SN > Nyheter

Wednesday, 01 April, 20:38

SN - 15 okt 11 kl. 12:06

Två skadade i trafikolyckaTvå personer har förts med ambulans till Nyköpings lasarett efter en trafikolycka i utkanten av Jönåker..
Läs mer på SN
Läs mer om:
Nyköpings, Jönåker

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, skadadei , trafikolycka
DN - 20 aug 14 kl. 13:14

Fyra skadade trafikolycka

Fyra personer har förts till sjukhus efter en trafikolycka mellan två personbilar på E14 utanför Åre på onsdagen..

Aftonbladet - 14 jul 12 kl. 06:09

Tre allvarligt skadade trafikolycka norr om Varberg

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Pojke dog i svår trafikolycka

En 15-årig pojke avled och nio personer skadades i en svår trafikolycka på E18 sent på lördagskvällen, uppger VLT.Tre personbilar som åkte österut på motorvägen kolliderade våldsamt vid 23-tiden på lördagen. Olyckan inträffade i höjd med Brunnby, strax öster om Västerås.

Kristianstadsbladet - 03 jun 13 kl. 14:28

En person död i stor trafikolycka

Uppåt 60 personer har tagits till sjukhus sedan en tankbil och två bussar krockat utanför Örebro. Strax därefter inträffade ytterligare en olycka och en person avled.
Fyra uppges vara allvarligt skadade och Universitetssjukhuset är försatt i katastrofläge.

Uppsalanyheter.se - 01 aug 17 kl. 00:05

Flera skadade vid krock i centrala Uppsala

Totalt fem personer varav ett barn fördes till sjukhus efter en trafikolycka vid 19-tiden i korsningen Kungsgatan och Bangårdsgatan.Totalt fem personer varav ett barn fördes till sjukhus efter en trafikolycka vid 19-tiden i korsningen Kungsgatan och Bangårdsgatan.   Det var vid 19-tiden som en trafikolycka inträffade vid Kungsgatan i höjd med Resecentrum och korsningen med Bangårdsgatan.

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 11 kl. 06:42

Två skadade i trafikolycka i gruva

En trafikolycka inträffade i gruvan Vitåfors i Malmberget tidigt i morse. ? Det är en minibuss som har kört in i en bergvägg och två personer är skadade, berättar Catrin Hedqvist, länsvakthavande vid polismyndigheten i Norrbotten.

BT - 30 aug 11 kl. 07:15

Minst två allvarligt skadade efter trafikolycka på 27:an

Minst två personer fick allvarliga skador i en svår trafikolycka på riksväg 27 söder om Tranemo i morse. Sammanlagt fördes sex personer till sjukhus. Det var 200 meter norr om infarten till Kroksjöns fiskecamp, i höjd med infarten till Hässelås, som två personbilar krockade.

BT - 22 feb 12 kl. 07:30

Trafikolycka mellan Nittorp och Limmared - två allvarligt skadade

En man och en kvinna skadades allvarligt i en trafikolycka mellan Nittorp och Limmared vid 6.30-tiden på onsdagen. Det var på väg 1720, i närheten av avfarten till länsväg 157, som olyckan inträffade.

Kristianstadsbladet - 01 aug 13 kl. 14:39

Två svårt skadade i trafikolycka


Två personer har skadats svårt i en trafikolycka i Vadstena. Olyckan inträffade vid 13-tiden på riksväg 50 i höjd med Skedet.De skadade har förts med ambulans till akuten i Linköping.

BT - 01 aug 13 kl. 14:42

Två svårt skadade i trafikolycka

Två personer har skadats svårt i en trafikolycka i Vadstena. Olyckan inträffade vid 13-tiden på riksväg 50 i höjd med Skedet. De skadade har förts med ambulans till akuten i Linköping.

YLE - 06 apr 14 kl. 15:45

Tre skadades i trafikolycka

Tre människor har skadats i en trafikolycka i Tavastkyro. En bil och en mortorcykel på väg i riktning mot Tammerfors krockade, bilen körde av vägen och fattade eld och också terrängen började brinna. De skadade är bilens förare, samt en man och en kvinna på motorcykeln.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.