig för industridesignverkstaden..

Expressen - 30 minuter sedan

Sjuksköterskan larm: Vi återanvänder utrustning

Svensk sjukvårdspersonal går på knä i coronans Sverige. Sjuksköterskan Jenny, 28, vittnar om långa arbetspass och hur personal måste återanvända skyddsutrustning.– Det var inte detta vi lärde oss i skolan.

Expressen - 1 timme sedan

Så påverkas lungorna om man blir sjuk av covid-19

Medan många influensavirus särskilt drabbar de övre luftvägarna söker sig det nya coronaviruset vidare och angriper celler djupt ner i lungorna. Där kan viruset orsaka allvarlig lunginflammation – som alla drabbade inte överlever. Den lunginflammation som coronasjuka får skiljer sig även från andra typer av lunginflammation.

Expressen - 3 timmar sedan

Nordkorea avfyrade projektil mot japanska havet

Nordkorea har avfyrat någon typ av raket i japanska havet, rapporterar den sydkoreanska nyhetsbyrån Yonhap.Mer detaljer är fortfarande oklara. .

Expressen - 4 timmar sedan

Teorin: Förlorat smak- och luktsinne kan vara corona

Att tappa smak- och luktsinne kan vara ett tecken på du har smittats av coronaviruset.Det menar forskare i Storbritannien som tagit del av studier i Kina, Sydkorea och Italien.Framför allt gäller det yngre personer som på grund av de milda symtomen inte vet om att de bär på smitta och därför blir ”dolda smittobärare”, skriver Business Insider..

Expressen - 4 timmar sedan

Vännerna sörjer profilen: ”Vi var som syskon”

Vännerna sörjer radioprofilen Kerstin Behrendtz.En av dem är programledaren Micke Cederberg, som hade ett rum hos henne i tolv år.– Vi var som syskon, säger han.

Expressen - 4 timmar sedan

Hon smittades först: ”Jag trodde det var influensa”

Allt tyder på att coronapandemin tog sin början i Wuhan. Nu har myndigheter hittat en trolig ”patient zero” – den första som kan ha smittats av viruset.– Jag trodde det var influensa, säger Wei Guixian till The Paper.

Expressen - 5 timmar sedan

Så skyddas ”Stjärnornas stjärna”-artisterna av TV4

Nano blev den som tvingades lämna ”Stjärnornas stjärna” i fredagens program, där musikal var temat.Återigen spelades programmet in utan publik och coronavirusets spridning gör att man inom produktionen hela tiden måste tänka på säkerheten.De tävlande hålls i så stor utsträckning det går åtskilda från de andra.

Expressen - 5 timmar sedan

Radioprofilen Kerstin Behrendtz död i corona

Den kända radioprofilen Kerstin Behrendtz har avlidit i coronaviruset vid 69 års ålder. Nu vädjar hennes dotter Emma om att människor ska ta den dödliga smittan på allvar. – Hon fick veta att hon hade corona i måndags morse.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.