Nyheter 24 > Inrikes

Sunday, 05 April, 09:05

Nyheter 24 - 15 okt 11 kl. 13:19

Väljarna har tappat förtroendet för Håkan Juholt
Håkan Juholt har stöd av Socialdemokraternas högsta ledning. Men bland väljarna är förtroendet för honom lågt ? 42 procent tycker att han borde avgå, det visar en undersökning av Sifo/SvD. Igår blev det klart att partiledaren Håkan Juholt har Socialdemokraternas verkställande utskotts stöd. Men väljarnas förtroende för honom har rasat efter uppgifterna om bidragsfel.
Läs mer på Nyheter 24
Läs mer om:
Håkan Juholt, Juholt, Socialdemokraternas, SifoSvD, SifoSvd, Socialdemokraterna, TV4

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väljarnahar tappat , förtroendetför , Håkan, Juholt
SVT Debatt - 03 okt 13 kl. 09:20

Väljarna vacklar mer än någonsin

VALET 2014 Aldrig tidigare har andelen osäkra väljare inför riksdagsvalet varit så stor. Därför är valet långt ifrån avgjort, även om väljarna tycker att Socialdemokraterna har bäst politik i flera viktiga frågor. Det värsta som kan hända är att de osäkra väljarna inte röstar alls.

Cornucopia - 17 okt 13 kl. 11:48

Gästinlägg: #Stridshingsten Reinfeldt kan sova gott inför valet 2014

Nedanstående är ett gästinlägg av Per Wikholm, fd omvärldsanalytiker på kommunikationsavdelningen vid socialdemokratiska partistyrelsens expedition under åtta år.
Precis som ett år innan valet 2010 har den rödgröna oppositionen redan börjat ta ut segern i förskott baserat på partisympatiundersökningar. Det ses som en självklarhet att Stefan Löfven kommer att bli regeringsbildare nästa år, såväl i gammelmedia som på denna blogg.

BT - 20 jul 14 kl. 11:37

Småpartier kan få svårt i valet

Flera nya partier är med och slåss om väljarna i höst. Men nykomlingar kan få det tufft. De möter stenhård konkurrens, och den som har opinionen med sig riskerar att få sina hjärtefrågor övertagna av etablerade partier.

BT - 01 jul 14 kl. 21:04

Var medlem i ND: "Väljarna förstår"

Daniel Persson, SD:s ordförande i Bollebygds kommun, har varit medlem i Nationaldemokraterna. – Jag tror väljarna förstår att vi alla är vanliga människor som gör misstag i livet. För två år sedan aviserade Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson att det råder nolltolerans mot extremister och rasister i partiet.

Sydsvenskan - 21 apr 16 kl. 19:11

Ta tag i rodret, Löfven. Väljarna vill se en tydlig kurs.

Statsminister Stefan Löfven (S) började torsdagen med att hålla ett litet barn i sin famn."En underbar upplevelse", sade han till TT om sitt möte med prins Alexander.Fullt så underbart blev det inte i riksdagen på eftermiddagen.

Kristianstadsbladet - 11 dec 12 kl. 04:04

Utsparkad av väljarna

Riksdagen håller på att se över reglerna för riksdagsledamöternas avgångsförmåner. Enligt det förslag som nu diskuteras ska en riksdagsledamot få en garanterad försörjning i högst två år jämfört med femton år i dag.
Dagens väl generösa avgångsvederlag sticker i ögonen hos många ?

BT - 05 mar 14 kl. 08:34

Myter som skadar förtroendet

Det finns en gammal sanning som säger att väljarna blir klokare under ett valår. Kunnigare och mer intresserade ser de fram emot valdagen. Ett valdeltagande kring 80 procent bekräftar detta och ger svenska politiker en bas av förtroende att verka utifrån.

Dagens PS - 20 apr 17 kl. 08:34

Väljarna flyr MP – Fridolin ”inte trovärdig”

Aftonbladet berättar i dag, torsdag, att MP störtdyker till 2,5 procent i tidningens och Inizios väljarbarometer. Därmed har partiet – konstaterar AB – förlorat två tredjedelar av sina väljare sedan riksdagsvalet. Opinionsstödet har minskat med hela 4,4 procentenheter sedan valet och partiet hamnar alltså långt utanför riksdagsspärren om det vore val i dag.

Nerikes Allehanda - 11 sep 14 kl. 05:15

Men det kan bli rörigt efteråt

Hoppsan. Det mesta talar för att riksdagen även under nästa mandatperiod har åtta partier. När nu Alliansen närmar sig De rödgröna i opinionsmätningarna är det de små partierna i Alliansen som går framåt.

Alliansfritt Sverige - 25 jun 12 kl. 13:02

Väljarna ratar C:s miljöpolitik

MILJÖ. Centern är riksdagens minst tydliga parti. Nu visar en ny mätning att partiet inte ens lyckas vara tydliga på en för partiet central fråga: klimatfrågan.

Supermiljöbloggen - 17 okt 13 kl. 14:48

Förtroendet för partiernas klimatpolitik skiljer sig stort

Kan spela roll nästa år då klimatet kan bli en viktig valfråga, det spår pr-byrån Westander som ligger bakom undersökningen. Under partiledardebatten i riksdagen i går kom klimatfrågan upp flera gånger. Bland annat förklarade statsminister Fredrik Reinfeldt (M) regeringens politik så här: ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.