Västerbottens Folkblad > Nyheter

Monday, 06 April, 06:06

Västerbottens Folkblad - 15 okt 11 kl. 12:27

Från värmen ut i kylanLördag 15 Oktober 12:27 Tillbaka efter en katastrofal vecka men ändå nyttig. Hej allesammans. Om jag nu har kvar några läsare så är jag hur som helst tillbaka i svearike. Det har sannerligen hänt en del i fotbolls-Umeå undertiden jag ? Continue reading ?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Oktober, Tillbaka, umeå

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Från värmenut i , kylan
BT - 14 mar 13 kl. 13:41

Kylan blir kvar minst en vecka till

Den för årstiden ovanligt stränga kylan i landet biter sig fast och blir kvar hela nästa vecka, enligt SMHI:s senaste prognos. Kylan kan ställa till problem för djur och växter där det är barmark och tjälen krupit djupare ner i marken. ?

Kristianstadsbladet - 02 jan 14 kl. 06:55

"Värmen är borta och kylan har dragit in"


Stort tack till Kerstin Olsson på Apoteket Slädern, Ann-Christin Bergholtz, chef för Apoteket Hjärtat på CSK samt till Kristianstadsbladet som hade artikeln den 20 december med rubrik ”Vänta inte till sista tabletten”.Låter man hjärta, hjärna, kropp och själ samarbeta, är livet så mycket lättare att leva. Min son var på Domus och handlade den 20 december och passade samtidigt på att besöka Apoteket där för att inte bli utan sin medicin men han fick inte köpa ut den.

BT - 01 aug 18 kl. 22:59

BHC har bytt ut värmen mot kylan

Borås HC har lämnat sommarvärmen för kylan i Borås Ishall. Omställningen från de varma temperaturerna kan vara negativt för spelarna. – Det är bara att hoppas att vi kan hålla oss friska, säger tränaren Gunnar Persson..

Sydsvenskan - 30 sep 13 kl. 06:30

När är det dags att slå på värmen?

I Storbritannien har en ovanligt kylig höst gjort att den årliga debatten om när det är dags att slå på centralvärmen inletts. Det är en kontroversiell fråga i landet eftersom många sparar genom att värma upp sina hus så sent som möjligt.Enligt tidningen The Telegraph är det en kamp mellan kvinnorna och männen i husen.

Skånskan - 14 jan 16 kl. 10:11

Hörde inte när äldre ville in från kylan

STAFFANSTORP Personal på äldreboendet hörde inte när den rullstolsburna äldre damen ville bli insläppt från kylan.En förbipasserande man lyckades tillkalla personal, men i stället för ett tack fick han höra att det inte var hans sak.
Nu ska händelsen, som väckt upprörda känslor i sociala medier, utredas.

Kristianstadsbladet - 31 dec 13 kl. 14:20

Djuren lever gott i värmen

Däggdjur och fåglar klarar sig väl i den varma vintern - för växter kan det gå sämre.Om vintern fortsätter att vara mild riskerar jordbruk och villaträdgårdar problem med mördarsniglar och andra skadedjur nästa år.
Vintern har hittills inneburit värmerekord och flera grader över normaltemperaturen på sina håll.

BT - 31 dec 13 kl. 14:21

Djuren lever gott i värmen

Däggdjur och fåglar klarar sig väl i den varma vintern - för växter kan det gå sämre. Om vintern fortsätter att vara mild riskerar jordbruk och villaträdgårdar problem med mördarsniglar och andra skadedjur nästa år.Vintern har hittills inneburit värmerekord och flera grader över normaltemperaturen på sina håll.

Jmini.se - 15 jan 16 kl. 12:59

Fjärrvärmen i Jönköping är åter i full gång

Fjärrvärmen i Jönköping är åter i full gång efter strömavbrott under morgonen skriver Jönköpings Energi skriver Polisen. LÄS MER: Kylan gör att Torsvik går för fullt   Under förmiddagen räknar vi med att alla har tillbaka värmen och varmvattne.....

Västerbottens Folkblad - 25 jan 13 kl. 20:53

Kylan drabbar djuren

  På en djurpark i Wales lindar schimpanserna in sig i filtar och dricker varmt te för att hålla värmen när kylan slår till..

BT - 05 okt 14 kl. 18:36

Äldre tvingas leva i kylan ? hela vintern: "Väldigt kallt"

Marianne Lundskog, 85, har pälsjackan på sig i lägenheten. Både hon och personalen i serviceboendet Duvan klagar på att det är för kallt i huset. Men de 25 år gamla elementen kommer inte att bytas ut förrän till våren.

SmålandsPosten - 20 okt 14 kl. 07:25

Daniel Suhonen: Partiledaren som klev in i kylan

Med foliehatten på och skämskudden inom räckhåll blir boken en spännande samtidsskildring från lejonets kula. Trumfkortet är de hemligstämplade inspelningarna från Socialdemokraternas verkställande utskott. Det är natten till lördag den 11 oktober, inflyttningsfest på Södermalm, och den välkände tankesmeden, ledarskribenten och vänstersossen Daniel Suhonen står bara några meter ifrån mig.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.