Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 31 March, 15:05

Aftonbladet - 15 okt 11 kl. 12:23

De är störst på TwitterKvinnorna dominerar Twittertoppen ? och nöjesprofilerna regerar klartMen en politiker utmanar ? och har klättrat högt på listan..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Twitter, Twittertoppen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De är störst, Twitter
Cornucopia - 21 aug 19 kl. 15:42

Lockar Twitter-moderaterna väljare till partiet?

Moderaternas mer högljudda riksdagsmän på Twitter - Bali, Ericson och Beckman - har i dagarna varit utsatta för medial kritik (från förstås annat håll än moderat) för sina utspel och åsikter. De ses av en del som en tillgång för Moderaterna, men lockar de egentligen väljare eller handlar det bara om följare från andra partier, som bara vill få sina åsikter bekräftade?Moderaterna.

Dagensanalys.se - 14 dec 17 kl. 10:13

Fattar du inte Twitter? Du är inte ensam!

Microbloggen Twitter har funnits i äver tio år, och ändå verkar människor ha svårt att förstå hur de ska komma igång och använda plattformen. Det har även Twitter själva uppmärksammat, och har nu gett ut två reklamfilmer som visar hur du ska göra, de är dessutom hysteriskt roliga! Du kanske tycker att det inte är så svårt att komma igång med olika sociala plattformar, men det gäller dessvärre inte för alla.

Dagensanalys.se - 19 feb 19 kl. 22:55

Nu måste svenska politiker få godkänt av Twitter

Twitter utökar sin annonskontroll för politisk reklam. Nu måste alltså även svenska politiker tillsammans med övriga inom EU, USA, Australien och Indien få godkänt av Twitter. Om du är politiker och vill annonsera på Twitter måste du först gå igenom en certifieringsprocess där du visar att du faktiskt är du och att du befinner dig i den region där du vill annonsera.

Nyheter 24 - 24 okt 13 kl. 18:45

Facebook ? inte längre störst bland ungaDe populäraste sociala medierna

Twitter är numera viktigare för ungdomar än Facebook. Det stora regimskiftet konstateras i en färsk undersökning från Piper Jaffray som presenteras varje halvår. Bara 23 procent av de tillfrågade, som är i åldrarna 13-19 år, sa att Facebook är det viktigaste sociala mediet för dem.

Dagensanalys.se - 28 sep 16 kl. 15:16

Är det Disney som kommer att köpa Twitter?

Kommer den blå fågeln att ägas av mediekoncernen Disney? Det är frågan när nu ytterligare en part tillkommit bland de bolag som sägs fundera på att lägga ett bud på mikrobloggen, efter att nyheten om en kommande försäljning tagit fart över hela världen. Nu har finns det förstås inga helsäkra, officiella uppgifter kring att Twitter ska säljas, så detta – tillsammans med ryktena om andra budgivare – är inget som man ska ta med 100 procents säkerhet.

YLE - 11 apr 17 kl. 12:17

Sport värvade HPK-backar – KooKoo och Jukurit förstärkte också leden

Ligalaget Sport från Vasa har förstärkt sina bakre led med två HPK-backar. Kouvolaklubben KooKoo har förstärkts med anfallaren Toni Kähkönen och backen Emil Kristensen, Jukurit med Markku Flinck. Sports säsong tog slut redan efter grundserien men laget ligger inte på latsidan.

Dagensanalys.se - 14 dec 17 kl. 12:31

Twitter gör som de andra, och mäter hur många som sett en video

Att kunna se hur många som tittat på ett videoklipp är för många ett viktigt mått. Det ger en möjlighet att jämföra hur väl en video fungerar på olika plattformar, samt se om räckvidden kan behöva en skjuts genom köpt räckvidd. Därför är det glädjande att även Twitter nu hakar på tåget.

Sydsvenskan - 12 jul 14 kl. 05:30

Twitter – det nya monstret

I århundraden har människor fantiserat om homonculi, frankensteinska monster och dockor med auktoritetsproblem; tillverkade varelser som tänker och känner som vi.Nu har Twitter sällat sig till Pinocchio och de andra levande egocentrikerna. Bekräftelsen kom i veckan i en rubrik på min egen tidnings webb: ”Så retas Twitter efter Tysklands kross”.

Kristianstadsbladet - 02 sep 14 kl. 05:30

Sjöstedt får störst eko på Twitter

Feministiskt initiativs Gudrun Schyman är den partiledare som är mest aktiv på Twitter, enligt en ny studie. Men Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt får störst genomslag.
Schyman står i snitt för 19,3 tweets om dagen, betydligt fler än Centerns Annie Lööf som med 10,7 tweets per dag är näst mest aktiv.

BT - 02 sep 14 kl. 05:30

Sjöstedt får störst eko på Twitter

Feministiskt initiativs Gudrun Schyman är den partiledare som är mest aktiv på Twitter, enligt en ny studie. Men Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt får störst genomslag. Schyman står i snitt för 19,3 tweets om dagen, betydligt fler än Centerns Annie Lööf som med 10,7 tweets per dag är näst mest aktiv.

Barometern - 02 sep 14 kl. 07:00

Sjöstedt får störst eko på Twitter

Feministiskt initiativs Gudrun Schyman är den partiledare som är mest aktiv på Twitter, enligt en ny studie. Men Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt får störst genomslag. Schyman står i snitt för 19,3 tweets om dagen, betydligt fler än Centerns Annie Lööf som med 10,7 tweets per dag är näst mest aktiv.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.