GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 04 April, 11:29

GöteborgsPosten - 14 okt 11 kl. 15:39

Men Torbjörn har lagt sigTorbjörn Nilsson är magsjuk. Nu riskerar han att missa lördagens dramatik då Göteborg går för SM-guld..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Torbjörn, Nilsson, Göteborg, SM

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Men Torbjörnhar , lagtsig
Sydsvenskan - 09 aug 14 kl. 05:30

Torbjörn Klittervall

Energirådgivaren och skyddsingenjören Torbjörn Klittervall, Södra Sandby, har avlidit, vid en ålder av 77 år, efter lång tids sjukdom. Han efterlämnar närmast hustrun Ragnhild, döttrarna Marie, Kristina och Kåkå, barnbarn, syster och syskonbarn.Vår vänskap började med diskussioner kring rent yrkesmässiga ämnen, men mötena och kontakterna kom sedemera att bli mångfasetterade och avhandla vitt skilda kunskapsområden.

YLE - 10 apr 17 kl. 14:44

Torbjörn Kevin: Valresultatet i Åbo är historiskt - ett exceptionellt val på flera sätt

Den politiska kulturen kommer att förändras i Åbo. Det tror Torbjörn Kevin, Åbo underrättelsers långvariga chefredaktör, som konstaterar att valet i Åbo är exceptionellt. - Jag har bevakat Åbopolitiken i många, många år och det är sällan det sker så här stora förändringar i Åbo.

BT - 16 jul 14 kl. 20:37

Torbjörn fortfarande försvunnen - polisen har lagt ner sökandet

Sökandet efter Torbjörn 82, går nu in i en ny fas. Letandet fortsätter, men nu i mindre organiserad skala. Demente Torbjörn Jonsson som försvann från sitt hem på Norrmalm natten mellan lördag och söndag har sedan dess eftersökts av polisen, hemvärnet och Missing people.

Skånskan - 20 jul 19 kl. 04:30

”Det lyste i ögonen på Hysén och Torbjörn Nilsson”

Hässleholm Som fotograf har han bevakat friidrotts-VM, fotbolls-VM, OS och haft hela världen som arbetsplats. Timmarna som han ideellt lagt ner i IFK Hässleholm är oräkneliga. Men när Lennart Månsson på måndag fyller 70 år är han på den plats han trivs bäst – i sommarhuset i Åhus.

ÖstersundsPosten - 05 jun 17 kl. 08:30

Torbjörn har lagt ut sina vinternät på Storsjön i 40 år

Isen på Storsjön väster om rödöbron har precis blivit 20 centimeter tjock. Det är första februari och en ivrig Torbjörn Sjödin kan äntligen ge sig ut.
– Nu har jag väntat länge nog, nu ska isnäten ut, säger han..

Uppsalanyheter.se - 11 sep 14 kl. 04:43

Ligan stal deras husbilar - försäkringsbolagen vägrar att ersätta förlusten

Familjen Johansson från Uppsala och småföretagaren Torbjörn Malm från Hägersten blev utsatta för samma liga när man hyrde ut sina husbilar. I båda fallen hyrde bedragaren en husbil och lämnade aldrig tillbaka den.Familjen Johansson från Uppsala och småföretagaren Torbjörn Malm från Hägersten blev utsatta för samma liga när man hyrde ut sina husbilar.

Skånskan - 30 jan 19 kl. 14:05

”Känns bra att få Eslövsbornas stöd”

ESLÖV Anderssons gatuköks ägarfamilj fick i helgen ta emot en rad sympatier efter att Skånskan berättat om striden mot Eslövs kommun.
– Det känns jättebra, och jag är 100 procent säker på att vi har kommuninvånarna med oss i detta, säger en av ägarna Torbjörn Jönsson.I snart tre år har deras bolag Anderssons Gatukök AB drivit verksamheten på Föreningstorget.

