Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 01 April, 03:59

Aftonbladet - 15 okt 11 kl. 13:12

Endre och Hobert ska skilja sigKrlekshistorien tar slut efter 13 r ?nu skiljer sig Lena Endre och Richard Hobert?Vi kommunicerar fr nrvarande inte alls?.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Endreoch , Hobertska , skiljasig
Expressen - 15 okt 11 kl. 12:56

Endre och Hobert skiljer sig

Kärleken växte sig stark på en inspelning och ledde till kändisbröllop på Österlen. Nu skiljer sig Lena Endre, 56, och Richard Hobert, 59. Paret bekräftar för Expressen.

Expressen - 25 jan 12 kl. 12:27

Endre och Hobert kämpar för äktenskapet

Efter sitt framträdande i direktsändning från Guldbaggegalan och dans på efterfesten lämnade Lena Endre och Richard Hobert tillställningen tillsammans. Nu berättar personer i parets närhet att de ser över om äktenskapet kan repareras. - Det sköter de så bra själva, säger parets vän, Monica Nordlund, som var med på Cirkus i måndags.

Expressen - 14 apr 12 kl. 20:00

Betänketiden snart ute för Endre och Hobert

Tiden rinner ut för Lena Endre och Richard Hobert. Snart går skilsmässans betänketid ut och Lena måste nu välja om hon ska ta tillbaka sin make eller inte. - Det finns så mycket rykten till höger och vänster, säger Richard till EXTRA..

Expressen - 24 maj 12 kl. 08:20

Endre och Hobert återförenade i Cannes

Här återförenas Lena Endre och Richard Hobert på röda mattan. Paret, som fått förlängd betänke­tid på sin skilsmässo­ansökan, vimlade tillsammans under filmfestivalen i Cannes..

Expressen - 18 apr 13 kl. 15:59

Endre och Hobert åker på semester ihop

Lena Endre och Richard Hobert semestrar ihop. Ex-makarna möter våren tillsammans i romantiska Antibes där de fortfarande har lägenhet ihop. - Vi är väldigt goda vänner, säger Richard till EXTRA..

Expressen - 19 okt 13 kl. 13:42

Endre om Hobert: "Vi är vänner i dag"

Ett år efter skilsmässan - nu berättar Lena Endre för Mitt i relationen med Richard Hobert, och att leva utan en man. ? Jag har alltid levt i förhållande.

Kristianstadsbladet - 19 feb 14 kl. 07:08

Lena Endre kär igen


Två år efter skilsmässan med regissören Richard Hobert har Lena Endre hittat kärleken igen. För Expressen berättar skådespelerskan att hon och konstnären Martin Wickström nu är ett par. - Jag är väldigt glad, säger hon till tidningen.

Västerbottens Folkblad - 19 feb 14 kl. 07:10

Lena Endre kär igen

Två år efter skilsmässan med regissören Richard Hobert har Lena Endre hittat kärleken igen. För Expressen berättar skådespelerskan att hon och konstnären Martin Wickström nu är ett par. — Jag är väldigt glad, säger hon till tidningen.

Trelleborgs Allehanda - 19 feb 14 kl. 07:08

Lena Endre kär igen


Två år efter skilsmässan med regissören Richard Hobert har Lena Endre hittat kärleken igen. För Expressen berättar skådespelerskan att hon och konstnären Martin Wickström nu är ett par. - Jag är väldigt glad, säger hon till tidningen.

Expressen - 18 feb 14 kl. 19:06

Efter skilsmässan - Lena Endre kär igen

Efter skilsmässan mellan skådespelaren Lena Endre, 58, och regissören Richard Hobert, 62, har Lena Endre hittat kärleken igen. Hennes nye man är konstnären Martin Wickström, 56. – Jag är väldigt glad, säger Lena Endre..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.