UNT > Nyheter

Wednesday, 08 April, 07:42

UNT - 15 okt 11 kl. 12:00

Ny teknik med många frågeteckenBillig att köra, men dyr att köpa. Snäll mot miljön, men osäker hållbarhet. Det finns både för- och nackdelar med en elbil. Vi reder ut begreppen..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny teknikmed många , frågetecken
YLE - 03 aug 17 kl. 18:34

Finlands trupp liten och fylld med frågetecken – få medaljchanser i London

Tero Pitkämäki är namnet ovanom alla andra i finländska medaljspekulationer inför friidrotts-VM i London. Även han går dock in i mästerskapet med viss osäkerhet i bakgrunden – precis som flera landsmän. Finland mönstrar sin nästminsta trupp i VM-sammanhang då endast tolv idrottare kvalificerade sig för London.

BT - 11 sep 13 kl. 17:45

Frågetecken efter Apples lansering - men svenskarna älskar Iphone

Som vanligt hänger en del frågetecken i luften efter en telefonlansering från Apple. De nya "billiga" lurarna verkar bli för dyra och hur kommer det nya flaggskeppet att fungera i svenska 4 G-nät? Apples årliga produktsläpp i september är lite som en gudstjänst i en mycket entusiastisk frikyrka.

IDG - 23 jun 15 kl. 10:13

Nya Audi Q7 - en teknikälskares dröm


Provkörningen av nya Audi Q7 blev något av en känslostorm, med både utropstecken och frågetecken. Den är fullmatad med teknik och har en komfort som inte går av för hackor. Men var vi verkligen klara med den utgående modellen?.

Dagens PS - 20 nov 17 kl. 10:41

Bakslag: Banker nobbar ny teknik i iPhone X

Tänker inte godkänna tekniken för ansiktsigenkänning i Apples nya flaggskeppstelefon iPhone X. Det meddelar ett större antal sydkoreanska banker. Bakgrunden är rapporter som höjt frågetecken kring teknikens säkerhet, vilket gör bankerna tveksamma till att införa den biometriska tekniken, skriver Yonhap News.

Barometern - 19 dec 17 kl. 21:02

Kalmar Vatten nyfikna på regnskapande teknik

Kalmar Vatten är nyfikna på Hussam Salmans idé om att skapa regn med amerikansk teknik. Men det finns många frågetecken som behöver rätas ut först. Regionförbundet har också fått information om tekniken..

HBL - 30 okt 12 kl. 08:00

Kyrkslätt satsar på personal och teknik

Mest markant är kanske satsningen på personalen, med 45,5 nya tjänster och befattningar. Bildningssektorn slukar mest: 23 nya jobb mot 18,5 inom vård och omsorg.
I huvudsak handlar det om nya lärare och skolgångspersonal.

BT - 09 feb 18 kl. 10:32

Teknik: Här är de nya emojierna i din mobil

Snart kan du skicka en liten muffin-emoji följt av ett frågetecken när du vill be kompisen om en fika. Eller en nedfrusen smiley när, tja, du vill skriva till någon att det är kallt..

Blekinge Läns tidning - 26 sep 18 kl. 04:30

Många frågetecken kring bredbandsutbyggnad

Kommunala bolaget Miljöteknik gick miste om miljonbelopp och hundratals tänkbara kunder under de senaste årens bredbandsutbyggnad. Ord står mot ord om varför bolaget frångick strategin att först bygga klart i kommersiellt gångbara områden..

Nyteknik - 17 jan 19 kl. 13:34

”Häv blockeringen av viktig teknik”

DEBATT. Blockkedjetekniken skulle kunna motverka falska produkter, avslöja korruption och minska svinnet av varor. Men potentialen med tekniken bromsas av juridiska frågetecken, skriver EU-parlamentarikern Aleksander Gabelic (S)..

YLE - 22 feb 17 kl. 18:48

Många medaljhopp, få guldchanser – hur går det för Finland i hemma-VM?

Finland kan vänta sig en handfull medaljer från skid-VM i Lahtis. Det tror Yle Sportens expert Glenn Lindholm och skidåkaren Josefin Sandvik, som ser få givna blåvita guldmöjligheter. Sedan saldot på åtta pallplatser i såväl Sapporo 2007 som Liberec 2009 har Finlands medaljsaldo dalat i de därpå följande världsmästerskapen i nordisk skidsport.

Supermiljöbloggen - 14 apr 14 kl. 16:02

Allt du behöver veta om IPCC-rapporten

 FN:s klimatpanel (IPCC) har släppt en ny rapport som handlar om hur utsläppen av växthusgaser kan minskas. Att hålla ökningen av världens medeltemperatur under 1,5 grader är svårt, men inte omöjligt. De mänskliga utsläppen av växthusgaser har ökat och de har aldrig varit så stora som på 2000-talet.

Fler nyheter från UNT

UNT - 45 minuter sedan

100-huset ett dyrt läromedel enligt revisionsrapport

Bygget av 100-huset vid Akademiska sjukhuset präglades av dålig kontroll..

UNT - 1 timme sedan

Vill glädja med jordnära konstvandring

Det är i naturen Sofie Sjöström finner kraft att måla..

UNT - 1 timme sedan

Sirius första nyförvärv – "värvar för att spetsa"

Det blev inte något med Tuomas Määttä, men nu har Sirius en annan spelare på gång och som enligt uppgift ska presenteras inom kort..

UNT - 5 timmar sedan

Bil brinner på åker av okänd anledning

Natten mot onsdag larmades räddningstjänsten till en brinnande personbil vid väg 702..

UNT - 5 timmar sedan

Dela utbyggnad i södra Uppsala med Knivsta

Om utbyggnaden i sydöstra stadsdelarna samordnas med Knivsta slipper man den överexploatering som den fördjupade översiktsplanen medför, skriver Mats Åkerblom, Ragnar Brugård,, Göte Danielsson,och Bengt Karlsson..

UNT - 10 timmar sedan

Rikard, 28, är inte bara en siffra i statistiken

Tolv dagar efter att de rockade sockorna dog Viktor Winqvist storebror Rikard i covid-19 och livet blir aldrig mer sig likt..

UNT - 10 timmar sedan

Därför är det tillåtet med träningsmatcher

Det är helt okej att spela träningsmatcher i fotboll..

UNT - 10 timmar sedan

De hoppar av försäsongsturneringen

Uppsala Fotboll kommer inte till spel i den planerade försäsongsturneringen..

UNT - 10 timmar sedan

Stödet till kulturen ohotat

Ingen kulturskapare, organisation eller arrangör i Uppsala kommun ska gå miste om redan beviljat stöd på grund av coronakrisen..

UNT - 10 timmar sedan

Regionen söker ny sjukvårdsdirektör mitt i krisen

Mitt under brinnande coronakris söker Region Uppsala en ny hälso- och sjukvårdsdirektör..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.