Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 06 April, 13:41

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 11 kl. 13:01

Varg i Värmland sköts under älgjaktEn varg sköts under pågående älgjakt i Hagforstrakten i Värmland i fredags, rapporterar lokala medier. När vargen angrep en hund i jaktsällskapet sköt hundägaren vargen till döds. Länsstyrelsen är informerad och vargkroppen ska föras till Statens veterinärmedicinska anstalt i Uppsala. Händelsen är också polisanmäld, vilket sker med automatik i sådana här sammanhang..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Värmland, Hagforstrakten, Statens, Uppsala

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vargi , Värmland, skötsunder , älgjakt

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Virusdrabbat kryssningsfartyg får lägga till

Det coronadrabbade kryssningsfartyget The Ruby Princess får lägga till 80 kilmeter söder om Sydney efter drygt två veckor till havs. Fartyget har tillåtits att komma in till hamn sedan 200 personer ur den cirka 1 000 personer stora besättningen börjat v.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Kina oroar sig för importerade fall av corona

Kina kommer att jobba hårdare för att förhindra att coronaviruset tar sig in över landets gränser. Det meddelar regeringen efter ett möte lett av premiärminister Li Keqiang. Risken för att viruset förs in via landgränserna har ökat, enligt regeringen so.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Över 50 000 har dött av corona i Europa

Över 50 200 människor har avlidit sedan de har smittats av coronaviruset i Europa. Det framgår av en sammanställning som nyhetsbyrån AFP har gjort och som utgår från officiellt bekräftade fall. Det innebär att Europa är den kontinent i världen som har f.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

SvFF permitterar – förbundskaptenerna berörs

Svenska fotbollförbundet permitterar 90 medarbetare, meddelar SvFF på sin hemsida. Bland dem som omfattas av beslutet märks bland andra förbundskaptenerna och assisterande förbundskaptenerna för dam- och herrlandslagen. "Vi påverkas precis som alla andr.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Getinge ökar produktion av ventilatorer

Medicinteknikbolaget Getinge drar upp produktionen av ventilatorer ytterligare. Ventilatorer, eller respiratorer, används på intensivvårdsavdelningar och har kommit att bli en bristvara världen över i coronapandemin. Tillverkningskapaciteten landar nu p.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Vattenkonferens i Stockholm ställs in

Flera tusen deltagare från över 130 länder väntades till vattenkonferensen World Water Week i Stockholm i slutet av augusti. Men nu ställs årets upplaga in, på grund av den globala spridningen av coronaviruset. I ett pressmeddelande konstaterar arrangör.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Dystra siffror från BMW

Tyska biljätten BMW rapporterar ett försäljningstapp på drygt 20 procent för första kvartalet i spåren av coronakrisen. Under perioden januari–mars backade försäljningen med 30 procent i Kina och cirka 18 procent på den europeiska respektive nordamerika.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Hans Rosenfeldt tillbaka med romanserie

Skaparen bakom tv-serierna "Bron" och "Marcella", Hans Rosenfeldt, har tidigare skrivit sex deckare om kriminalpsykologen Sebastian Bergman tillsammans med Michael Hjorth. Nu är han tillbaka med sin första egna spänningsserie. Den första delen, "Vargsom.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Tyskland hoppas lätta på restriktionerna

Tyskland vill gå från nedstängning till pandemisk kontroll så fort som möjligt, enligt ett dokument från inrikesdepartement som nyhetsbyrån Reuters tagit del av. Lättnader av de restriktioner som gäller i dag kan enligt texten bli aktuella när infektion.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Avbokningar kan slå hårt mot Forum Örkelljunga

Men för tidigt att se ekonomiska konsekvenser för kommunen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.