Skånskan - 20 nov 19 kl. 17:09

”S har bidragit till integrationshaveri”

MALMÖ
Otryggheten måste bort, gängen ska krossas och den fristad som Malmö länge kunnat vara är hotad på grund av ett integrationshaveri, hävdade oppositionsrådet Torbjörn Tegnhammar (M) bland annat under den allmänpolitiska debatten.Från Vänsterpartiet fick M en känga apropå den omdebatterade Staffanstorpsfilmen där det visar sig att en av statisterna är en moderat politiker.
– Det måste vara härligt att vara moderat i eran värld där rapsfälten alltid är gula.

Skånskan - 16 apr 19 kl. 05:00

KD-topp: Ekelunds stil omöjliggör samarbete

SVALÖV Efter att alliansstyret spruckit rämnar fasaden och nu blottläggs de interna motsättningar som kantat samarbetet.
KD-ledaren Aase Jönsson har tappat tålamodet med liberalen Torbjörn Ekelunds stil, som hon beskriver som bufflig.
Hon har svårt att tänka sig att sitta i ett nytt styre tillsammans med honom.

Skånskan - 04 jul 19 kl. 05:00

Liberalerna ser sig som en blåslampa och vakthund

Svalöv När dammet väl lagt sig efter maktskiftet i Svalövs kommun har det blivit dags för det nya styret bestående av Sverigedemokraterna, Moderaterna och Kristdemokraterna att skrida till verket.
Med på tåget är Liberalerna som kommit att bli kommunens verkliga vågmästare.Versionerna går i sär om hur Svalövs kommuns nya styre egentligen såg dagens ljus.

Skånskan - 11 jul 18 kl. 14:44

Rekord i motioner väcker kritik från S

Staffanstorp Ett svårslaget rekord för en kommun. Så kallar oppositionens Torbjörn Lövendahl (S) det faktum att 78 motioner just nu ligger obesvarade i Staffanstorp.
– Vissa av dem har legat i flera år, säger han.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Inget titelförsvar för Joshua

Den brittiske boxaren Anthony Joshuas titelförsvar mot bulgaren Kubrat Pulev, 38, kommer inte att avgöras i London den 20 juni..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Kvinna med barnvagn våldtogs – straffet sänks

Norges Høyesterett sänker straffet för en man som dömts för att ha våldtagit en kvinna som var ute på barnvagnspromenad i Tønsberg i fjol. Mannen dömdes inledningsvis till sju års fängelse, men domen överklagades och påföljden skärptes till åtta år i Agder lagmannsrett..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Förlängd reseavrådan till 15 juni

Res inte – förrän tidigast i sommar..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

"Vi ska klara det värsta scenariot också"

Vårddirektören: I Västra Götaland ska IVA-platserna räcka..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Värmdö kommun: Kom inte hit

Stockholmare uppmanas att inte resa till andra delar av landet, inte minst under påsken, för att bromsa spridningen av coronaviruset. Nu vädjar Värmdö kommun, som ligger öster om huvudstaden men inom Region Stockholms sjukvårdsområde, om att människor ska undvika besök i "vår vackra skärgård" de kommande veckorna..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

H&M rusade och föll på svag börs

Stockholmsbörsen backade på handelsveckans sista dag i linje med de stora börserna i Europa..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Bil fattade eld vid Agnesbergsmotet

Tre brandbilar larmades efter bilbrand på E45..

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

Janne Anderssons kritik: ”Säger att vi ljuger”

Robin Quaison har kritiserat Uefa som inte straffade Rumänien för supportrarnas rasistiska påhopp mot honom och Alexander Isak..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Dortmund upplåter arenan till coronapatienter

Borussia Dortmund gör om delar av sin arena till ett medicinskt center att använda under bekämpningen av coronapandemin..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Miljöfrågan allt viktigare – fler positiva till kärnkraft

Väljarnas oro kan sätta press på politikerna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.